Manuela: „Za 4 mesiace som dosiahla neuveriteľné výsledky!”

Manuela pracuje v kancelárii a má veľkú vášeň pre prekladateľstvo. Od detstva mala problémy s nadváhou a podobne ako mnohí iní vyskúšala v živote mnoho prípravkov na chudnutie. Nikdy však nenašla také, ktoré by niečo zmenili... Až kým neobjavila Slimmium!

image

Napriek všetkému Manuela nikdy nestratila sebadôveru

Boj s nadbytočnými kilami nie je nikdy jednoduchý a Manuela zažila ťažké chvíle. Keď sa musela zmieriť so stavom svojho tela, naozaj to nebolo ľahké...

„Nadváha ovplyvnila môj životný štýl a náladu, ale vždy som sa snažila nestratiť vieru v seba samu"

Áno, Manuela nikdy nestratila nádej! Napriek mnohým predchádzajúcim sklamaniam z iných produktov na chudnutie sa rozhodla vyskúšať Slimmium, ktorý objavila na internete.

„Povedala som si: 'Čo ak sa tentoraz niečo naozaj zmení? Vyskúšať to nie je na škodu, najmä ak sú produkty úplne prírodné."

Manuela dosiahla so Slimmium úžasné výsledky!

Manuela tentoraz vôbec nebola sklamaná. Po začatí užívania našich produktov zaznamenala prvé výsledky už po 4 týždňoch*!

„Výživové doplnky Slimmium som vyskúšala takmer náhodou, keďže som v minulosti skúšala aj iné produkty. Tentoraz som si však hneď všimla, že sa mi boky nezväčšili a centimetre okolo pása sa zmenšili."

To však nie je všetko...

Vďaka produktom Slimmium, a najmä kapsulám AdipoSlim EXTREME**, dosiahla Manuela neuveriteľné výsledky: len za 4 mesiace sa jej podarilo schudnúť 17 kg*!

„Kombinovala som produkty Slimmium s nízkokalorickou diétou a výsledky boli úžasné! Za 4 mesiace som schudla spolu 17 kg*, 7 cm* okolo pása a 8 cm* okolo bokov!"

*Výsledky sa môžu u každého človeka líšiť. Pri snahe schudnúť je dôležitá pestrá a vyvážená strava a zdravý životný štýl.

** AdipoSlim Extreme je teraz AdipoBurn Extreme: Zložky a všetky výhody produktu zostali rovnaké, zmenil sa len názov.

AdipoSlim EXTREME**: jedinečný spaľovač tukov!

Zaujíma vás, prečo si Manuela vybrala AdipoSlim EXTREME**? Dôvod je jednoduchý: ide o jedinečné a mimoriadne účinné kapsuly na spaľovanie tukov, najmä na bruchu! Vďaka svojmu účinku 2 v 1 dokáže urýchliť spaľovanie tukov a zabrániť tvorbe nových tukových buniek.

Kapsuly AdipoSlim EXTREME** môžu priniesť skutočne úžasné výsledky:

  • zníženie množstva brušného tuku
  • zníženie obvodu pása
  • zníženie obvodu bokov
  • urýchlenie spaľovania tukov 

** AdipoSlim Extreme je teraz AdipoBurn Extreme: Zložky a všetky výhody produktu zostali rovnaké, zmenil sa len názov.

Teraz je pre Manuelu čas na nový začiatok

Po tejto úžasnej zmene sa Manuela cíti ako znovuzrodená!

„Teraz sa mi veľmi zlepšila nálada, mám väčšiu chuť do pohybu a tiež väčšiu motiváciu pokračovať v ceste za chudnutím. Nemám v úmysle sa vzdať: konečne som sa priblížila k vytúženej postave a chcem pokračovať v ceste za čo najlepšími výsledkami. Som aj sebavedomejší a chcem byť ešte odvážnejší!"

Manuela, máme veľkú radosť. Len tak ďalej!

*Výsledky sa môžu u každého človeka líšiť. Pri snahe schudnúť je dôležitá pestrá a vyvážená strava a zdravý životný štýl.

Produkty pre Vás