Domáci tréning pre intenzívnejšie spaľovanie tukov

Fyzická aktivita je veľmi dôležitá nielen pre všeobecné zdravie, ale aj pre efektívne chudnutie a udržanie si váhy na požadovanej úrovni. Ak chcete spáliť tuk a premeniť vašu postavu ešte pred letom, tu je príklad tréningov strednej intenzity pre celé telo, ktoré môžete robiť doma. Bude to trvať približne iba 30 minút (vrátane zahriatia a záverenčého schladenia!). Takže je ideálny aj pre najrušnejšie dni!

image

Potrebujete iba jógomatku, stopky, uterák a samozrejme trochu vody.

Ste pripravení? Poďme na to!

image

Začnite s 5-minútovým zahriatím

Môžete začať pochodom na mieste asi minútu a potom ho skombinovať s rotáciou ramien dozadu a dopredu (asi 20 opakovaní) a potom celými rukami. Ak chcete postupovať ďalej, pokračujte v behu na mieste počas 2 minút. Dokončite zahriatie pomocou niekoľkých skokov na mieste zo strany na stranu pošas 1 minúty.

Sme zahriati?

Pripravte sa na skutočnú zábavu!

1. Kardio tréning

Cvičenie č.1: Jumping jacky

Začnite s nohami pri sebe a upaženými rukami. Trochu ohnite kolená a vyskočte, roztiahnite ruky nad hlavu a nohy do šírky ramien. Ďalším skokom sa vráťte do pôvodnej pozície. Opakujte 2 minúty.

image

Cvičenie č. 2: Angličák

Postavte sa tak, aby vaše nohy boli od seba v šírke ramien a ruky upažené. Z tejto polohy sa postupne zohnite, položte ruky na zem, hneď medzi vaše nohy a preneste na ne váhu. Zatlačte nohy dozadu, až kým nebudete v jednej priamke. Ohnite lakte, udržte si rovný chrbát a dotknite sa hrudníkom podlahy (tento ohyb je voliteľný). Posúvajte chodidlá smerom dopredu až sa dostanete do drepu. Pripravte sa na skok do výšky. Po dopadnutí opakujte 2 minúty.

image

Spravte si 1-minútovú prestávku a napije sa trochu vody.

2. Tréning na brušné svaly

Cvičenie č.1: Bicyklovanie

Lahnite si a ruky dajte za hlavou. Zatlačte spodnú časť chrbta smerom k podlahe a pritiahnite kolená k hrudníku, ohnite ich pod uhlom 90 stupňov a imitujte pohyb ako pri bicyklovaní. Zdvihnite hornú časť chrbta z podlahy. Pritiahnite pravý lakeť k ľavému kolenu a natiahnite pravú nohu (dávajte pozor, aby ste sa nedotkli podlahy!). Opakujte pohyb s opačným kolenom a lakťom a zároveň natiahnite ľavú nohu. Opakujte 2 minúty.

image

Cvičenie č. 2: Brušné svaly s nohami vo zvislej polohe a dotykom členkov

Lahnite si s rukami natiahnutými za hlavou. Zdvihnite nohy tak, aby boli kolmé na podlahu a mierne pokrčte kolená. Dbajte na to, aby ste spodnú časť chrbta pritlačili k podlahe a potom zdvihli ruky a hornú časť chrbta smerom k nohám. Pre ľahšiu verziu si môžete nechať ruky za hlavou. Opakujte 2 minúty.

image

1-minútová prestávka

3. Tréning na ruky

Cvičenie č.1: Kliky na kolenách

Položte kolená na podlahu a ruky dajte od seba o trochu ďalej ako do šírky ramien. Udržte chrbát rovno, sklopte svoje telo k zemi, až kým nebudú lakte v uhle 90 stupňov a potom sa vráťte do východiskovej polohy. Opakujte 2 minúty.

image

Cvičenie č.2: Plank so zmenou

Pri druhom cvičení sa dajte do polohy planku s vystretými a natiahnutými rukami. Spevnite telo a zadok a ohýbajú lakte jeden po druhom, až kým sa predlaktím neopriete o podlahu. Striedavo sa opierajte o dlane a predlaktia. Opakujte 2 minúty.

image

Čas na ďalšiu 1-minútovú prestávku. Nezabudnite sa napiť trochu vody.

4. Tréning na nohy a zadok

Cvičenie č.1: Výpad do drepu

Postavte sa s nohami mierne od seba, urobte veľký krok vpred, ohnite koleno a preneste váhu na prednú nohu. Predné koleno ohnite do uhlu 90 stupňov a zadné koleno udžte teste nad podlahou podlahy. Keď prenesiete váhu, sústreďte sa, aby koleno smerovalo nad špičky prstov na nohách. Pri výdychu sa vráťte do pôvodnej polohy v stoji. Zopakujte pohyb s druhou nohou. Striedajte nohy, kým neuplynie dostatočný čas. Opakujte 2 minúty.

image

Cvičenie č.2: Výskoky z drepu

Postavte sa s nohami od seba v šírke ramien a potom spravte hlboký podrep, pričom chrbát udržíte rovný. Zapnite zadok a vystrite sa s veľkým výskokom. Opakujte 2 minúty.

image

Vypite trochu vody a už ste skoro hotoví. Teraz to najlepšie na záver...

Ukončite svoje cvičenie s 5-minútovým schladením.

Chôdza sa javí ako veľmi efektívny spôsob, ako telo schladiť, pretože vám umožňuje pomaly sa vrátiť do normálu. Nezabudnite natiahnuť všetky hlavné svalové skupiny a každú časť tela naťahujte najmenej 20 - 30 sekúnd.

Ak chcete ísť ďalej, alebo ak máte otázky týkajúce sa správneho spôsobu cvičení, môžete si pozrieť naše videá s rôznymi cvičeniami
TU >> https://www.slimjoy.sk/online-gym


Vďaka AdipoSlim EXTREME je mimoriadne efektívny!

AdipoBurn EXTREME, silný spaľovač tukov, zrýchľuje spaľovanie tukov a zabraňuje rastu a ukladaniu nových tukových buniek, čo vám pomáha schudnúť oveľa rýchlejšie! Ukázalo sa, že pomáha:

  • redukovať brušný tuk až o 50 %*
  • zmenšiť obvod pása až o 7,5 cm*
  • zmenšiť obvod bokov až o 6 cm*
  • stimulovať spaľovanie tukov o 33 %*

NOVINKA: teraz s o 30 % silnejšou receptúrou!

*Výsledky sa môžu u každého človeka líšiť. Pri snahe schudnúť je dôležitá pestrá a vyvážená strava a zdravý životný štýl. 

Produkty pre Vás