Tu je dôvod, prečo by ste mali detoxikovať pečeň a znížiť tak svoju hmotnosť

Zdá sa, že robíte všetko správne, ale kilá sa nechcú stratiť. Všetci sme to zažili. Hoci existuje mnoho dôvodov, prečo môže byť táto cesta náročná, možno vás prekvapí, že vinník vášho úsilia o chudnutie môže číhať na nečakanom mieste - vo vašej pečeni.image

Najväčší vnútorný orgán by sme nemali prehliadať kvôli jeho významnej úlohe pri regulácii trávenia a metabolizmu! Najmä ak nefunguje správne, môže mať výrazný vplyv na schopnosť vášho tela spaľovať tuky a chudnúť. 

Prečítajte si viac o málo známom spojení medzi pečeňou a chudnutím a objavte niekoľko tipov, ako môžete podporiť zdravie pečene, aby ste zvýšili svoj úspech pri chudnutí!

Pečeň a regulácia hmotnosti 

Pečeň je vedúcou osobnosťou nášho detoxikačného supertímu, ale nie je to jej jediná úloha. Podporuje aj metabolizmus tukov a produkuje žlč - obe tieto funkcie sú nevyhnutné pre trávenie a rozklad tukov z potravy. To je však len zopár z viac ako 500 úloh, ktoré pečeň plní každý deň.  

Aby naše telo fungovalo tak, ako má, musí pečeň pracovať na maximálny výkon kedykoľvek počas dňa, 7 dní v týždni - neodpočíva!

Môže však nastať čas, keď vaša pečeň spomalí svoje tempo - keď je preťažená. Viete, keď je vaša pečeň zaplavená toxínmi, je pre ňu ťažké udržať krok. A v dnešnej dobe, keď nás obklopujú konzervačné látky a chemikálie, nie je ťažké nasýtiť naše telo toxínmi. 

Keď sa to stane, pečeň nedokáže odfiltrovať všetky toxíny a tie sa začnú hromadiť. Funkcia pečene sa naruší do takej miery, že to ovplyvňuje ostatné telesné funkcie vrátane trávenia, metabolizmu a vstrebávania živín. Naše telo potom nie je schopné účinne rozkladať a tráviť tuky, čo spôsobuje väčšie ukladanie tuku, najmä v oblasti brucha.

Ako zistím, že je moja pečeň preťažená? 

Môže byť náročné identifikovať preťaženú pečeň, pretože mnohé príznaky sú nejasné a môžu byť pripísané iným zdravotným problémom. Ak však už dlhšie bojujete s nadbytočnými kilogramami a zdá sa, že sa nikam nechystajú, je veľká pravdepodobnosť, že na vine môže byť vaša pečeň. 

Medzi príznaky preťaženej pečene patria: 

  • Priberanie na váhe - najmä v oblasti brucha 

  • Únava 

  • Problémy s trávením 

  • Kožné problémy

Prečo vám môže pomôcť detoxikácia 

Ak je hlavnou úlohou pečene detoxikácia organizmu, prečo by sme potrebovali detoxikovať pečeň? Hlavne preto, že pečeni neuľahčujeme, aby svoju prácu vykonávala správne. Len si spomeňte, ako sa cítite, keď pracujete vyše 8 hodín denne a potom sa nevyspíte a ešte musíte pracovať ďalších 8 hodín. Nie je to práve najlepšie, však? 

To isté platí aj pre pečeň, keď sa k nej nesprávame tak, ako by sme mali. Môžeme mať sedavé zamestnanie a málo sa hýbať; môžeme sa príliš spoliehať na fast food alebo nejesť dostatok vlákniny, nadmerne piť alkohol, fajčiť, používať toxické čistiace prostriedky a kozmetiku. To všetko ovplyvňuje činnosť pečene. 

Tento orgán pri takomto zaobchádzaní zúfalo potrebuje našu pomoc. Navyše, ak riešite pár kíl navyše, je dobré mať naštartované zdravie pečene, však?

Podporte svoj orgán na spaľovanie tukov pomocou Liver Detox 

Zmiernite následky zlého stravovania a životného štýlu pomocou prírodných kapsúl na detoxikáciu pečene. Vysokokvalitný doplnok obsahuje najviac študovanú rastlinu, pokiaľ ide o zdravie pečene - pestrec mariánsky. Obsahuje špeciálnu účinnú látku s názvom silymarín, molekulu, ktorá pomáha chrániť pečeň a stimulovať jej detoxikačné schopnosti. 

Udržujte svoju pečeň zdravú:

  • Vyplavovaním toxínov z tela 

  • Regeneráciou pečeňových buniek 

  • Ochranou pečene pred toxínmi 

Využite našu špeciálnu ponuku a sledujte, ako sa váš prebytočný tuk rozplynie vďaka optimálnej funkcii pečene!