Zoznámte sa s víťazkou 28-dňovej výzvy na chudnutie, Victoriou!

Victoria sa zúčastnila 28-dňovej výzvy Slimmium a vyhrala! Schudla celkovo 13,6* kg a svojím príbehom nás všetkých v Slimmium inšpirovala! Teraz sa s vami oň delíme tak, ako ho povedala ona nám.

image

„So správnymi doplnkami a odhodlaním môže uspieť každý“

Mám 39 rokov a medzi moje záľuby patrí záhradkárčenie, cestovanie, starostlivosť o zachránené zvieratá a čítanie. Hormonálne problémy ma vždy brzdili pri chudnutí. Cítila som sa vinná za svoju veľkú veľkosť oblečenia a chcela som si začať užívať nosenie priliehavejších strihov, ako to majú iné ženy. 

Rozhodla som sa, že sa naozaj musím pokúsiť schudnúť, pretože nielenže som sa necítila dobre vo svojej koži, ale bolo mi odporučené, že schudnúť by prospelo môjmu celkovému zdraviu. 

Stále som počúvala, že čím sme starší, tým ťažšie je schudnúť, Slimmium mi ukázal, že to nie je pravda a že so správnymi doplnkami a odhodlaním môže uspieť každý!

Slimmium ako záchrana!

O 28-dňovej výzve Slimmium som sa dočítala v e-maile a bol to impulz, ktorý som potrebovala na to, aby som začala nový životný štýl a začala používať produkty, ktoré som si nikdy predtým nekúpila! K účasti ma veľmi povzbudzovala moja rodina. 

Povedali mi, že by bolo pre mňa prospešné vedieť, že aj ďalší ľudia sa vydávajú na rovnakú cestu ako ja, a to mi dodalo ďalšiu motiváciu.  Už len vedomie, že nie som sama, mi dodalo odvahu aspoň sa o túto výzvu pokúsiť. 

„Najväčšou výzvou pre mňa bola zmena stravovacích návykov“

Najväčšou výzvou počas 28 dní bola pre mňa zmena stravovacích návykov a nahradenie jedla vhodnejšími alternatívami. Namiesto obyčajnej ryže som začala pripravovať karfiolovú ryžu, používať prírodné sladidlá a úplne som vynechala cukor. Rozhodla som sa tiež vyskúšať diétu s nižším obsahom sacharidov. 

Spočiatku som bola aj trochu vystresovaná, pretože zmena nikdy nie je jednoduchá, najmä zmena denného príjmu potravy. Každodenným užívaním Slimmium Ashwagandha som sa dokázala nie len zbaviť stresu, ale začala som aj lepšie spať, čo je veľmi dôležité. 

„Výsledky som začala pozorovať počas niekoľkých dní“

Prvé výsledky som začala pozorovať už počas prvých dní, vyzerala som oveľa menej nafúknutá. Rozhodla som sa, že sa budem vážiť len raz týždenne. Fascinujúce bolo, že hoci som v 2. týždni možno neschudla toľko, ako som dúfala*, moje miery stále klesali!

Myslím, že kombinácia všetkých produktov Slimmium, ktoré som používala, mi určite pomohla zbaviť sa nadmerného zadržiavania vody! :)

Victoria schudla celkom 13,6 kg*: „Mám pocit, že som schudla ešte viac.“

Do konca výzvy som schudla celkovo 13,6 kg*, ale mám pocit, že som schudla viac, pretože už nie som nafúknutá kvôli nadmernému zadržiavaniu vody. Každému, kto trpí týmto problémom, odporúčam zakúpiť si produkty Slimmium a presvedčiť sa o výsledkoch na vlastné oči!

Moje obľúbené produkty Slimmium sú CarbBlock EXTREME, WaterOut Shots a Ashwagandha. Nezabudla som pridať Super Green Mix Drink pre lepšiu výživu a veľmi sa mi páčia účinky produktu CiderCleanse Extreme, ktorý mi určite pomohol s trávením a tiež mi pomohol zhodiť nejaké to kilo. 

Naozaj si myslím, že produkty Slimmium prispeli k môjmu úspechu, pretože som sa pokúšala schudnúť už v minulosti a jednoducho som nevidela rovnaké výsledky, ako keď som začala používať produkty Slimmium.

„Slimmium by som odporučila každému!“

Najväčšie zlepšenie som zaznamenala v oblasti sebavedomia. Už sa nepozerám na oblečenie a nerozčuľujem sa, keď viem, že mi nemusí sedieť. Mám oveľa viac energie a tak ľahko sa nezadýcham. Úprimne by som odporučila Slimmium každému!

Výrobky Slimmium odporúčam najmä všetkým, ktorí potrebujú dodatočnú podporu na začiatku svojej cesty za chudnutím. Produkty, ktoré používam, skutočne prinášajú zlepšenie a dodali mi skutočnú odvahu pokračovať v zlepšovaní môjho zdravia. 

Pridajte sa k Victorii na jej ceste za úspechom!

Ak to dokázala Victoria, dokážete to aj vy! Teraz je čas vydať sa na cestu chudnutia a Slimmium je tu, aby vám ponúkol pomoc a podporu. Dosiahnutie vašich cieľov v oblasti chudnutia bude rýchlejšie a jednoduchšie vďaka niekoľkým kvalitným produktom, ktoré vám budú kryť chrbát:

  • WaterOut na odstránenie váhy vody a celulitídy,
  • FatBurn, ktorý pomôže premeniť vaše telo na stroj na spaľovanie tukov,
  • NightBurn, ktorý potláča vaše večerné chute a spaľuje tuk počas spánku a
  • AdipoBurn, ktorý zaútočí na váš brušný tuk a zabráni jojo efektu*

*Účinky výrobku sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke.