CHUDNUTIE PODĽA TYPU VAŠEJ POSTAVY

Každá žena je jedinečná, ako jej osobnosť, tak aj jej typ postavy. Pri rôznych typoch postavy sa tuk ukladá na rôznych miestach. Je dôležité vedieť, ktorý typ postavy máme, aby sme mohli upraviť stratégiu chudnutia a zabezpečiť maximálne výsledky. Prečítajte si, ktorý typ postavy máte a zistite najefektívnejšiu cestu k nižšej váhe.

image

Postava v tvare jablka

Tenké ramená a nohy a okrúhle brucho sú typické pre jablkovú postavu. Tuk sa ukladá hlavne v brušnej oblasti.

Odporúčania: Aerobic, kardio tréningy, ak nie ste typ človeka chodiaci do fitnes centra, odporúčame pešiu turistiku alebo cykloturistiku.

Nutričné odporúčanie: Vyhnite sa cukru, ako aj pečivu a cestovinám. Znížte príjem múčnych jedál. Jedzte veľa čerstvej zeleniny, bielkovín a kvalitných vlákien. Duševný stres môže byť tiež dôvodom na hromadenie tuku okolo žalúdka. Joga je vysoko odporúčaná, pretože pomáha zrelaxovať telo.

Pre rýchlejšie a trvalé výsledky odporúčame sadu Quick Slim

 

Postava v tvare hrušky

Pre tento typ tela sú typické výrazné boky a drobný horný diel tela. Tuky sú uložené hlavne na bokoch, nohách a zadkoch. Posilňovanie vašich rúk a ramien by malo byť prioritou.

Odporúčania: Bežecké, plavecké a silové tréningy pre posilnenie hornej časti tela.

Nutričné odporúčanie: Vyvarujte sa chipsov, mastných mliečnych výrobkov, dezertov, bravčového a vyprážaných potravín. Je dôležité jesť dostatok proteínov, pretože tie pomáhajú udržiavať a budovať svalovú hmotu. Nezabudnite piť dostatok vody.

Pre rýchlejšie a trvalé výsledky odporúčame balenie: WaterOut XXL + AdipoSlim XXL:

Postava v tvare presýpacích hodín

Tento typ tela ukladá tuk v oblasti hrudníka a bedier. Ľudia s týmto typom tela by mali posilniť alebo trénovať celé telo. Kombinácia aeróbneho tréningu a behu je najlepšou stratégiou. Zamerajte sa na posilnenie svojich rúk a nôh.

Nutričné odporúčanie: Vyvarujte sa sladkostiam, mliečnych výrobkov a mastného mäsa. Vysoko kvalitné vlákno a bielkoviny (kuracie, morčacie, lososové, hovädzie) stimulujú trávenie.

Pre rýchlejšie a trvalé výsledky odporúčame balenieWaterOut XXL + BootBurn Active :