SKÚSILA SOM UŽ VŠETKO, ALE RUČIČKA NA VÁHE SA NEHÝBE! ČO ROBÍM ZLE?

Aj vy sa snažíte jesť zdravo, odriekate si vaše najobľúbenejšie jedlá, všetko robíte správne, no nadbytočné kilá sa nehýbu?

Pravý dôvod vášho neúspechu nie je v tom, že niečo nerobíte správne vy, ale pravdepodobne v tom, že nespolupracuje vaše telo – konkrétnejšie lymfatický systém. To on rozhoduje o tom, či sa zmestíte do svojej obľúbenej sukne alebo nie! 

image

V poslednej dobe sa veľa hovorí o lymfatickom systéme v kontexte chudnutia, takže ste už o tom pravdepodobne počuli. Aby ste rozumeli, prečo lymfatický systém sabotuje vaše pokusy o chudnutie, musíme napísať aspoň zopár viet o tomto neuveriteľnom drenážnom nástroji. Ide o systém lymfatických ciev, ktorý sa stará o odvádzanie prebytočnej vody (drenáž).

Bez lymfatického systému by sme vyzerali ako balón plný vody na dvoch nohách

Všetci vieme, že v našom tele sa nachádza niekoľkokilometrový systém krvných ciev, žíl a kapilár, menej známe však je, že existuje ešte jeden systém ciev, ktorý má tiež výnimočne významnú úlohu – systém lymfatických ciev, ktorý zabezpečuje odvádzanie nadbytočnej vody (drenáž). Každý deň prečerpá až 2 litre vody! Keby sme nemali tento drenážny systém, boli by sme nafúknutí ako balón s vodou, pretože voda by nemala ako z tela odísť

Keď lymfatický systém nefunguje správne, všetky vaše pokusy o chudnutie sú odsúdené na neúspech

V pozadí mnohých neúspešných pokusov o chudnutie je často nesprávne fungujúci, nepriechodný lymfatický systém, ktorý nezvláda prečerpať všetku nadbytočnú vodu z tela. Bez ohľadu na to, ako sa snažíte so zdravou stravou alebo ktoroukoľvek diétou, nemôže sa vám to podariť bez správne fungujúceho lymfatického systému – aj keď jete ako myška, stále budete nafúknutí a opuchnutí. Jednoducho preto, lebo tá prebytočná voda neodchádza a len sa hromadí.  

Prečo nemôžete schudnúť bez dobrej drenáže? 

Jeden dôvod je veľmi jednoduchý: vo vašom tele sa zadržiava niekoľko litrov nadbytočnej vody, a preto sa cítite a vyzeráte nafúknutí.

Druhý dôvod je, že všetka tá nadbytočná voda tlačí na krvé žily a obmedzuje tým prekrvenie. Keďže krv do každej bunky celého tela prenáša kyslík, ktorý je nevyhnutný aj na spaľovanie tuku, logickým dôsledkom je, že nemôžeme chudnúť. Slabé prekrvenie = menej kyslíka v našich bunkách = menej spáleného tuku.

Tretí dôvod, ktorý podopierajú výskumy z posledných rokov, je, že z nesprávne fungujúcich lymfatických ciev do okolitého tkaniva prenikajú tuky. Lymfatický systém je totiž zodpovedný aj za transport prijatých tukov z čriev do krvi. Tieto tuky, ktoré prenikajú z lymfatických ciev do okolitého tkaniva, potom spôsobujú zväčšovanie existujúcich tukových buniek a taktiež vznik nových – skrátka, priberanie

Prirodzená drenáž, ktorá pomohla už 10.000 Slovákom

Pokiaľ chcete schudnúť, musíte sa postarať o dobrú drenáž svojho tela – v opačnom prípade sa snažíte zbytočne. Nápoj WaterOut naši odborníci vytvorili práve s týmto cieľom: s pomocou najúčinnejších prírodných zložiek zabezpečí, že nadbytočná voda opustí telo, čo je prvým krokom k účinnému chudnutiu. Práve preto je WaterOut takým bestsellerom – pretože je najrýchlejšou cestou k vyformovanej postave a sebavedomiu, s ktorou schudlo už 10.000 Slovákov. Teraz sme ho posilnili ešte vyššou koncentráciou aktívnych látok (extrakt z artičokov, pestreca mariánskeho a červeného hrozna), takže zaručuje výnimočne silnú účinnosť už po v prvých dňoch:

3,5-krát viac vylúčenej vody a o 60 % menšiu nafúknutosť

Nápoj WaterOut je prvým krokom k vašej dokonalej postave. Oslobodí vás od nadbytočnej vody, ktorá bráni vášmu telu účinne spaľovať tuky. Je nevyhnutným začiatkom každého redukčného programu.

Garantujeme: s 20-dňovým programom k najrýchlejším výsledkom

Na najlepšie účinky chudnutia sme vyvinuli komplexný 20-dňový program na chudnutie, ktorý je zostavený tak, aby podporoval chudnutie 24 hodín denne. Okrem malinového drenážneho nápoja WaterOut balíček obsahuje aj inovatívny výrobok, aký ešte na trhu nebol – blokátor chutí do jedla HungerBlock, s ktorými využijete čas na spanie aj na spaľovanie tuku.

Dôvody narušenej funkcie lymfatického systému

Najčastejšie je zlá priechodnosť lymfatického systému spojená:

  •  s nedostatkom pohybu (pretože lymfatický systém nemá čerpadlo, ktorým by prečerpával všetku tú tekutinu, je pohyb tekutín v tele vo veľkej miere závislý od nášho pohybu),
  •  so stravou obsahujúcou priveľa soli a cukru (telo sa snaží všetky tieto nadbytočné látky, ktoré mu škodia, zriediť, preto zadržiava vodu),
  •  s nedostatkom prijatých tekutín (mnohé ženy sa rozhodnú, že nebudú piť, aby neboli nafúknuté, aby neboli ešte viac opuchnuté, ale to situáciu iba zhoršuje, pretože telo sa drží vody zubami-nechtami),
  •  s nedostatkom minerálov, ako je napr. draslík, v strave (draslík okrem iného zabezpečuje rovnováhu tekutín v tele a pomáha zabraňovať zadržiavaniu vody v tele).

Produkty pre Vás