„Za mesiac som schudla 3 kg*”

Volám sa Annemette a mám 34 rokov. Vždy som bola celkom štíhla, no zdravotný problém, ktorý sa objavil v roku 2006 mal za následok, že som pribrala 30 kg* a bolo pre mňa veľmi ťažké znovu schudnúť.

image

Najprv som investovala do horského bicykla a začala kalkulovať. Schudla som iba 1 kilogram, pretože som vysoká iba 165 cm a kvôli mojim zdravotným problémom bolo 61 kg* pre telo jednoducho príliš. Potrebovala som drastickejšie opatrenia, aby som znížila svoju ideálnu hmotnosť na 55 kg *.

Skúsila som to...ale netrvalo to dlho!

Za 2,5 roka som pribrala 13 kg!*

Problém sa objavil, keď už bolo pre mňa nájomné príliš drahé, takže som musela začať pracovať v kancelárii. Bohužiaľ, bolo toho na mňa príliš a mala som opäť bolesti spojené s mojou hormonálnou nerovnováhou a stálou únavou. Jediným spôsobom, ako som sa s touto bolesťou mohla vyrovnať, bolo nezdravé jedlo, sladkosti a sladké nápoje. Nakoniec som sa musela presťahovať do lacnejšieho bytu, ktorý nemal dosť miesta pre bicykel. Za 2,5 roka som pribrala 13 kg!*

Začala som ovládať svoje stravovacie návyky a trénovať

Potom som s pomocou odborníka na výživu začala meniť svoje stravovacie návyky a zvyšovať úroveň fyzickej aktivity. Bolesť spojená s vyčerpaním ma donútili myslieť na to, ako schudnúť čo najrýchlejšie. Vyskúšala som niekoľko produktov na chudnutie aj veľmi drahých, ktoré nakoniec nefungovali a iba vyprázdnili moju peňaženku. Potom som videla reklamu na Slimmium na Facebooku. Čítala som, že obsahuje iba prírodné prísady a ponúka zaručené výsledky. Keď som uvidela nízke ceny, rozhodla som sa to vyskúšať.

Už po 10 dňoch* je prvý kilogram preč

po 10 dňoch* je prvý kilogram preč ... teraz musím schudnúť už len pár kilogramov, aby som dosiahla 55 kg*, ideálna hmotnosť, ktorá mi umožňuje žiť bez bolesti. Mojím súčasným životným štýlom je zdravé stravovanie, prijímanie 2 l vody denne a športovanie aspoň 3 hodiny týždenne. Už sú to 2 mesiace, čo som sa nedotkla koláčov, sladkostí či alkoholických nápojov. Doplnila som svoj zdravý životný štýl o AdipoSlim** a potom som vyskúšala aj L-Carnitine Pure 1000, ktorý uľahčuje môj tréning a eliminuje bolsť svalov.

Nakoniec začínam získavať dôveru v to, že tento rok môžem dosiahnuť svoj cieľ!

Vynikajúca zákaznícka podpora

Keď v Slimmium došiel produkt, ktorý som si objednala, oznámili, že pripravujú novú vylepšenú verziu pre svojich zákazníkov a poslali mi podobný produkt. Vynikajúci zákaznícky servis.
Je mi ľúto, že som sa to rozhodla vyskúšať až tak neskoro. Okamžite bolo pre mňa ľahšie schudnúť.

Schudla som 3 kg za 1 mesiac*

Schudla som 3 kg za mesiac*, fyzicky sa cítim oveľa lepšie a mám väčšiu sebadôveru.

Sebadôvera opäť rozjasnila môj osobný život. Stále používam AdipoSlim**, L-karnitín Pure 1000 a čoskoro vyskúšam ďalšie produkty, napríklad Fat Eliminator EXTREME, aby som dosiahla svoj cieľ jednoducho a bez problémov.

* [Účinky produktu sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke. Naše výrobky nie sú určené na prevenciu alebo liečbu akéhokoľvek ochorenia alebo vážnej choroby.]

** [AdipoSlim Extreme je teraz AdipoBurn Extreme: Zložky a všetky výhody produktu zostali rovnaké, zmenil sa len názov.]