Manuela: „Schudla som 24 kíl za 3 mesiace!“

Volám sa Manuela a mám 20 rokov. Pracujem ako kozmetička, čo mi určite pomohlo pri mojej ceste za chudnutím, pretože moje vzdelanie zahŕňa aj oblasti zdravej výživy a odstraňovania celulitídy. Aj napriek tomu som až teraz po prvý raz začala poriadnu redukčnú diétu. 

image

„Vedela som, že musím skoncovať so svojím nezdravým stravovaním a životným štýlom.

So svojou nezdravou stravou a životným štýlom som musela niečo urobiť. Bola som veľmi lenivá a trávila som veľa času prilipená na počítačovej obrazovke.

Všetci vieme, že genetika má na postavu veľký vplyv; bohužiaľ, v našej rodine máme „tukový gén“ - tuk okolo brucha, na rukách a na chrbte je jednoducho tvrdohlavý! S celulitídou som nemala veľké problémy, hoci som si istá, že by prišla na rad, keby som včas nezmenila svoje návyky.

„Pohľad do zrkadla ma rozčuľoval a zhoršoval mi náladu“

Moja postava sa vždy menila, ale keď som mala 19 rokov, moja váha sa dostala na hrozných 83 kíl pri výške 158 centimetrov. Pohľad do zrkadla ma rozčuľoval a zhoršoval mi náladu. Nedokázala som ale nájsť motiváciu niečo s tým urobiť. 

So Slimmium som sa prvýkrát stretla prostredníctvom reklamy na Instagrame. Začítala som sa do popisu produktu, prečítala si všetky komentáre používateľov a rozhodla som sa vyskúšať kapsuly AdipoSlim EXTREME**.

Užívala som ich presne podľa návodu, pretože som pevne presvedčená, že len tak dosiahnem želané výsledky - a to nie len s týmto spaľovačom tukov, ale so všetkými produktmi. Pokyny sú tu na to, aby sa dodržiavali, bez výnimiek!

** AdipoSlim Extreme je teraz AdipoBurn Extreme: Zložky a všetky výhody produktu zostali rovnaké, zmenil sa len názov.

Obmedzila som príjem sacharidov a aj cukrov.

Okrem užívania prípravku AdipoSlim EXTREME** som do určitej miery znížila príjem sacharidov a obmedzila som potraviny s vysokým obsahom cukru, ako sú sladkosti a sladké nápoje (džúsy, energetické nápoje). Jedla som bielkoviny (mäso) a zeleninu tak, ako to robím bežne.  

Úprimne: občas sa previním tým, že si doprajem sacharidy, ale len raz za mesiac. Verím, že by sme na seba nemali byť príliš prísni! Dôležité je mať dostatok pevnej vôle, aby takéto „prehrešky“ zostali výnimkami!

„Začala som byť oveľa aktívnejšia.“

Teraz lepšie poznám svoje telo, čo znamená, že ľahko rozpoznám, kedy som sa dostatočne najedla, a už sa nikdy podvedome neprejedám.

Som tiež oveľa aktívnejšia. Zvykla som chodiť na 40-minútovú prechádzku dvakrát alebo dokonca trikrát denne, ale ukázalo sa, že to už nestačí! Vďaka tomu, že som sa dostala do lepšej kondície a mám oveľa menšiu váhu, mi samotná chôdza nestačila, a tak som sa dala na mierny beh.

„Schudla som 24 kíl za 3 mesiace.“

Či som dosiahla svoj cieľ? Síce v tejto chvíli nemôžem ešte povedať, že by som bola na konci, ale užívam AdipoSlim EXTREME** tri mesiace a už som schudla 24 kíl! 

So svojou súčasnou životosprávou som veľmi spokojná!

So svojou súčasnou životosprávou som veľmi spokojná a urobím všetko pre to, aby som v tom pokračovala. Väčšia aktivita výrazne prispela k mojej celkovej pohode a tiež k môjmu vzhľadu

*[Výsledky sa môžu u každého človeka líšiť. Pri snahe schudnúť je dôležitá pestrá a vyvážená strava a zdravý životný štýl.]

Trpezlivosť sa vypláca!

Môj odkaz pre všetkých, ktorí bojujú s nadbytočnými kilami a cítia sa kvôli tomu zle: trpezlivosť sa vypláca! Dosiahnutie vašich cieľov si vyžaduje určité úsilie. Myslela som si, že chudnutie je neuveriteľne ťažké, ale verte mi, nie je to až také zlé! Začiatky môžu byť ťažké, ale potom už všetko ide hladko. 

Dúfam, že som vás svojím príbehom trochu povzbudila, aby ste aj vy začali pracovať na vysnívanej premene!

Vyskúšajte to! 

AdipoSlim EXTREME** je unikátny spaľovač tukov, ktorý sa zameriava na brušný tuk vďaka zloženiu v účinkom 2v1: podporuje spaľovanie tukov a zabraňuje rastu tukových buniek. 

Preukázané výsledky: redukcia množstva brušného tuku  až o 50 %* a zmenšenie obvodu pása až o 7,5 cm*. Teraz s o 30 % silnejším zložením; niet divu, že štúdie potvrdili priemerný úbytok hmotnosti 3 kg po 12 týždňoch používania*.

*[Výsledky sa môžu u každého človeka líšiť. Pri snahe schudnúť je dôležitá pestrá a vyvážená strava a zdravý životný štýl.]

**[AdipoSlim Extreme je teraz AdipoBurn Extreme: Zložky a všetky výhody produktu zostali rovnaké, zmenil sa len názov.]

Produkty pre Vás