Spokojní zákazníci: NightBurn EXTREME naozaj funguje!

Máte problémy so spánkom? A aj keď sa vám podarí dostatočne si oddýchnuť, budíte sa unavení?

Nie ste sami!

image

Okrem nekvalitného spánku majú ľudia na celom svete tendenciu večer príliš veľa jesť, najmä majú chuť na nezdravé jedlá, a urobia čokoľvek, aby mohli rýchlejšie zaspať a kvalitne si zdriemnuť.

Čítajte ďalej a zistite, ktorý výživový doplnok Slimmium pomohol našim zákazníkom dobre sa vyspať a pritom schudnúť!

Lenka, Česká republika

image

Lenka bývala so svojou váhou spokojná, kým sa jej tehotenstvo nepodpísalo na jej telesných tvaroch, čo malo za následok nedostatok sebavedomia a neustálu únavu. Na odporúčanie kamarátky sa Lenka rozhodla vyskúšať NightBurn EXTREME a bola ohromená výsledkami, ktoré mohla vidieť už približne po týždni užívania.

„Všimla som si, že moje oblečenie je voľnejšie a bola som milo prekvapená, keď som sa postavila na váhu - ukázala, že som schudla 6 kg*!“ Lenka si všimla zníženie chuti na jedlo, pocítila zlepšenie nálady a teraz je hrdá na to, čo dosiahla.

image

Alma, Slovinsko

image

Ďalším úspešným príbehom je Alma, ktorá si podobne ako Lenka nevedela nájsť čas na to, aby sa o seba starala v tom šialenstve, ktoré prináša život mladej mamičky: „Jednoducho som nemala čas na seba, na to, aby som sa zdravo stravovala, nehovoriac o čase na cvičenie. Stále som priberala.“

Našťastie Alma toto najstresujúcejšie obdobie svojho života zažehnala pomocou NightBurn. Každý večer pred spaním si dala pohár nášho lahodného nápoja na spaľovanie tukov a veľmi skoro sa začala budiť s pocitom oveľa väčšej energie a s posilneným metabolizmom.

Pri miernom cvičení, hydratácii, ale bez prísnej diéty je Alma s výsledkami mimoriadne spokojná a NightBurn by odporučila všetkým s podobnými problémami, najmä mladým mamičkám.

Sandra, Dánsko

image

Sandra opisuje svoju postavu ako štíhlu, ale nie vždy to tak bolo - kedysi mala o 20 kíl viac, ale podarilo sa jej ich zhodiť vďaka zmene stravy, tréningu a NightBurn EXTREME.

„Prvá vec, ktorú som si všimla, bol lepší spánok. Potom som si všimla, že zmizlo nutkanie večerjesť. Som si istá, že NightBurn zohral dôležitú úlohu pri mojom chudnutí.“

Vďaka tomuto produktu sa Sandra stala ľahšou a oveľa energickejšou. Vyzerá a cíti sa oveľa lepšie.

Vesna, Chorvátsko

image

Ďalším dôkazom toho, že NightBurn robí zázraky, je 38-ročná Vesna z Chorvátska, ktorá si produkt objednala, keď si všimla, že lockdown (a jej obvyklý neskorý večerný hlad) viedli k nárastu hmotnosti.

„Už po 2 dňoch* som začala chudnúť, hoci som jedla stále rovnako. Váha začala ukazovať menej a ja som sa kvôli novej situácii stále nehýbala a väčšinou som bola pred chladničkou. To ma nadchlo, a preto tento výrobok používam aj naďalej.“

Rovnako ako ostatní zákazníci, aj Vesna považuje NightBurn EXTREME za ideálny, pretože ho užívate večer a účinkuje cez noc, bez toho, aby rušil váš spánok.

NightBurn EXTREME – účinok 4 v 1

Je prekvapujúce, ale pravdivé, že môžete zhodiť kilá počas spánku. Čím viac a lepšie spíme, tým viac tuku spaľujeme, preto je veľmi dôležité zlepšiť spánok - a NightBurn presne toto robí.

Vďaka výnimočnej kombinácii vo vode rozpustnej vlákniny, extraktu z garcínie kambodžskej a vitamínu B6 sa môže pochváliť účinkom 4 v 1 na nočné spaľovanie tukov:

  • Zvyšuje spaľovanie tukov

Ak ste plne oddýchnutí, je pravdepodobnejšie, že si dáte nízkokalorické občerstvenie a budete spaľovať tuky oveľa rýchlejšie.

  • Pomáha regenerovať pečeň

Ak je pečeň preťažená, môže to mať za následok minimalizáciu spaľovania tukov. 

  • Urýchľuje chudnutie

NightBurn podporuje vaše črevá a trávenie tým, že vyživuje dobré baktérie. 

  • Zlepšuje spánok

Kvalitnejší spánok pomáha kontrolovať večerný hlad a chudnutie.

*Účinky výrobku sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke. Naše výrobky nie sú určené na prevenciu, liečbu alebo vyliečenie akejkoľvek choroby alebo závažného ochorenia. Dôležité je udržiavať vyváženú stravu a zdravý životný štýl.