NEDOSTATOK SPÁNKU = POMALÉ CHUDNUTIE

Každý vie, že ak si prajete schudnúť, potrebujete sa stravovať zdravo a pravidelne cvičiť. Ale povedal vám už niekto, že nič z toho nepomáha, ak vám chýba spánok? Ako nedostatok spánku ovplyvňuje chudnutie?

image

  1. Málo spánku poruší normálnu činnosť hormónov ghrelín a leptín, tzv. „hladový hormón“. Menej leptínu a viac ghrelínu znamená hlad a menej spálených kalórií v metabolickom procese. Pravidelným 7-9 hodinovým spánkom sa tieto silné hormóny udržujú v správnej rovnováhe.
  2. V prípade, že ste nespali dobre v nejakej dobe, produkcia kortizolu sa zvýši. Tomuto hormónu sa hovorí aj „stresový hormón“ a ten spôsobuje nutkanie jesť nezdravé potraviny. Ak si k tomu pripočítate aj nerovnováhu ghrelínu a leptínu, tak výsledok je celková strata kontroly nad stravovaním.
  3. Podľa výskumu dokáže jediná noc s nedostatkom spánku spôsobiť až takú veľkú rezistenciu na inzulín, ako šesť mesačná diéta s vysokým obsahom tukov. Rezistencia na inzulín je situácia kedy telo nemôže efektívne použiť inzulín na prenos glukózy z krvi do buniek. Nakoniec sa glukóza uloží ako tuky na tých nesprávnych miestach.
  4. Ak máte nedostatok spánku, cítite sa „opito“ a nemáte čistú, jasnú myseľ, vaše rozhodnutia sú často chybné, najmä tie, ktoré sa týkajú jedla. Váš úsudok môže byť nesprávny a taktiež si neuvedomujete dôsledky vašich rozhodnutí. Môžete teda vidieť, že nedostatok spánku môže mať za následok oveľa viac ako len únavu a nespokojnosť - takže nedostatok kvalitného spánku vám tiež bráni schudnúť a získať vašu vysnívanú postavu.

Riešenie

Začnite používať NightBurn STRONG – jediný spaľovač tukov počas noci!

  • stimuluje prirodzený metabolizmus tukov, ktorý je najaktívnejší v noci
  • pomôže vám zaspať a získať kvalitný spánok
  • obsahuje garcíniu kambodžskú, tá bojuje proti vašim „útokom“ na chladničku a keďže nebudete túžiť po jedle, budete spať kvalitnejšie
  • počas spánku pomáha prečistiť a regenerovať pečeň
  • pomôže stráviť vašu večeru a tým podporí vaše vnútorné hodiny, zablokuje hromadenie tukov a zabezpečí plochejšie brucho na druhý deň

Vyskúšajte!

Vyskúšajte NOVÝ spaľovač tukov – ten, ktorý spaľuje tuky počas noci. Zaobstarajte si ho teraz a zbavte sa vašich ťažkostí s chudnutím!