Nina: „Znova si môžem obliecť staré nohavice!“

Nina je 42-ročná žena, ktorá svoju kariéru zasvätila kulinárskemu umeniu. V reštaurácii, kde pracuje, vždy prijíma svojich hostí s úsmevom na tvári. Jej práca však nie je vždy taká ružová. Celodenné státie si už vypýtalo svoju daň a rýchle životné tempo, hlavne po narodení dcérky, zanechalo ďalší dôsledok: nadbytočné kilá, ktorých sa jej nedarilo zbaviť.

image

Začali mi opúchať nohy a neskôr aj ruky,“ spomína na ťažké dni, keď mala problém ráno vstať a vykonávať prácu, ktorá ju inak bavila. Do nohavíc sa „natrepala“ čím ďalej, tým ťažšie a neustále ju sprevádzal pocit, akoby zjedla loptu alebo akoby bola znova tehotná, hovorí so smiechom. Najväčším problémom bolo nafukovanie, opuchnutosť a neschopnosť zbaviť sa kíl. Všetko to bolo spôsobené zadržiavaním nadbytočnej vody v tele. Je to veľmi častý problém a bojuje s ním skoro každá druhá žena.

„Dnes si môžem obliecť nohavice, ktoré som na seba mala naposledy pred 10 rokmi!“

Nina chcela týmto problémom urobiť koniec. „Náhodou som do rúk dostala drenážny nápoj WaterOut Strong** a rozhodla som sa, že ho vyskúšam.“ A výsledok? „Zbavila som sa nadbytočnej vody a niekoľkých kíl. Teraz si môžem obliecť nohavice, ktoré som na sebe mala naposledy pred 10 rokmi!“ hovorí šťastná Nina.*

*[Výsledky sa môžu u každého človeka líšiť. Pri snahe schudnúť je dôležitá pestrá a vyvážená strava a zdravý životný štýl.]

**[Nina používala WaterOut STRONG, ktorý sme vylepšili na WaterOut EXTREME.]

„Zmenšil sa mi obvod bokov a nôh!“

Cítim sa fantasticky, nie som opuchnutá a nafúknutá, zmenšil sa mi obvod bokov, lýtok a členkov, cítim, že mám ľahšie nohy, a upravilo sa mi aj trávenie. Za veľmi krátky čas som v kombinácii s úpravou stravy dosiahla super výsledky.* Moje problémy zmizli vďaka WaterOut Strong**. Užívam ho pravidelne aj teraz, pretože mi veľmi zachutil.

*[Výsledky sa môžu u každého človeka líšiť. Pri snahe schudnúť je dôležitá pestrá a vyvážená strava a zdravý životný štýl.]

Ako to, že sa to Nine podarilo?

Nadbytočná voda v tele je znakom preťaženého lymfatického systému, ktorý je zodpovedný za všetko od vzniku tukových zásob a tým aj priberania (v prípade správnej funkcie naopak chudnutia) až po nafukovanie a opúchanie. Jednoducho povedané, ak lymfatický systém nefunguje správne, odčerpávanie vody z tela je oslabené. A vtedy sa začnú hromadiť toxíny. Nie je ťažké uhádnuť, že na náš lymfatický systém vplývajú sviatky, oslavy, každodenný stres, alkohol a cigarety.

Nina užívala WaterOut Strong**, ktorý má vylepšenú receptúru a prináša výnimočné výsledky pri chudnutí. Prvé účinky môžete pocítiť už po 10 dňoch*, zmizne napuchnutosť a svoje najobľúbenejšie nohavice budete môcť znova zapnúť. Účinok bude trvať dlho, pretože vylúčite z tela nadbytočnú vodu a s ňou i toxíny, ktoré sa podieľajú na hromadení tukových zásob na zadku a bokoch.

Nina odporúča WaterOut Strong** všetkým, ktorí majú podobné problémy:

  • zadržiavanie vody
  • nadbytočné kilá, ktorých sa neviete zbaviť
  • hromadenie tuku na zadku a bokoch

WaterOut Strong** preukázane zrýchľuje vylučovanie prebytočnej vody a toxínov z tela až do 27 %* a do 60 %* zmenšuje opuchy a napuchnutosť.

*[Výsledky sa môžu u každého človeka líšiť. Pri snahe schudnúť je dôležitá pestrá a vyvážená strava a zdravý životný štýl.]

**[Nina používala WaterOut STRONG, ktorý sme vylepšili na WaterOut EXTREME.]

Produkty pre Vás

KOMPLETNÉ RIEŠENIE
-67%
Špeciálna cena 35,99 € Bežná cena 107,99 €
Zobraziť produkt