Ako zabrániť priberaniu počas sviatkov

Vianoce, najkrajšie obdobie v roku. Alebo nie? Zvyčajne je to obdobie roka, ktoré sa nezaobíde bez množstva a množstva nezdravého jedla.

Už cítite, ako sa vám zväčšuje pás? Zbavte sa ho. Ak si chcete užiť sviatočné hostiny a nezačať nový rok o pár kíl ťažší, stačí sa držať týchto zlatých pravidiel sviatočného jedenia!


image

1. Hýbte sa

Medzi napchávaním sa vianočnými dobrotami, sledovaním televízie a trávením času s blízkymi je až smiešne ľahké upadnúť do hibernácie. Je však jednoduché to napraviť. 

Snažte sa každých 30 až 60 minút vstať, pretiahnuť sa a ísť na prechádzku. Zlepší to váš krvný obeh a udrží váš metabolizmus v chode, takže môžete spaľovať kalórie bez toho, aby ste sa naozaj snažili.

2. Jedzte menej a častejšie

Rozložte si jedlá rovnomerne počas dňa, aby ste sa vyhli prejedaniu. Takto si s väčšou pravdepodobnosťou udržíte stabilnú hladinu cukru v krvi a budete si vyberať zdravšie potraviny. Vďaka tomu budete môcť rýchlejšie schudnúť a dlhšie si udržať váhu.

3. Pite veľa vody a obmedzte alkohol

Vždy zostaňte hydratovaní. Smäd si môžete ľahko pomýliť s hladom, čo vás prinúti jesť, hoci by ste v skutočnosti mali piť. Dbajte na to, aby ste pili vodu počas celého dňa a najmä pred veľkými jedlami.

Pohár vody alebo dva pred obedom alebo večerou znížia počet prijatých kalórií a pomôžu vám oveľa rýchlejšie schudnúť. A zmiernite to s alkoholom. Čím menej, tým lepšie.

4. Vždy plánujte jedlá dopredu

Pri plánovaní sviatočných jedál sa rozhodnite pre zdravšie potraviny a občerstvenie. Ak máte medzi hlavnými chodmi chuť na niečo na zahryznutie, namiesto zemiakových lupienkov si dajte zeler s humusom. Zdravé, chutné a hlavne - jednoduché na prípravu!

Pomôže vám FatEliminator EXTREME!

  • zníži počet kalórií z jedál

  • zmierni chuť do jedla - budete sa cítiť sýto dlhšiu dobu

  • zlepší trávenie a zmierňuje nadúvanie

  • zlepší spaľovanie tukov až o 27%*

*Účinky produktu sa môžu líšiť u každého používateľa a môžu sa odlišovať od účinkov popísaných na webových stránkach.