Valter: „Najlepšie je, keď sa človek cíti ako znovuzrodený a je na seba hrdý!“

Valter je povolaním kaderník a vo voľnom čase sa venuje astrológii, vešteniu a poradenstvu. Má rád more a dlhé prechádzky a vie, že starostlivosť o telo zvnútra aj zvonku je dôležitá pre dobrú kondíciu. Ale niekedy tomu ani nevenoval takú pozornosť. Čítajte ďalej a spoznajte jeho úspešný príbeh.

image

Valter hovorí, že sa nikdy príliš nezaoberal vlastným vzhľadom. Jednoducho tomu nevenoval príliš veľkú pozornosť.

„Fyzicky som vyzeral ako niekto, kto zo seba veľa nedal, čo je pravda. Necítil som potrebu fyzickej zmeny. Ak áno, nevydržal som pri ňom dlhšie ako tri dni. Všetci však vieme, že na zmenu postavy je potrebný čas a konkrétne chcenie.”

„Všetko, čo som si zaumienil, bolo čoraz ťažšie a ťažšie”

Jedného dňa sa rozhodol venovať viac pozornosti svojmu telu. Musel si sám uvedomiť, čo je pre neho dobré a čo nie. „Najväčším dôvodom, prečo som sa rozhodol pre tento krok, bolo to, že som sa cítil zle vo svojej koži. Zničilo mi to sebavedomie.“

Valter hovorí, že jeho fyzický stav bol hrozný. Ťažko sa mu hýbalo alebo čokoľvek robilo. Všetko, čo si zaumienil, bolo čoraz ťažšie a ťažšie. Prechádzky boli kratšie a bicyklovanie čoraz namáhavejšie. Mal zlé návyky: príliš veľa jedla neskoro večer, nezdravý životný štýl.

„Ak chceme uspieť, musíme urobiť zmenu zvonku aj zvnútra tela”

Padlo rozhodnutie a ja som sa držal svojho predsavzatia byť spokojnejší. O produktoch Slimmium som sa dozvedel online prostredníctvom Facebooku. 

Presvedčili ma výsledky spokojných používateľov, hoci som mal stále pochybnosti. Prvý nákup som uskutočnil až po tom, čo mi priatelia tieto dobré a pozitívne výsledky potvrdili. Pomyslel som si, že by som to mohol vyskúšať aj ja sám.”

Valter vyskúšal NightBurn EXTREME a AdipoSlim EXTREME

Rozhodol sa vyskúšať NightBurn EXTREME a AdipoSlim EXTREME** a po 10 dňoch* užívania zaznamenal prvé výsledky.

„Keď som začal používať vaše výrobky, mal som dovolenku, a keď som sa vrátil do práce, moji zákazníci ma zasypávali komplimentami, ako som schudol. Výsledky boli najprv viditeľné v oblasti brucha a na tvári. Teraz, po 1 mesiaci*, je zmena ešte väčšia.”

*Výsledky sa môžu u každého človeka líšiť. Pri snahe schudnúť je dôležitá pestrá a vyvážená strava a zdravý životný štýl.

**AdipoSlim Extreme je teraz AdipoBurn Extreme: Zložky a všetky výhody produktu zostali rovnaké, zmenil sa len názov.

„Dosahujem výsledky s produktmi, ktoré ma vedú správnym smerom”

Cítim sa lepšie, lepšie spím. Zmenil som aj spôsob stravovania. Nedržím diétu, len som urobil niekoľko zmien, napríklad som zmenšil veľkosť porcií. Moje trávenie je oveľa lepšie, oblečenie mi opäť sedí a som na seba hrdý. Mám väčšiu chuť stretávať sa s ľuďmi, ale najviac sa mi páči, že som sa tak zbavil zlozvykov, ktoré ma sprevádzali dlhé roky. Najmä to večerné prejedanie.

Momentálne sa cítim naozaj skvele a vďaka týmto produktom dosahujem výsledky, ktoré ma vedú správnym smerom. Táto zmena mala veľký vplyv na môj život, pretože sa mi vrátilo sebavedomie. Najlepšie je, keď sa človek cítit ako znovuzrodený a je na seba hrdý!”

Balíček NonStop chudnutie - spaľuje tuk vo dne v noci! 

Valter otestoval účinné duo na spaľovanie tukov.

AdipoSlim EXTREME** útočí na brušný tuk vďaka účinku 2 v 1, ktorý urýchľuje spaľovanie tukov a zabraňuje rastu tukových buniek len s pomocou 1 kapsuly denne!

NightBurn EXTREME vám pomôže pokračovať v spaľovaní tukov aj počas noci a zároveň vám zabezpečí lepší spánok. Potláča návaly hladu vo večerných hodinách a urýchľuje chudnutie vďaka výnimočnej zložke: Garcinia Cambogia. Stačí 1 chutný nápoj každý večer a zmeny budú čoskoro viditeľné!

**AdipoSlim Extreme je teraz AdipoBurn Extreme: Zložky a všetky výhody produktu zostali rovnaké, zmenil sa len názov.