Ibištek: veľký módny hit vo svete chudnutia

Často zabúdame, že jednoduché riešenia sú tie najlepšie. Ibištek je rastlina s intenzívnymi červenými kvetmi, ktorá sa pestuje hlavne na výživu a používa sa už 6 tisícročí. V posledných rokoch sa však stal veľmi populárny v oblasti znižovania krvného tuku a všeobecne tuku v tele. S ním je 2,5-krát rýchlejšie a efektívnejšie chudnutie maličkosť!

image

Ibištek je údajne pôvodom z Afriky a lepšie sa prispôsobuje tropickému podnebiu, takže sa mu darí takmer v každej krajine, do ktorej by ste cestovali za exotickými plážami. Čo sa týka tejto predstavy, na základe štúdie vám ibištek pomôže získať postavu, s ktorou by sa chcel na piesočnatom pobreží pýšiť každý. 

Ibištek podporuje vylučovanie nadbytočnej vody a toxínov...

Ešte aj dnes sa ibištek po celom svete konzumuje vo forme osviežujúceho nápoja a štúdie v poslednom desaťročí potvrdili, čo tradiční liečitelia vždy vedeli o diuretickom účinku výťažku z ibišteka, čo znamená, že podporuje vylučovanie nadbytočnej vody z tela. Nielenže dokáže znížiť množstvo krvného tuku, ale tiež vám pomáha dosiahnuť ploché bruško, pretože odstraňuje opuchy spôsobené zadržiavaním vody v tele.

... a obmedzuje vstrebávanie cukrov

Extrakt z ibišteka je ako prírodný liek proti nadbytočným kilám. Je zaujímavý, pretože okrem jeho diuretického pôsobenia má účinok aj na blokovanie enzýmu amylázy, ktorý je potrebný na trávenie uhľohydrátov (cukrov). Takže ak nedokážeme stráviť všetky sacharidy, telo ich tiež nemôže použiť a tak môžeme chudnúť.

Ak telo nemôže použiť cukry na energiu, spotrebuje tuky. Dokonca aj tie, ktoré sú uložené na bruchu, zadku a stehnách!

Štúdia: ľudia, ktorí konzumovali výťažok z ibišteka, schudli 2,5-krát viac

Štúdia uverejnená v roku 2014 v odbornom časopise Food & Function zistila, že výťažok z ibišteka pomáha schudnúť bez diéty. Tí, ktorí užívali extrakt z ibišteka, schudli po 12 týždňoch* až 2,5-krát viac ako tí, ktorí užívali placebo.

Vedci to pripisujú predovšetkým vysokému obsahu polyfenolu, ktorý bráni lipogenéze v pečeni (tvorba nových tukov) a podporuje vylučovanie pečeňového tuku.

Stimiluje spaľovanie tukov počas noci

Kvôli jeho diuretickému a zoštíhľujúcemu účinku je ibištek jednou z ingrediencií inovatívneho produktu: zoštíhujúcich kapsúl WaterOut STRONG Night. V kombinácii s extraktom z bielych listov brezy, melónu, brokolice, škorice a čierneho korenia vám ráno pomôže odstrániť 3-krát viac nadbytočnej vody a schudnúť 2,5-krát viac.

* [Výsledky sa môžu u každého človeka líšiť. Pri snahe schudnúť je dôležitá pestrá a vyvážená strava a zdravý životný štýl.]

Využite prirodzený čas pre vaše telo, kedy je pripravené na prečistenie a spaľovanie tukov - noc.

15-dňový odvodňovací balíček, s ktorým bolo spokojných už viac ako 90 000 zákazníkov

Ak však chcete dosiahnuť skutočne rýchle výsledky pri chudnutí a intenzívny 24-hodinový zážitok zo spaľovania tukov, potrebujete náš 15-dňový odvodňovací balíček. Okrem nočných drenážnych kapsúl WaterOut STRONG Night obsahuje aj drenážny nápoj WaterOut STRONG, ktorý vás zbaví opuchov a prvých kilogramov za pár dní.