Tomáš: „Účinky som pociťoval hneď po užití produktu“

Tomáš T. je reprezentantom Slovenska v triatlone. Triathlonu sa venuje už 3 roky a už od prvého roku sa začal zúčastňovať aj na európskych pohároch a súťažiach, na ktorých obsadzuje popredné priečky.

image

Budúci rok by som chcelvyhraťSlovenskýpohárv triatlone a Majstrovstvá Slovenska v triatlone a chcemzabojovať o medailovúpozíciu na MajstrovstváchEurópy.“

„Asi v priebehu mesiaca som schudol 5 kg“

ProduktySlimmium používam hlavne v súťažnomobdobí.Najväčšídopyt po produktoch mám pred najdôležitejšímipretekmi v roku. Používam ichhlavne na zhodenieposledných kilogramovpretekovomobdobí.

Tomáš je nadšený viditeľným účinkom BootBurn Active**, ktorý mu pomohol spáliť viac tuku, a to počas tréningu ako aj po ňom. Okrem toho si užíval pozitívny vedľajší účinok – produkt tiež pomohol udržať normálnu chuť do jedla.

Účinky som pociťovalhneď po užití produktu

Krátko po užití produktu BootBurn Active** si Tomáš všimol, že chuť do jedla bola nižšia, metabolizmus sa zrýchlil a mal viac energie.

„Produkty mi pomohlinakopnúťmetabolizmus a začal som počas a po športovomvýkoneviacspovaťtuky.“ Taktiež konečne získal pocitsýtosti, nakoľko predtým mal pri každodennom športovaní neustály pocit hladu, čoviedlo k prejedaniu.

Produktyby som odporúčilkomukoľvekktosa snaží so sebouniečorobiť, či schudnúťalebozlespšiť svoje športovévýkonyzvýšiťenergiupočasdňa.

BootBurn Active** pomáha spaľovať o 16 % viac tukov, a to 5-krát rýchlejšie!

  • obsahuje 1000 mg najčistejšej formy L-karnitínu na trhu, ktorý sa vyrába vo Švajčiarsku
  • dokonalá kombinácia prísad začne okamžite spaľovať tuk a účinok trvá 4 hodiny
  • trojitý účinok: zvyšuje telesnú teplotu na spaľovanie tukov, premieňa tuk na energiu a zvyšuje vytrvalosť
  • obsahuje tiež komplex vitamínov B pre viac energie

**Zákazník použil predchádzajúce verziu tohto produktu. Vyskúšajte vylepšenú verziu už teraz!