Nedarí sa vám schudnúť? Skúste rozprúdiť a prečistiť lymfu

Lymfatický systém je často zanedbávaný a ignorovaný, pretože o jeho funkciách nevieme veľmi veľa. Ale v skratke, lymfatický systém hrá hlavnú úlohu pri ochrane pred infekciami a zápalmi.

image

Lymfatický systém prispieva k detoxikácii organizmu a zabezpečuje vylučovanie toxínov a škodlivých látok z tela, ako sú: baktérie, alergény, ťažké kovy, chemikálie, nasýtené tuky.

Aké sú príznaky lymfatického preťaženia?

Ak lymfatický systém nefunguje správne, tekutina sa hromadí v tkanivách a spôsobuje opuchy, zvyčajne v končatinách a tvári. Medzi ďalšie príznaky patria problémy pri chudnutí, obmedzený pohyb, bolesť alebo nepohodlie, ako aj:

  • nadmerná únava
  • nadúvanie
  • suchá pokožka a svrbenie
  • nedostatok koncentrácie

Je veľmi dôležité udržiavať lymfatický systém zdravý a vyhnúť sa jeho zablokovaniu.

Hlavné príčiny lymfatického preťaženia

  • Stres - stres spôsobuje stav chemického „agitovania“ v tele a považuje sa za príčinu 80 % ochorení rohovky, vrátane lymfatického preťaženia
  • Chronická tráviaca nerovnováha - ak črevná mikroflóra nie je v dobrom stave, ovplyvňuje to tok lymfy a bráni jej v plnení jej drenážnej funkcie
  • Nedostatok jódu - jód hrá dôležitú úlohu v ochrane pred environmentálnymi toxínmi. Ak nie je prítomný v dostatočnom množstve, môže spôsobiť zanesenie lymfy

Ako prečistiť lymfatický systém za 3 dni

Z vyššie uvedených dôvodov je vhodné pravidelne čistiť a detoxikovať lymfatický systém. Ale pre efektívny detox potrebujeme správne prísady. Postupujte podľa tohto trojdňového detoxikačného plánu pre zlepšenie lymfatického systému.

1. deň: Odporúča sa táto zelenina: tekvica, zeler, zelená cibuľa, petržlen, horčičné listy, reďkovky, kapusta, zelené papriky, špenát, zelený šalát, brokolica, mrkva, červená repa. Zeleninu umyte a priveďte do varu na 2 hodiny. Nie je potrebné ju vopred krájať. Po ochladení nalejte do nádoby vodu. Vypite 1 pohár tejto zeleninovej šťavy 2-krát denne, pred obedom a večerou.

Táto zelenina stimuluje detoxikačný proces, je bohatá na vitamíny, minerály a antioxidanty, ktoré znižujú negatívne účinky voľných radikálov.

2. deň: Pite 1 pohár zeleninovej šťavy pred raňajkami, obedom a večerou.

3. deň: Pite 1 pohár zeleninovej šťavy pred raňajkami, obedom a večerou. Môžete tiež skonzumovať uvarenú zeleninu. 

Rýchlejšie výsledky

Ak chcete detoxikovať lymfatický systém rýchlejšie a ľahšie, odporúčame naše prírodné produkty AquaSlim EXTREME a NightBurn EXTREME, ktoré stimulujú lymfatický systém a počas chudnutia dosiahnete ešte lepšie výsledky. Navyše prichádzajú v limitovanej edícií s lahodnými príchuťami jahoda a ananás, ktoré môžete získať v jedinečnom balíčku Day&Night chudnutie!

Tieto produkty Vám pomôžu:

  • odstrániť z tela až 27 %* vody a toxínov
  • znížiť opuch až o 60 %*
  • zabezpečiť až 3,5-krát* lepšie odstránenie zadržiavanej vody
  • schudnúť až 2,5-krát* viac

*[Účinky po použití produktu sa môžu líšiť u každého používateľa a môžu sa odlišovať od účinkov popísaných na webovej stránke. Naše produkty nie sú určené na prevenciu alebo liečbu akékokoľvek ochorenia alebo vážnej choroby.]

Produkty pre Vás