Drahá celulitída, už konečne odíď!

Aj keď sa už nemôžeme dočkať leta, neuveriteľných 85% žien má problémy s nadbytočným tukom a celulitídou, takže sezóna odhalenejších štýlov je všetko, len nie žiaduca. 

Možno sa už aj vám v hlave vynára táto myšlienka: existuje spôsob, ako sa zamerať na ten tvrdohlavý tuk na bruchu, bokoch, stehnách a zadku a zredukovať ho?

image

Aby sme mohli riešiť vaše problémy a pomôcť vám nájsť spôsoby, ktoré zabránia hromadeniu tuku a zmenšia viditeľné známky celulitídy, najskôr vás oboznámime s touto pohromou, ktorá postihuje aj chudých ľudí.

Čo spôsobuje celulitídu? 

Vo vedeckej komunite neexistuje jediná správna odpoveď, ale zdá sa, že celulitída je spôsobená nahromadením tuku pod kožou. Kolagénové vlákna medzi kožou a svalmi oddeľujú podkladový tuk do viacerých ložísk. 

Hoci to nie je škodlivé, máme tendenciu považovať túto nerovnú, hrudkovitú pokožku za vizuálne nepeknú. 

Ženy majú celulitídu častejšie ako muži 

U žien sa začína celulitída objavovať približne v polovici dvadsiatky a v porovnaní s mužmi je u žien oveľa viditeľnejšia.  Je to z dôvodu odlišného rozloženia tuku, svalov a spojivového tkaniva.

Bohužiaľ, okrem starnutia môžu zohrávať úlohu aj iné faktory: hormóny, zlá strava, nahromadené toxíny, obezita a genetika môžu spôsobiť hrčky a jamky na pokožke.

Všetky tieto faktory sa môžu skombinovať, aby sa nahromadený tuk stal viditeľnejším. Známy vzhľad pomarančovej kože je všetko, len nie pekný!

Ako ošetriť alebo odstrániť pomarančovú kožu?

Zázračný ničiteľ celulitídy zatiaľ nebol objavený, pretože tukové bunky stále existujú pod kožou, odborníci sa však zhodujú v tom, že existuje niekoľko spôsobov, ktoré vám môžu pomôcť znížiť jej výskyt. 

Ak odhliadneme od lekárskych zákrokov, medzi najobľúbenejšie domáce prostriedky, ktoré môžete zaradiť do svojej rutinnej starostlivosti o seba, patria tieto:

Cvičenie: najlepšie výsledky dosiahnete kombináciou aeróbneho cvičenia a silového tréningu, pretože telo, ktoré má viac svalovej hmoty, bude vyzerať aj pevnejšie. Zvoľte si drepy, šliapanie na lavičke, sklapovačky a predklony.

Strava: snažte sa o zdravú a vyváženú stravu. Zbavte sa spracovaných potravín a potravín s vysokým obsahom cukru a namiesto nich si vyberte jedlá bohaté na vlákninu; znížte aj konzumáciu alkoholu.

Hydratácia: nemôžeme dostatočne zdôrazniť, aká dôležitá je voda, pretože odplavuje toxíny, ktoré môžu vytvárať celulitídu.

Prestaňte fajčiť: fajčenie oslabuje tvorbu kolagénu, základnej zložky spojivového tkaniva; slabé tkanivo robí celulitídu viditeľnejšou. 

Bonusový tip: bojujte proti tuku s novým Krémom na spaľovanie tukov a celulitídu

Okrem vyššie uvedených návrhov nezabudnite do starostlivosti pridať najnovší výrobok Slimmium! 

Bolo klinicky dokázané, že zvyšuje spaľovanie tukov o 60%*, zvyšuje hydratáciu pokožky a zlepšuje jej jemnosť, hladkosť a pevnosť.

Vedecky preukázaný trojitý mechanizmus účinku krému z neho robí raritu na trhu krémov proti celulitíde; to dáva našim zákazníčkam iskierku nádeje, že nadbytočný tuk na bokoch, tučné stehná, tvrdohlavý tuk na bruchu a pomarančovú kožu možno konečne účinnejšie liečiť. 

Vďaka SymFit®1617, patentovanej zložke, a nespočetnému množstvu prírodných ingrediencií, úplne nový Krém na spaľovanie tukov a celulitídu spĺňa všetky podmienky pre dokonalý produkt na redukciu lokalizovaného tuku a celulitídy na vašich problémových partiách. 

Vyskúšajte ho, nemáte absolútne čo stratiť - a vašou výhrou bude pevná, hladká pokožka! 

*Účinky výrobku sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke.