Petra: „Len za jeden mesiac som dosiahla svoju postavu snov"

Poznáte ten príbeh o húsenici, ktorá sa premení na krásneho motýľa? Zažila to aj Petra, používateľka produktov Slimmium, ktorá sa rozhodla zamerať na premenu smerom zvnútra. Porozprávala nám o svojej premene, ktorú začala ešte pred letom:  

image

„Pred 1 mesiacom som dostala príležitosť vyskúšať produkty Slimmium. Keďže sa začalo blížiť leto, už o niečo skôr som sa rozhodla vrátiť k športovaniu. Aj preto bola táto ponuka pre mňa skvelým podnetom, aby som výrobky zaradila do svojej každodennej rutiny.”

Zbohom prebytočný tuk na zadku! 

Povedala nám, že vie, že neexistuje žiadny zázračný nápoj, ktorý by dokázal zo dňa na deň vyformovať telo, preto svoje poslanie zobrala vážne.

„Tento mesiac som cvičila aspoň trikrát týždenne a zmenila som spôsob stravovania. Okrem toho som používala produkty Slimmium, ktoré mi pomáhali spaľovať prebytočný tuk na zadku a stehnách. Mala som tiež oveľa menšie návaly hladu a chuti na sladké."

Petra nepribrala veľa, ale vieme, že práve tých posledných pár kíl býva najtvrdohlavejších. Napriek tomu mala reálne a jasné ciele: „Dostávala som komentáre: 'Na čo potrebujem schudnúť? Nezamerala som sa na chudnutie, mojím cieľom bolo odstrániť tuk na zadku a stehnách, a to sa mi podarilo za jeden mesiac."

Obvod menší o 6 cm!

A tu sú konečné výsledky jej kompletnej premeny:

image

„Za mesiac som schudla 5 cm zo stehien, 6 cm zo zadku a 5 cm z brucha. Ak máme cieľ a dodržiavame disciplínu, každý môže získať postavu svojich snov.”

Čo pomohlo Petre?

Samozrejme, produkty Slimmium. Petra má najradšej Slimmiccino, lahodnú kávu na chudnutie, ktorá sa veľmi ľahko pripravuje a hneď ráno dodáva energiu, pomáha spaľovať tuky a znižuje chuť na jedlo. Teraz k dispozícii v špeciálnej ponuke.

Zverila sa nám, že na ňu zapôsobili aj ďalšie dva produkty: „L-Carnitine Pure, ktorý som užívala pred tréningom a po ktorom som sa poriadne zapotila, a Shake'n'Shape s obsahom bielkovín, z ktorého som si pripravila božskú zmrzlinu a proteínovú omeletu.”

L-Carnitine Pure spaľuje prebytočný tuk, obsahuje najčístejší L-karnitin na trhu. Získajte ho so špeciálnou zľavou tu.»

Shake'n'Shape je lahodný proteínový kokteil s vysokým obsahom bielkovín a vlákniny, teraz v špeciálnej ponuke

Petra ocenila najmä to, že po používaní produktov Slimmium už nebola nafúknutá. Počas obdobia korony som mala veľmi nafúknuté brucho a používanie týchto výrobkov nadúvanie výrazne znížilo."

Čo pomôže vám?

Chudnutie, šport, detoxikácia alebo odvodnenie. Sami sa rozhodnete, kde a ako sa pustíte do zmeny. V širokej ponuke produktov Slimmium si každý určite nájde svoju vlastnú verziu cesty k úplnej a totálnej premene. Pozrite si našu ponuku doplnkov stravy, ktoré podporujú chudnutie prirodzeným spôsobom a objednajte si ich ešte dnes za bezkonkurenčné ceny!