Čas na predsavzatie: Toto bude najlepší rok!

Nový rok 2021 je už pomaly tu! Ste pripravení na nové ciele a výzvy

Tento rok naplňte svoj zoznam novoročných predsavzatí jednoduchými cieľmi, aby ste ich ľahšie dosiahli a nestrácali motiváciu. Skúste plniť postupne aspoň jedno každý deň a uvidíte, že sa budete hneď cítiť lepšie a motivovanejšie na spĺňanie ďalších! Ale, ako sme už písali, nesmiete si klásť privysoké ciele a plňte ich jeden po druhom, krôčik po krôčiku.

image

Aby ste si tým neprechádzali sami, máme pre vás super nápady, ako si to uľahčiť a ako sa konečne sústrediť aj na tých, na ktorých v uponáhľanom živote plnom povinností tak často zabúdate - na samých seba

1. Začnite jesť zdravšie a menej

No, buďme realisti, po všetkom tom sviatočnom jedle naše telo naozaj potrebuje pauzu. Ak chceme byť fit do leta, teraz je ten najlepší čas začať o tom rozmýšľať a niečo pre to urobiť. Nahraďte sviatočné jedlá trošku menšími porciami: ako sme povedali, krôčik po krôčiku, zakaždým si naložte na tanier trošku menej a o chvíľu uvidíte a pocítite ten rozdiel!

image

2. Buďte aktívnejší

Áno, vieme, že je ešte zima a že vonku to nie je práve najvhodnejšie na bežné aktivity v prírode... ale znova, krôčik po krôčiku, začnite pomalou chôdzou 10 - 15 minút alebo doma urobte pár cvikov každý deň. Vaše telo vám bude vďačné a budete sa cítiť omnoho lepšie. Do leta môžete byť pripravení na oveľa väčší krok aj na pekne vyformovanú postavu do plaviek ;)

3. Doprajte si kvalitný spánok

Spánok je kľúčový pre naše zdravie, ale aj pre postavu. Ak nespíme dobre, naše telo oveľa viac túži po kalorickom jedle... a viete, čo to znamená... váha začne ukazovať čím ďalej, tým viac. A to asi nechcete. Preto sa posnažte spať každý deň aspoň 7 - 8 hodín!

4. Buďte sebavedomejší

Ok, vieme, že to nejde zmeniť len tak jednoducho. Ale ak si stanovíte nejaké ciele a konečne začnete na sebe pracovať, uvidíte, čo sa stane. Každá malá premena vo vašom životnom štýle vám dá viac motivácie, až kým nebudete totálne očarení tým, aký neuveriteľný úspech ste dosiahli!

5. Nestresujte

Stres hrá v našom živote naozaj vážnu úlohu. Keď sme pod stresom, všetky naše snahy padajú ako domčeky z karát. Skúste trochu porozmýšľať, či naozaj stojí za to nervovať sa nepodstatnými vecami (či už práca, škola, frajer či kamaráti). Občas je dobré spraviť pár zmien, aby ste sa cítili lepšie a vždy postavte seba a svoje zdravie na prvé miesto!

image

6. Naučte sa, ako byť šťastní

Toto predsavzatie v podstate súvisí s predošlým. Naučte sa mať radi samého seba, porozmýšľajte, ktoré veci vás robia šťastným a snažte sa to robiť častejšie. Samozrejme veciam, ktoré vás znervózňujú a robia smutnými, sa posnažte čo najviac vyhýbať.

7. Vráťte sa do top formy

Pri prvých 6 predsavzatiach vám nemôžeme veľmi pomôcť, musíte to zvládnuť sami. Ale pri tomto máme pre vás dokonalú pomoc. Ak sa budete držať predošlých rád a k tomu si doprajete malú Slimmium pomoc, tento rok bude zaručene EXTRA!

Do top formy po sviatkoch vám pomôžu tieto 2 ballíčky - 20-dňový program a 30-dňový program. Vďaka svojim silným produktom na chudnutie premenia vašu líniu a dodajú vám pravú motiváciu.

Balíček Rýchle chudnutie bude počas 20 dní vaším najlepším priateľom

Tento balíček obsahuje náš hviezdny produkt WaterOut STRONG, ktorý vám pomôže eliminovať nadmerné množstvo tekutín a očistí vaše telo od všetkých toxínov, ktoré sa nahromadili počas sviatkov. GungerBlock vám pomôže eliminovať tuky z komnzumovaného jedla, redukuje množstvo spotrebovaných kalórií a zabraňuje náhlym útokom hladu.

30-dňový program Zbohom kilá! bude tiež vaším verným spojencom

Perfektná sada (obsahujúca extra silnú kombináciu produktov), je absolútnym šampiónom v chudnutí. Nič sme nenechali na náhodu.
Okrem WaterOut STRONG, ktorý eliminuje opuchy a toxíny, obsahuje balíček aj AdipoSlim STRONG, ktorý útočí na brušný tuk. Ďalej NightBurn STRONG, ktorý urýchľuje nočné spaľovanie tukov a nakoniec aj FatBurn EXTREME - spaľovač tukov, ktorý zabezpečí lepšie výsledky počas cvičenia.

Produkty pre Vás