Nikola so Slimmium schudla takmer 7 kg*

Nikola je 22-ročná milovníčka cestovania, ktorá veľa času trávi aj za počítačom v kancelárii. Keď sa jedného dňa na výlete v rakúskych horách rozplakala od vyčerpania, rozhodla sa, že vo svojom živote musí niečo zmeniť...

image

*Účinky používania výrobku sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke. Naše výrobky nie sú určené na prevenciu ani liečbu žiadnej choroby.

Ja a moja mama máme krásny vzťah. Sme si veľmi podobné. Obe máme veľké stehná, veľké zadky a trochu brucha navyše. Obe rady jeme. Ja obvykle jem, kým nemám prázdny tanier.... a to je hlavný problém mojej váhy. Milujem sladkosti a moje obľúbené jedlo je vyprážaný syr a krokety. Tak ako pred tým, ako som začala chudnúť, aj teraz viem, že nemôžem obmedzovať svoje jedlo. Dlho som sa riadila heslom: „Radšej sa dobre najesť...“

Bolo veľa dôvodov, prečo so sebou začať niečo robiť, ale myslím, že som nikdy nemala odvahu. Všetky ženy v našej rodine vyzerajú rovnako. Vždy som si hovorila, že s tým nič neurobím, mám to v génoch a nebudem iná. Ale keď som si jedného dňa sadla a celé moje brucho vyšlo von, povedala som si: „A dosť!“ Dokonca som sa hanbila vyzliecť sa pred svojím priateľom, s ktorým som bola štyri roky.

Vo dvojici je to lepšie!

Na začiatku mi veľmi pomohla moja mama. Vo svojich 45 rokoch sa rozhodla začať chudnúť so mnou. Boli sme si navzájom oporou. Ale kde začať. Ani jedna z nás sa necítila na náročné chudnutie v posilňovni. Našou prvou voľbou bolo nájsť si nejakého pomocníka. Vyskúšali sme veľa doplnkov, ale nikdy sme neboli spokojné. Až kým som jedného dňa v reklame neuvidela výrobky Slimmium. Strávil som nejaký čas čítaním webovej stránky a snažila som sa zistiť, s čím by mi tieto produkty mohli pomôcť...

Dovolenka, ktorá zmenila jej život

V tom istom čase som bola na dovolenke v Rakúsku. Môj priateľ je veľký horal a hory jednoducho miluje, a tak som s ním musela veľa šliapať do kopca. Rakúsko bolo pre mňa konečnou. Jednoducho som nemohla vyliezť na vrchol hory. Plakala som a bola som zo seba sklamaná. Po dlhom boji na vrchole hory som si pomyslela: „Nedalo sa to zvládnuť lepšie? Ľahšie?“ Keď som potom schádzala z hory, vyskytol sa ďalší problém. Moje členky boli preč. Nohy som mala také opuchnuté, že som sa nemohla zmestiť do topánok. Na tento výlet nikdy nezabudnem...

Výber produktov bola jasná voľba!

Keď sme s mamou premýšľali, čo vyskúšať ako prvé, AquaSlimEXTREME** bol jasnou voľbou. Poctivo som pila 1 liter nápoja ráno počas 10 dní, nápoj mi okrem iného veľmi chutil a ani som neverila, že by niečo mohlo takto pomôcť. Členky mi neopuchli ani po túre. Dokonca aj nadúvanie, ktoré ma trápilo, zmizlo a čo je najlepšie, nemala som chuť na sladké. AquaSlim EXTREME je môj obľúbený produkt od Slimmium.

Po úspechu s AquaSlim bolo potrebné urobiť ešte jednu vec. Akú fyzickú aktivitu si vybrať. Mama začala skákať cez švihadlo a ja som začala behať.

Chcela som niečo, čo by podporilo moje bežecké úsilie! Mama chcela vyskúšať AdipoSlim EXTREME. Kúpila som si FatBurn EXTREME, ktorý som používala pred každým behom. Mala som pocit, že mám niekoho pri sebe, akoby ma niekto držal za ruku, keď som bežala, a hovoril mi: „Neboj sa, sme v tom spolu.“

Po desiatich dňoch používania sme s mamou schudli asi 1 kg* a pár centimetrov v páse*. Bol to pre nás veľký úspech a opäť sme sa vrátili k Slimmium. Vyskúšala som aj Cellulite Attack a po dvoch mesiacoch používania som takmer bez celulitídy!

Produkty Slimmium mi pomohli schudnúť 7 kg*! Teraz sa stále držím na 53 kg a rada by som schudla viac! Výrobky budem používať aj naďalej.

Je pre mňa dôležité dobre vyzerať. Chcem cestovať, chcem fotografovať na rôznych miestach a chcem sa cítiť dobre.

Vďaka Slimmium som sa naučila prijímať komplimenty a som oveľa spokojnejšia vo svojom tele.

Tiež vyskúšajte produkty, ktoré pomohli Nikole! Všetky ich nájdete v balíčku Zbohom kilá! Rozlúčte sa s nadbytočnými kilami, privítajte štíhlu postavu! Teraz so špeciálnou zľavou!

*Účinky používania výrobku sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke. Naše výrobky nie sú určené na prevenciu ani liečbu žiadnej choroby.

**AquaSlim EXTREME, ktorý Nikola vyskúšala, je verziou produktu WaterOut EXTREME, ktorý je súčasťou balíčku Zbohom kilá!

Produkty pre Vás

KOMPLETNÉ RIEŠENIE
-67%
Špeciálna cena 35,99 € Bežná cena 107,99 €
Zobraziť produkt
DETOX A CHUDNUTIE
-60%
Špeciálna cena 19,99 € Bežná cena 49,99 €
Zobraziť produkt