Domáci tréning

Fyzická aktivita je veľmi dôležitá nielen pre vaše všeobecné zdravie, ale aj pre zdravé a efektívne chudnutie alebo udržiavanie sa v požadovanej kondícii.

image

1. Kardio tréning

  1. Cvičenie: Prstami pravej ruky sa dotknite ľavej nohy, potom sa otočte a dotknite sa pravej nohy prstami ľavej ruky. Potom vyskočte a roztiahnite ruky do strán.
    Druhá časť cvičenia: začnite s nohami pri sebe a s rukami pri tele. Pri skoku zdvihnite ruky a roztiahnite nohy. S ďalším skokom sa vráťte do východiskovej polohy. Opakujte niekoľkokrát.
  2. Cvičenie: Začnite skokom nahor a natiahnutými rukami. Zíďte dole a zaujmite počiatočnú polohu ako pri klikoch (plank). Vydržte 15 sekúnd. Opakujte niekoľkokrát.
image   image

Po 4 minútach si oddýchnite a vypite trochu vody.

2. Tréning na ploché bruško

  1. Cvičenie: Ľahnite si na podlahu. Ohnite kolená pod uhlom 90 stupňov a zapnite brucho, aby medzi chrbticou a podlahou nebol žiadny priestor. Položte ruky za hlavu a synchrónne zdvihnite ľavé koleno k pravému lakťu a pravé koleno k ľavému lakťu. Opakujte niekoľkokrát.
  2. Cvičenie: Zostaňte na podlahe. Zdvihnite nohy vertikálne do vzduchu na 180 stupňov. Zdvihnite obe ruky a dotknite sa prstov na nohách. Opakujte niekoľkokrát.
 image   image

Doprajte si minútku odpočinku a pohár vody.

3. Kardio tréning

  1. Cvičenie: Začnite skokom nahor a rukami natiahnutými do vzduchu. Zíďte dole a zaujmite počiatočnú polohu na štyroch ako pri klikoch. Vydržte 15 sekúnd a opakujte niekoľkokrát.
  2. Cvičenie: Začnite s nohami pri sebe a s rukami pri tele. Potom zároveň so skokom zdvihnite ruky a roztiahnite nohy. S ďalším skokom sa vráťte do východiskovej polohy. Opakujte niekoľkokrát.
image   image

Doprajte si minútku odpočinku a pohár vody.

4. Tréning na ploché bruško

  1. Cvičenie: Ľahnite si na chrbát priamo na podložku. Zdvihnite nohy vertikálne na 180 stupňov. Zdvihnite obe ruky a dotknite sa nôh pomocou brušných svalov.
  2. Cvičenie: Dajte sa do polohy ako keby ste chceli robiť kliky. Zapnite brušné svalstvo, aby ste udržali pozíciu ako doska. Najskôr zdvihnite pravé koleno k ľavému lakťu a potom ľavé koleno k pravému lakťu.

image   image

Ak potrebujete ďalšiu pomoc - odporúčame balíček Zbohom kilá!

Kompletný 1-mesačný program na premenu tela, stimuláciu metabolizmu a zbavenie sa tuku raz a navždy!

  • vylepšite svoj životný štýl pre vaše zdravie a vytvarovanú postavu  aj s pomocou nášho bezplatného sprievodcu (e-kniha zdarma pri každom nákupe)
  • nechajte svoje telo používať uložený tuk ako prvý zdroj energie
  • eliminujte nadbytočnú váhu vody a opuchy
  • stimulujte svoj metabolizmus a vyhnite sa jo-jo efektu
  • počas cvičenia znásobte množstvo spálených kalórií