Chudnite so svojimi obľúbenými jedlami

Vedeli ste, že krásne bruško vzniká zo 70 % v kuchyni? S týmto tvrdením určite súhlasí každý odborník na výživu alebo dietológ.

image

Niektoré potraviny môžu zničiť výsledky diéty už po niekoľkých dúškoch či sústach. Odborníci nám odporúčajú vyhýbať sa týmto potravinám.

Ktoré potraviny ničia našu snahu a ako sa im vyhnúť?

Nápoje a džúsy z obchodov

Vysoký obsah induktorov a aspartámu v týchto nápojoch interferuje s normálnymi funkciami tela. Okrem toho neobsahujú vitamíny, minerály ani iné živiny, ale prinášajú vysoký príjem kalórií, ktoré sa rýchlo menia na tukové tkanivo. Ďalej zvyšujú riziko cukrovky 2. typu a ovplyvňujú zdravie kostí.

Čo treba robiť?

Hydratujte vaše telo najjednoduchším spôsobom: vodou. Môžete tiež konzumovať prírodné čaje bez pridaného cukru. Namiesto čistých štiav (napr. odšťavené pomaranče) si skúste urobiť smoothie. Aký je v tom rozdiel? Smoothie obsahuje veľa vlákniny, vitamínov a minerálov.

Vyprážané jedlá

Do tejto kategórie patria nielen čipsy a rezne, ale aj cibuľové krúžky alebo vyprážané kurča z rýchleho občerstvenia.

Čo treba robiť?

Ak budete jesť takéto jedlá, snažte sa aspoň zmenšiť porciu. Jedzte ich len zriedka a najlepšie pripravené doma.

Jedlá označené ako "nízkotučné" a "bez cukru"

Možno, že aj vy považujete jedlá s označením "nízkotučný" alebo "bez cukru" za zdravé. No... nie je to pravda! Nezabudnite, že neprítomnosť tuku alebo cukru je kompenzovaná syntetickými zlúčeninami, ktoré nie sú pre telo prospešné. Okrem toho sú niektoré druhy tuku pre telo prospešné.

Čo treba robiť?

Vyhnite sa kupovaným omáčkam z obchodu a tiež sa snažte znížiť alebo vylúčiť užívanie nasýtených a transmastných tukov (napr. margarín).

Alkohol

Prečo konzumáciou alkoholu priberáme? Pitím alkoholu sa zvyšuje chuť do jedla, najmä chuť na nezdravé občerstvenie.

Čo treba robiť?

Alkoholu sa vyhýbajte, ale občas si môžete vychutnať pohár dobrého bieleho vína.

Spracované mäso

Táto kategória zahŕňa: klobásy, salámy, atď. Okrem konzervačných látok, farbív a ďalších prísad obsahujú aj veľké množstvo soli.

Čo treba robiť?

Konzumujte salámy, klobásy alebo šunku, ktoré sú z domácej produkcie. Odporúča sa tiež nejesť mäsové výrobky každý deň.

Ovocné jogurty

Pravdepodobne ste to nečakali: jogurt a ovocie, čo môže byť na tom zlé? Produkty zo supermarketov obsahujú veľké množstvo cukru a obsahujú aj umelé farbivá a konzervačné látky.

Čo treba robiť?

Konzumujte jogurt s ovocím pripravený doma v kuchyni. Ako? Potrebujete iba jogurt, ovocie (čerstvé alebo mrazené), mixér a med podľa chuti.

Ak nechcete vyhadzovať všetky svoje potravinové zásoby, potom stavte na náš revolučný výživový doplnok: Slimmium kapsuly. Pomôžu vám znížiť kalorický príjem zo všetkého, čo zjete, na polovicu. A vy budete môcť zhodiť prebytočné kilá, hoci budete naďalej jesť vaše obľúbené jedlá. Slimmium kapsuly sú vedecky overené. Vyskúšajte a overte si ich účinok aj vy.

Kombinujte kapsuly Slimmium a nápoj BootBurn STRONG Intensive a spaľujte tuk 5x intenzívnejšie.