Regina: „Cítim sa ľahšia a oblečenie mi opäť dobre sedí.“

Napriek svojmu nabitému programu, keďže pracuje ako kaderníčka, si Regina nájde čas na tréning 6-krát do týždňa. Celkom pôsobivé, však? Ste zvedaví, čo Reginu viedlo k tomu, aby sa vydala na cestu zdravšieho životného štýlu, a čo jej pomáha udržať si motiváciu a kondíciu?  

Čítajte ďalej...

image

Nemala som rada svoje telo. Keď som sa pozrela do zrkadla, presne som vedela, že niečo musím zmeniť, ale bola som len lenivá.Môj životný štýl spočíval v tom, že som zostávala doma - to bolo všetko - a nedokázala som sa prinútiť, aby som s tým niečo robila.“

Kľúčom k úspechu je záväzok!

Približne pred rokom sa Regina rozhodla pre aktívnejší životný štýl. „Pred štyrmi rokmi som vážila 63 kíl a nebola som vo forme, ale nedokázala som nájsť odhodlanie niečo s tým urobiť. Keď som sa pozerala na Instagram a videla všetky tie krásne dievčatá... jednoducho som chcela byť ako ony.“

Jej osobný tréner jej odporučil L-Carnitine Pure 1000

Vďaka svojmu osobnému trénerovi Regina našla produkty Slimmium a rozhodla sa vyskúšať L-Carnitine Pure 1000 v nádeji, že jej pomôže spáliť viac tuku. A podarilo sa! Prvé zmeny si všimla už po niekoľkých dňoch*. 

Regina: „Som šťastná!“

Regina je s výsledkami spokojná; má pocit, že má viac energie a že ju nikdy neprekvapí únava; „Zlepšila sa mi aj nálada, pretože sa cítim ľahšia a oblečenie mi opäť dobre sedí,“ Zlepšilo sa jej aj trávenie, „len občas podľahnem sladkostiam, ale inak som zlepšila aj stravovanie, takže spolu sa cítim naozaj šťastná a zdravá.“

Skvelé na L-Carnitine Pure 1000** je to, že jedna fľaštička obsahuje 1000 mg Carnipure® - L-karnitínu prvotriednej kvality, ktorý oklame vaše telo, aby využívalo vlastné tukové zásoby ako palivo, takže nie je prekvapením, že Regina je výsledkami ohromená. 

Regina: „Už sa neviem dočkať, kedy začnem chodiť do posilňovne.“

„Cítim sa skvele a neviem sa dočkať, kedy sa v septembri prihlásim do posilňovne, aby som sa ešte viac zlepšila. Pridanie L-karnitínu môže veľmi pomôcť vášmu fitnes plánu, pretože bez L-karnitínu by sme neboli schopní spaľovať tuk a získavať z neho energiu!

Aj keď si naše telo dokáže L-karnitín vytvoriť, jeho produkcii bráni nevyvážená strava, neoptimálna funkcia pečene a obličiek, ketogénna diéta a nadmerný stres.

Dosiahnite najlepšie výsledky s L-karnitínom Pure 1000!

Regina používala staršiu receptúru produktu a dosiahla úžasné výsledky. Zlepšili sme zloženie a teraz je ešte silnejší! Okrem 1000 mg L-karnitínu obsahuje aj 300 mg extraktu zo zeleného čaju pre 17% zvýšenie spaľovania tukov - dokonca aj počas odpočinku! Teraz v úplne novej príchuti pina-colada! 

Vyskúšajte ho teraz!

*Účinky produktu sa môžu u jednotlivých osôb líšiť.

** Zákazníčka užívala staršiu verziu tohto výrobku. Vyskúšajte teraz novú a vylepšenú verziu!