Sú viazače tukov dobrým a správnym riešením pri chudnutí?

Krátka odpoveď znie: Záleží to od mnohých okolností. Zistite, kedy je pre vás správne a tou najlepšou voľbou užívať viazače tukov a objavte všetky výhody týchto výživových doplnkov.

image

Čo sú vlastne viazače tukov?

Viazače tukov sú inovatívne doplnky na chudnutie, ktoré vám pomôžu vylúčiť tuk z potravín a tým znížiť príjem kalórií. Hlavnou funkciou viazačov tukov je viazať v žalúdku požitý tuk z potravy a vytvoriť gél, ktorý opúšťa telo bez toho, aby ho strávil.

Slimmium viazač tukov - Ukázalo sa, že FatEliminator viaže až 28 % spotrebovaného tuku. To znamená, že pri pravidelnej strave opúšťa telo takmer jedna tretina skonzumovaného tuku, čím sa znižuje príjem kalórií.

Ako pomáha pri chudnutí?

Pravdepodobne viete, že bielkoviny, cukry a tuky majú rôznu kalorickú hodnotu:

  • 1 g cukru = 4 kcal
  • 1 g proteínu = 4 kcal
  • 1 g tuku = 9 kcal

Keďže nedostatok kalórií je najdôležitejším prvkom akejkoľvek diéty, zníženie množstva spotrebovaného tuku (pretože majú dvakrát viac kalórií), môže byť efektívnym spôsobom, ako schudnúť.

Viazače tukov znižujú počet spotrebovaných kalórií, pretože veľké množstvo tukov sa pri konzumácii jedla nestrávi.

Okrem toho viazače tukov tiež regulujú hladinu cukru v krvi, čo môže nepriamo znižovať túžbu po občerstvení medzi hlavnými jedlami.

Pre koho sú viazače tukov určené?

Keďže viazače tukov sa zaoberajú tukom, tento druh výrobku vám veľmi nepomôže, ak už držíte nízkotučnú diétu. Viazače tukov sú najúčinnejšie pri konzumácii normálneho alebo vysokého obsahu tuku.

Ak chcete zistiť, koľko tuku konzumujete, odporúčame vám monitorovať príjem kalórií a makronutrientov pomocou bezplatného online nástroja (je ich veľa). Pomôže vám to zistiť, koľko tuku skutočne konzumujete a o koľko môžete znížiť príjem kalórií užívaním viazačov tukov.

Pamätajte, že tuk sa nenachádza iba v olejoch, masle, orechoch, semenách a ovocí. Nachádza sa tiež vo väčšine živočíšnych výrobkov, dokonca aj v chudom mäse.

Ak konzumujete denne priemerné množstvo kalórií (odborníci na výživu zvyčajne odporúčajú 2 000 kcal) a máte štandardnú západnú stravu, z tukov získate asi 34 % kalórií. To znamená, že denne konzumujete 680 kcal - iba s tukom!

Slimmium viazač tukov - Fat Eliminator, ktorý viaže až 28 % vášho tuku zo stravy, vám môže pomôcť znížiť príjem kalórií o 190 kcal! Uistite sa, že ho užijete hneď po jedle, ktoré je najbohatšie na tuky.

Ako zvýšiť účinnosť viazačov tukov?

Teraz viete, že viazače tukov majú vplyv na prijímaný tuk. Majte na pamäti, že tento typ výživového doplnku neovplyvňuje telesný tuk - tuk už uložený v tele na energiu.

Na rozdiel od viazačov tukov, spaľovače tukov pôsobia na tuk uložený v tele. Vďaka povzbudzujúcim látkam, ako je kofeín, zelený čaj a ďalšie doplnkové látky, spaľovanie tuku mierne zrýchli náš metabolizmu, čo vedie k spáľovaniu väčšieho množstva kalórií a rýchlejšej spotrebe tukov.

Ak chcete schudnúť rýchlejšie, skvelým nápadom je kombinácia vysoko kvalitného tukového spaľovača s viazačom tukov. Ak však popri práci do svojej každodennej činnosti pridáte fyzickú aktivitu, máte dostatok spánku a zdravé stravovanie, vaše výsledky budú viditeľné omnoho rýchlejšie ako pri akejkoľvek diéte.

Vyskúšajte náš viazač tukov, ktorý vylučuje až 28 % skonzumovaného tuku

Slimmium FatEliminator je náš prvý viazač tukov. Doteraz sme nenašli dostatok dobrých surovín bez nedostatkov podobných produktov na trhu.

Chceli sme vám ponúknuť silnejšiu možnosť viazania tukov (niektoré výrobky na trhu sú účinné iba vtedy, ak užívate až 6 kapsúl denne) a nakoniec sme uspeli. Osviežujúci nápoj Slimmium FatEliminator účinkuje tak, že ho užijete iba dvakrát denne!

Ďalšou veľkou výhodou nášho viazača tukov je to, že obsahuje ďalšie prísady, ktoré sú jednoducho stráviteľné, ale veľmi efektívne z tela odstraňujú tuky. Zlepšujú trávenie, odstraňujú nadúvanie a podporujú zdravie pečene.