Toto vám ešte nikto nepovedal: Keď chcete schudnúť, nestačí prestať jesť sladkosti!

Len aby bolo jasné: prestať jesť sladkosti je výborný začiatok, ale tento prístup má dve veľké negatíva. Neprinesie vám rýchle výsledky a ťažko sa vám bude odolávať, keď na vás lákadlá číhajú na každom kroku. Aby ste sa k postave, po ktorej túžite, naozaj dostali čo najrýchlejšie, musíte si zabezpečiť správne fungovanie lymfatického systému. Zistite prečo.

image

Väčšina ľudí nevie, že máme v tele okrem krvných ciev, žíl a kapilár ešte jeden cievny systém – ním sa namiesto krvi prepravuje lymfa, ktorej je dokonca 2x viac ako krvi! Je to lymfatický systém, bez ktorého by sme boli ako balón plný vody. Jednou z jeho najdôležitejších úloh je totiž odčerpávanie nadbytočnej vody z tela.

Ak je lymfatický systém nepriechodný, žiadna diéta nám nepomôže

Keďže sa lymfatický systém stará o to, aby v tele neostávala nadbytočná voda, jeho narušená funkcia je viditeľná takmer okamžite. Opuchnutosť a nafúknutosť sú typické znaky. V takých podmienkach si môžete odriekať všetky svoje najobľúbenejšie prehrešky a aj tak vám budú všetky nohavice malé. A sebavedomie budete mať pod psa.

Preto sa musíte v prvom rade postarať o normálnu priechodnosť lymfatického systému, teda o to, aby mohla všetka tá nadbytočná voda odísť a nezadržiavala sa v tele.

Prečo je správna funkcia lymfatického systému nutná, ak chceme schudnúť?

Jeden dôvod je veľmi jednoduchý: ako sme povedali, v našom tele sa zadržiava niekoľko litrov vody, a preto vyzeráme a cítime sa nafúknutí a „objemnejší“, ako naozaj sme.

Druhý dôvod je, že všetka tá nadbytočná voda tlačí na krvé žily a obmedzuje tým prekrvenie. Keďže krv do každej bunky celého tela prenáša kyslík, ktorý je nevyhnutný aj na spaľovanie tuku, logickým dôsledkom je, že nemôžeme chudnúť. Slabé prekrvenie = menej kyslíka v našich bunkách = menej spáleného tuku.

Tretí dôvod, ktorý podopierajú výskumy z posledných rokov, je, že z nesprávne fungujúcich lymfatických ciev do okolitého tkaniva prenikajú tuky. Lymfatický systém je totiž zodpovedný aj za transport prijatých tukov z čriev do krvi. Tieto tuky, ktoré prenikajú z lymfatických ciev do okolitého tkaniva, potom spôsobujú zväčšovanie existujúcich tukových buniek a taktiež vznik nových – skrátka, priberanie

Ako vylúčiť až 3,5-krát viac nadbytočnej vody prírodnou drenážou a schudnúť takmer za noc?

Nápoj WaterOut Strong vyvinuli naši odborníci práve na tento účel: pomocou najúčinnejších prírodných zložiek zabezpečí tie správne podmienky na to, aby mohla nadbytočná voda opustiť telo, čo je prvým krokom k efektívnemu chudnutiu. Jeho výnimočné účinky potvrdzujú aj klinické výskumy – 3,5-krát zvýši vylučovanie nadbytočnej vody a o 60 % zmenší opuchy – a viac než 80 % spokojných zákazníkov.

Mnohí skeptici pripisujú jeho rýchle účinky „len“ vode, ktorej sme sa zbavili. Hoci sa tomu vysmievajú, je to jediný správny začiatok. Nie je to obyčajná voda, ktorej keď sa zbavíme, budeme dehydrovaní, ale je to voda, ktorá sa zadržiava v tele a škodí nám.

Naši zákazníci sú šťastní, keď sa konečne zbavia nadbytočnej vody a s ňou aj opuchnutosti a nafukovania. Je to totiž hlavná prekážka, ktorá bráni chudnutiu, hoci sú poctiví ako včielky a odriekajú si sladkosti a iné prehrešky. Práve priechodnosťou lymfatického systému a vylučovaním nadbytočnej vody sa otvorí cesta spaľovaniu tuku, ktorú sme opísali vyššie.

Garantujeme: s balíčkom WaterOut Strong DUO 24/7 k najrýchlejším výsledkom

Na najlepšie účinky chudnutia sme vyvinuli komplexný balíček WaterOut Strong DUO 24/7, ktorý je zostavený tak, aby podporoval chudnutie 24 hodín denne. Okrem malinového drenážneho nápoja WaterOut Strong balíček obsahuje aj inovatívny výrobok, aký ešte na trhu nebol – nočné drenážne kapsuly WaterOut Strong Night, s ktorými využijete čas na spanie aj na spaľovanie tuku (dokázaný účinok: 2,5-krát viac odbúraných kíl v porovnaní s placebom).