5 dôvodov, prečo vyskúšať L-Carnitine Pure 1000!

Štúdie a zákazníci sa zhodujú: ak hľadáte pohodlný a rýchly spôsob, ako si vyformovať postavu, je L-karnitín Pure 1000 najlepšou voľbou. Už jedna fľaštička denne vás môže podporiť vo vašej túžbe mať tento rok štíhlejšie ruky a nohy a plochejšie brucho!

image

L-Carni...čo?

Pri takom množstve výživových doplnkov na trhu nie je prekvapením, že máte problém zistiť, ktorý z nich by ste mali pridať do svojho jedálnička. 

Naši výskumníci investovali do spaľovačov tukov tisíce hodín a verdikt je jasný: L-karnitín potrebujete na prenos mastných kyselín s dlhým reťazcom (väčšina tukov, ktoré konzumujeme) do mitochondrií, kde sa spaľujú na energiu. 

Inými slovami: bez L-karnitínu by sme neboli schopní spaľovať tuky a získavať z nich energiu! 

Prečo má L-karnitín Pure 1000 náskok pred konkurenciou? 

Trh je obrovský a bohužiaľ zaplavený aj menej kvalitnými výrobkami, preto je nevyhnutné, aby ste siahli po certifikovanom, čistom L-karnitíne!

Tu je 5 dôvodov, prečo by ste mali zvážiť pridanie jedného z najpredávanejších produktov Slimmium do nákupného košíka čo najskôr: 

  1. V jednej fľaštičke je 1000 mg Carnipure® - L-karnitínu prémiovej kvality, ktorý vyrába spoločnosť Lonza vo Švajčiarsku s viac ako 35-ročnými skúsenosťami. Viac ako 8 000 štúdií preukázalo, že L-karnitín v našich nových fľaštičkách je bezpečný a účinný, pokiaľ ide o pomoc telu využívať vlastné tukové zásoby ako palivo, čo vám dodá dávku energie a rýchlejšie výsledky. 
  2. Obsahuje zelený čaj. Zelený čaj, obľúbená rastlinná zložka na spaľovanie tukov, preukázateľne zvyšuje výdaj energie - pomáha nášmu telu spotrebovať viac kalórií, aj keď odpočívame. Štúdie preukázali až neuveriteľné 17%* zvýšenie spaľovania tukov počas cvičenia strednej intenzity! 
  3. Ponúka vynikajúcu podporu, ak už cvičíte alebo sa chystáte pridať cvičenie do svojho životného štýlu, pretože vás udržiava plných energie, a tým aj motivovaných. Môže tiež pomôcť pri regenerácii po tréningu - len nezabudnite užiť fľaštičky pred tréningom, aby ste neboli príliš čulí a aktívni pred spaním!
  4. Ak nie ste veľkým fanúšikom práškov a kapsúl, L-Carnitine Pure 1000 si zamilujete, pretože sa vyrába vo forme fľaštičiek, čo je ešte pohodlnejšie. Vezmite si ich so sebou na dovolenku, na cesty alebo do práce a dosiahnite lepšie výsledky, jedna fľaštička za druhou. Jednoduché a ľahké!
  5. Je chutný! Zlepšili sme zloženie, aby malo príchuť pina colady a s hrdosťou vám oznamujeme, že v jednej fľaštičke skonzumujete len 8 kcal!

Dajte šancu L-karnitínu Pure 1000 a spaľujte tukové zásoby bez toho, aby ste o tom vedeli!  

*Účinky výrobku sa môžu líšiť.