image

Mari schudla vďaka nášmu 60-dňovému balíčku Misia vysnívaná postava

Napriek náročnému životnému štýlu sa Mari podarilo schudnúť a zlepšiť si pohodu vďaka Slimmium. Čítajte ďalej a dozviete sa viac o jej ceste!

Prečítajte si viac
image

Štyri príbehy žien užívajúcich Slimmium

Chcete rýchlejšie dosiahnuť svoje ciele v oblasti chudnutia? Náš kompletný balíček sa ukazuje ako veľmi účinný práve v tomto smere - naši zákazníci sa do produktov zamilovali!

Prečítajte si viac
image

Rachele schudla vďaka KiloShred!

Rachele dosiahla s KiloShred skvelé výsledky! Výkonný nápoj na chudnutie, ktorý ponúka kompletné riešenie na chudnutie s klinicky podloženými výsledkami na tvarovanie tela!

Prečítajte si viac
image

Pod lupou: Spaľovače tukov vs. viazače tukov

V záplave rôznych produktov môže byť výber správneho doplnku stravy naozaj náročný. Je nevyhnutné mať aspoň približnú predstavu o základných typoch potravinových doplnkov, aby sme lepšie pochopili, akú podporu nám môžu poskytnúť.

Prečítajte si viac
image

To najchutnejšie riešenie na spaľovanie tukov!

Leto je v plnom rozkvete, myslíte na letné aktivity, ale akosi si neviete predstaviť, ako si naplno užívate svoje obľúbené ročné obdobie. Nie ste sami. 

Prečítajte si viac
image

Regina: „Cítim sa ľahšia a oblečenie mi opäť dobre sedí.“

Napriek svojmu nabitému programu, keďže pracuje ako kaderníčka, si Regina nájde čas na tréning 6-krát do týždňa. Celkom pôsobivé, však? Ste zvedaví, čo Reginu viedlo k tomu, aby sa vydala na cestu zdravšieho životného štýlu?

Prečítajte si viac