Yolandi: „Manžel nemohol uveriť tomu, koľko som schudla!“

Yolandi zápasila s váhou väčšinu svojho života. Súvisilo to s jej najväčším problémom: cez deň jedla nepravidelne a nedostatočne a večer to všetko dohnala. Podarilo sa jej však schudnúť 9,5 kg!


Ako sa Yolandi podarila táto fantastická premena

image

„Môj muž tomu nemohol uveriť! A ani ja!“

„Mojím najväčším problémom bolo, že som cez deň poriadne nejedla. Obvykle som sa poriadne najedla až večer a potom šla spať.“ Natrafila však na Slimmium a naši odborníci jej poradili 15-dňový program na chudnutie, ktorý obsahuje WaterOut STRONG** a BootBurn ACTIVE**

Môžem povedať len WOW! Vašeprodukty užívam čosi vyše mesiaca a schudla som 9,5 kg za 3 týždne!  Môj manžel tomu nemohol uveriť, a ani ja! Musela som sa na váhu postaviť niekoľkokrát, aby som si bola istá, že to nie je len sen!“

Ale váha neklamala. Mimoriadne rýchle výsledky priniesol WaterOut STRONG** – zbavuje váhy nadbytočnej vody okamžite! Keď všetka tá nadbytočná voda odišla z organizmu, jej telo mohlo konečne začal spaľovať tuk.

image

Jedna zmena viedla k ďalšej

„Predtým som počas dňa skoro vôbec nejedla. Teraz jem 3- až 4-krát menšie porcie a užívam produkty od Slimmium  – a robí to zázraky!“ Taktiež chodí na dlhšie prechádzky, aspoň párkrát na týždeň, aby si vytvorila zvyk. A tu prichádza na rad BootBurn ACTIVE a robí každú takúto prechádzku 5-krát účinnejšou!

Neočakávaný vedľajší účinok

Yolandi trpela skoro 10 rokov na akné. Ale teraz? „Moja pleť vyzerá fantasticky a začína mi úplne miznúť akné! Moja pleť nikdy nevyzerala tak dobre!“  Do Slimmium produktov sa absolútne zamilovala: „Jednoznačne odporúčam Slimmium každému!“

Skvelý 15-dňový program na chudnutie teraz s vylepšeným zložením

Yolandi používala produkty WaterOut Strong a BootBurn Active, ktoré majú teraz vylepšené zloženie a nové názvy: WaterOut EXTREME a FatBurn EXTREME!

WaterOut EXTREME eliminuje zadržiavanú vodu a je prvým krokom k nižšej váhe, FatBurn EXTREME pomáha spaľovať až 5-krát viac tuku! 

**Zákazník použil predchádzajúce verziu tohto produktu. Vyskúšajte vylepšenú verziu už teraz!]

Produkty pre Vás

KOMPLETNÉ RIEŠENIE
-67%
Špeciálna cena 35,99 € Bežná cena 107,99 €
Zobraziť produkt