Thomas: z veľkosti XL na M

„Po mesiaci som si všimol, že som schudol 6 kg*. Zistil som, že veľkosť oblečenia, ktoré nosím, sa zmenila z XL na L. A teraz, po troch mesiacoch, už mám veľkosť M!“

*Účinky produktu sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke. Naše výrobky nie sú určené na prevenciu alebo liečbu akéhokoľvek ochorenia alebo vážnej choroby.

image

Volám sa Thomas a mám 34 rokov. Od 8:00 do 17:00 pracujem ako opatrovateľ na plný úväzok a potom chvíľu pracujem aj doma, takže je pre mňa veľmi dôležité, aby som svoj čas dobre využil. Keď mám voľno, zvyčajne chodím do posilňovne, pretože sa chcem udržať vo forme a vytvarovať postavu.

Som relatívne štíhly, ale mám problémy s nadbytočným tukom v brušnej oblasti, vždy mám veľké a nafúknuté brucho. V určitom okamihu som začal cítiť skutočnú únavu, pretože bolo pre mňa ťažké čo i len prejsť väčšiu vzdialenosť alebo začať behať. Chýba mi len energia, stále som unavený a necítim sa dobre vo svojej vlastnej koži, čo sa mi vôbec nepáčilo, pretože som rád aktívny. Preto mi klesla aj nálada a nevedel som, čo s tým robiť.

Jedného dňa som objavil na internete Slimmium. Musel som začať používať ich produkty, aby mi pomohli schudnúť, pretože sám som nemohol a nevedel urobiť nič viac. Toto prírodné zloženie (ako aj certifikované a patentované ingrediencie) ma presvedčili, aby som to vyskúšal. V súčasnosti používam WaterOut Extreme, BootBurn Strong**, AdipoSlim Extreme** a Booty Gel. Používam ich tri mesiace. Samozrejme si myslím, že musíte produkty používať nejaký čas, aby mohli fungovať, nielen pár dní a hneď čakať zázraky.** A samozrejme pokračovať v športovaní. Rovnako ako pri všetkom, vytrvalosť a motivácia sú kľúčom k úspechu!

** AdipoSlim Extreme je teraz AdipoBurn Extreme: Zložky a všetky výhody produktu zostali rovnaké, zmenil sa len názov.

Uvidíte sami…ale trochu si to vysvetlime

WaterOut EXTREME pomáha z tela odstraňovať toxíny. Zbavenie sa toxínov je prvým a nevyhnutným krokom k účinnému chudnutiu. Tento nápoj tiež pomáha odstraňovať z tela nadbytočnú vodu, ktorú zadržiavame v dôsledku toxínov.

FatBurn EXTREME je termogénny spaľovač tukov, ktorý urýchľuje spaľovanie tukov a zlepšuje výsledky tréningu, t. j. je vhodný pre ľudí, ktorí športujú.

AdipoBurn EXTREME je pre mňa ideálny, pretože sa zameriava aj na brušný tuk – môj najväčší problém. Má vynikajúce prísady a všetky patentované!

Po miesiaci užívania som schudol 6 kg*. Zistil som, že veľkosť oblečenia, ktoré nosím, sa zmenšila z XL na L a teraz, po troch mesiacoch, už mám veľkosť M!

Cítim sa ľahšie a zbavujem sa opuchov. Najdôležitejšia zmena, ktorú som si všimol, je, že som schudol aj z brucha. Cítim, že moje telo je teraz štíhlejšie a ľahšie.

Okrem toho mám viac energie a väčšiu sebadôveru. Užívam si život viac ako kedykoľvek predtým!

*Účinky produktu sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke. Naše výrobky nie sú určené na prevenciu alebo liečbu akéhokoľvek ochorenia alebo vážnej choroby.

**Zákazník použil predchádzajúce verziu tohto produktu. Vyskúšajte vylepšenú verziu už teraz!

Produkty pre Vás

KOMPLETNÉ RIEŠENIE
-67%
Špeciálna cena 39,99 € Bežná cena 120,99 €
Zobraziť produkt