Toto leto môžete jesť čo len chcete!

Lákalo by vás to, však? Aj keď neodporúčame jesť všetko, čo okolo seba vidíte, niektoré prieskumy naznačujú, že spôsob, akým jete, môže byť dôležitejší ako to, čo jete! Obzvlášť z dlhodobého hľadiska je ťažké dodržiavať reštriktívne diéty. Aká je odpoveď? Čítajte ďalej a zistite viac.

image

Stravujte sa vedome

Ktoré zo zvykov sa vás týkajú?

  • Jete bez toho, aby ste mali hlad
  • Jete z nudy alebo stresu
  • Jete, kým nie je tanier prázdny, namiesto toho, aby ste ho prestali vylyzovať
  • Jete pri sledovaní obľúbených relácií alebo hraní sa s telefónom

Pravdepodobne sme všetci toto všetko už zažili, aspoň raz. Namiesto zavádzania prísnych pravidiel v tom, čo môžete a čo nemôžete jesť, jednoducho jedzte vtedy, keď budete mať hlad, a prestaňte, keď už máte pocit sýtosti.

Keď si sadnete k jedlu, sústreďte sa na jedlo. Všimnite si, ako vonia, akú má chuť a textúru. Pozorne vnímajte každé sústo a všímajte si, ako sa cítite. Zamyslite sa, kedy už prestanete mať pocit hladu a potom prestaňte jesť. Táto jednoduchá zmena vám môže ušetriť stovky zbytočných kalórií!

Netrápte sa príliš veľa pravidlami

Príliš veľa obmedzení počas diéty môže zhoršiť váš vzťah k jedlu. Ako dlho si myslíte, že môžete držať diétu, počas ktorej vynechávate všetky obľúbené jedlá? Ako veľmi môže byť ovplyvnená vaša motivácia, keď nemôžete odolať a jete niečo, čo by ste nemali, a potom máte výčitky svedomia ešte niekoľko dní?
Zdravé stravovanie bude úspešné iba vtedy, ak ho budete naozaj dodržiavať. Príliš veľa obmedzení však iba zvyšuje pravdepodobnosť, že sa vzdáte. Ale... čo narobíte, ak všetky obľúbené potraviny majú vysoký obsah kalórií, vysoký obsah tukov a sacharidov a ich konzumácia by mohla ohroziť proces chudnutia? Ale existuje riešenie!

Vyskúšajte CarbBlock EXTREME

Pre všetky dni, keď chcete pizzu, koláče alebo chipsy, ale nechcete kalórie, ktoré s nimi prichádzajú - je tu CarbBlock EXTREME! Tento inovatívny produkt zablokuje viac ako polovicu (58 % tuku a 54 % sacharidov) z vašich jedál! Týmto spôsobom si môžete vychutnať svoje obľúbené jedlo bez výčitiek a bez následkov.

Iba 1 kapsula dvakrát denne (jedna pred obedom a druhá pred večerou) ochráni pred výčitkami svedomia!