„So Slimmiccinom som v raji“

„Keď som vyskúšala Slimmiccino, okamžite som sa cítila lepšie – voňalo tak dobre, lákavo, sladko a príjemne!“

Slimmiccino získa srdcia milovníkov kávy z dobrého dôvodu  vonia skvele, skvele chutí a zároveň pomáha udržiavať štíhlu líniu. Každopádne to hovoríme nielen my  spokojní zákazníci nám to potvrdia! Pozrite sa, čo si myslia...

image

Andrea stratila reč

„Ako milovník kávy som po prvej skúsenosti so Slimmiccinom stratila reč. Myslela som si, že nebudem cítiť chuť kávy, žiadnu arómu, že to bude jednoducho niečo iné ako „skutočná“ káva. Ukázalo sa však, že sa mýlim – je výborné!

Dávam prednosť horúcemu Slimmiccinu, ale je tiež chutné vo forme ľadovej kávy, a to najmä počas horúcich letných dní. Som takmer stále v pohybe, mám veľmi rýchle životné tempo, takže rýchla príprava pre mňa veľa znamená. Preto mám rada kávu. Pomáha mi sústrediť sa, udržať pozornosť a plnú dávku energie! Neváhala by som Slimmiccino odporučiť!

Monika miluje jeho vôňu a necháva sa rozmaznávať

„Kvôli svojmu rýchlemu a vyčerpávajúcemu životnému štýlu som si všimla, že nemám dostatok energie. Ani dobrý spánok mi už nepomáhal. Nepamätám si, kedy som sa naposledy prebudila a cítila sa oddýchnutá s úsmevom na perách.

Pretože sa každé ráno rada rozmaznávam kávou s mliekom, bola som veľmi nadšená, keď som našla alternatívu v podobe Slimmiccina, ktoré úplne nahrádza chuť a arómu kávy. Vôňa je skutočne fenomenálna!

Teraz som fyzicky aj psychicky pripravená na svoje povinnosti oveľa rýchlejšie. A je tu ďalšia veľká výhoda: vrecúška sa balia osobitne, takže som ich len vložila do tašky a vzala so sebou kamkoľvek. Je to veľmi praktické!“

Tiasa sa cíti lepšie a plná energie

„Keď som vyskúšala Slimmiccino, okamžite som sa cítila lepšie – voňalo tak dobre, lákavo, sladko a príjemne! Pripravila som si prvú šálku a chuť naozaj nesklamala. Bola som zvyknutá piť kávu od rôznych výrobcov z celého sveta, no chuť Slimmiccina bola jedna z najlepších. Chuť kávy nie je príliš silná, je to skôr zmes vôní, ktoré sa dokonale dopĺňajú.

Kávu zvyčajne pijem ráno – prvú, pretože neskôr obvykle potrebujem ďalšiu. Keďže pijem Slimmiccino, už to nie je potrebné. Poznám a používam guaranu, ktorá je aj jednou z hlavných zložiek Slimmiccina už niekoľko rokov. Okrem toho sa mi páči môj nový kávový rituál, pretože mi nezaťažuje žalúdok, ako sa to zvyčajne stáva pri normálnej káve.

Cítim sa počas dňa skvele, som sústredená a plná energie.“

A ako presne Slimmiccino účinkuje?

Táto úžasná zmes kávy, čakankového inulínu, extraktu z garcínie, extraktu zo zelenej kávy a guarany vám pomôže:

  • skoncovať s prejedaním a nadmerným pocitom hladu
  • vyhnúť sa hromadeniu nadbytočného tuku
  • udržať si energiu a vitalitu po celý deň bez nervozity

Slimmiccino tiež neobsahuje cukor – ale iba 8 kcal v 1 šálke!