Veľký objav spaľovania tukov: aktivujte hnedý tuk!

Snažíte sa byť zdravší a zhodiť tie kilá navyše? Ak je to tak, pravdepodobne ste tiež medzi tými, ktorí vedia, že musíte trochu odbúrať tuk.

image

[Pictured: Left - white fat cell, right - brown fat cell.]

Druhy tukov

Jednoducho povedané, máme dva druhy tukov

Biely tuk je tuk, ktorý sa hromadí, keď prijmete kalórie navyše a je tvorený veľkými kvapkami lipidov. Väčšina tuku v tele je biely tuk a ten sa primárne ukladá v oblasti brucha, bokov a stehien. Toto je tuk, ktorý chceme stratiť.

Hnedý tuk je typ tuku, ktorý spaľuje energiu a kalórie. Hnedý tuk je na rozdiel od bieleho tuku zložený z mitochondrií, ktoré štiepia cukor a biely tuk na energiu. Toto je tuk, ktorý chceme aktivovať.

Vedci si zvykli myslieť, že hnedý tuk sa nachádza iba u novorodencov, čo im pomáha regulovať telesnú teplotu bez ochlpenia a schopnosti triasť sa a že zmizne v dospelosti. Pred viac ako desiatimi rokmi však výskum ukázal, že hnedý tuk môžu produkovať aj dospelí.

Ako funguje hnedý tuk? 

Hnedý tuk obsahuje oveľa viac mitochondrií - oveľa viac ‚motorov‘, ktoré spaľujú kalórie na výrobu tepla. Niekoľko štúdií dokázalo, že vystavenie chladu zvyšuje množstvo hnedého tuku a následne zvyšuje spálené kalórie.  

Môže vám hnedý tuk pomôcť pri chudnutí?

Aktiváciou hnedého tuku aktivujete zabudovaný ohrievač. Hnedý tuk funguje ako prírodný termický horák. Keď sa cítite chladne a triasete sa, stimulujete svoj hnedý tuk na výrobu tepla - tým sa spaľuje (biely) tuk.

Je smutné, že dospelí majú len veľmi malé množstvo hnedého tuku na krku, kľúčnej kosti, obličkách a mieche a jeho množstvo klesá s vekom tiež.

Navyše ľudia s nadváhou majú zvyčajne menej hnedého tuku ako štíhli ľudia, ktorí pravidelne cvičia.

Hnedý tuk sa dá našťastie stimulovať aj inak! 

Ako aktivovať hnedý tuk? 

V budúcnosti je možné, že budú existovať nové spôsoby využitia hnedého tuku v boji proti obezite. Sme však radi, že už ponúkame inovatívny produkt na chudnutie, ktorý pomôže vášmu telu stať sa strojom na spaľovanie tukov, ktorý zvyklo byť.

Objavte: AdipoSlim EXTREME.  

Bojujte s bielym tukom s hnedým tukom pomocou AdipoSlim EXTREME.

Všetky hlavné zložky v tomto revolučnom spaľovači tukov môžu aktivovať hnedý tuk, čo znamená, že podľa endokrinológa Dr. Med. môžeme denne minúť až 500 kalórií navyše. Aaron Cypess.

Skvelé na jeho vylepšenom, o 30% silnejšom vzorci je to, že klinická štúdia s 30 jedincami s nadváhou v skutočnosti ukázala, že po 12 týždňoch užívania doplnku, zhodili priemerne 3 kg, znížili svoje BMI ( Priemerne 1,1 jednotky) a znížený obvod pása a bokov v priemere o 7,5, respektíve 6 cm *.

*Disclaimer: The effects of the product may vary between individuals and could differ from those described on the website