Andrea: „Výsledky sa dostavili už v priebehu prvého mesiaca“

Andrea pracuje v banke a má veľmi rušný a dynamický životný štýl. Stres je súčasťou jej života. Nanešťastie, stres často sprevádza zvýšená chuť do jedla a priberanie na váhe. Prečítajte si, ako Andrea tento problém vyriešila!

Andrea

„Priberanie ovplyvnilo moje sebavedomie“

Andrea vraví, že vždy bojovala so svojou váhou, ale je šťastná, že má takú podporu zo strany rodiny. „Doma ma povzbudzujú, aby sme jedli čo najzdravšie.“

Napriek zdravej strave Andrea hovorí, že problémy s váhou ovplyvnili jej sebavedomie. Neustále sme bombardovaní obrázkami útlych, superštíhlych žien a bežným ľuďom sa to často môže zdať extrémne nedosiahnuteľné. Je dôležité mať na pamäti, že takéto obrázky sú často upravené.

Bojovala som s poslednými pár kilami

Andrea sa o Slimmium dozvedela na sociálnych sieťach a rozhodla sa to vyskúšať!

„Bola som nadšená prírodnými zložkami a chcela som to vyskúšať, pretože som sa snažila zhodiť tých posledných pár kíl, ktoré sú zvyčajne najtvrdohlavejšie,“ vysvetľuje. Niekedy sa naše telo prepne do šokového režimu a začne si ukladať tuky na „horšie časy“, takže je naozaj ťažké schudnúť.

Andrea hovorí, že výrobky Slimmium jej pomohli s motiváciou a podporili jej napredovanie: „Výrobky Slimmium sa ľahko užívajú a výsledky sú viditeľné rýchlo. Výsledky som zaznamenala už po mesiaci* a rozhodne som si všimla veľký pokles chuti do jedla.“ 

„Bolo jednoduché držať sa plánu

Za posledný rok začalo veľa ľudí pracovať z domu a Andrea je jednou z nich. Využila túto príležitosť, aby si vyhradila viac času pre seba a užívala si život. Zmenila svoje návyky a začala viesť zdravší životný štýl. 

„Bolo veľmi jednoduché užívať doplnky stravy a držať sa plánu, a to mi pomohlo k tomu, aby som úspešne schudla,“ hovorí Andrea.

Dôležité je stanoviť si pri chudnutí jasné ciele a pracovať na ich dosiahnutí, čo Andrea aj urobila.  Andrea: „Teraz som oveľa sebavedomejšia a spoločenskejšia! Výrobky Slimmium sú naozaj úžasné, naozaj fungujú a bola som prekvapená z účinku krému proti celulitíde.“

Vyskúšajte Andreine obľúbené produkty v tejto špeciálnej ponuke!

*Účinky produktu sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke. Naše výrobky nie sú určené na prevenciu alebo liečbu akéhokoľvek ochorenia alebo vážnej choroby.