Slimmium KAPSULY DO VAŠEJ VIANOČNEJ ROVNICE

Blíži sa vianočný čas. Niektorí z nás už žijú sviatočnou atmosférou, na ostatných to ešte len pomaly príde. Kto z nás by aspoň raz nenavštívil vianočné trhy? Niektorí za tými najkrajšími a najbohatšími vianočnými trhmi cestujú dokonca do zahraničia.

Zohrejeme sa vareným vínom, punčom alebo medovinou. Ochutnáme lokše, cigánsku, podpecníky aj nejaký ten medovníček. Vonku je zima, takže sa potom radšej zababušíme pred telkou, ako keby sme mali nabraté kalórie vybehať... a ony sa hromadia...


Vždy však môžete trošku podvádzať a do svojej neúprosnej kalorickej rovnice pridať tú správnu premennú!

image

Slimmium kapsuly fungujú u každého!

Slimmium kapsuly sú jedným z našich najobľúbenejších výrobkov. A nie len tak pre nič za nič. Nie sú len ďalším z tajomných produktov, ktoré obsahujú exotické prísady a zaberajú len na niekoho. Zaberajú na každého!

Ako fungujú?

Kapsuly obsahujú inhibítory enzýmov amyláza a lipáza, ktoré zabraňujú vstrebávaniu cukrov a tukov z prijatej potravy. Keďže telo nie je schopné získať z potravy rovnaké množstvo energie ako predtým, začne si ju čerpať z uloženého tuku. Hladina cukru v krvi nekolíše, je stála, preto nemáte tak často chuť maškrtiť.

Starostlivo vybrané prísady

Okrem inhibítorov enzýmov obsahujú kapsuly 8 ďalších starostlivo vybraných prísad, ktoré zodpovedajú najvyšším európskym kvalitatívnym a bezpečnostným štandardom.

Prečítajte si o Slimmium kapsulách viac a kúpte si ich teraz za akciovú cenu!