Neverili by ste, koľko ľudí sa v súčasnosti snaží schudnúť!

V záplave diét a cvičení je ťažké nájsť kombináciu, ktorá vám otvorí dvere k vysnívanej postave. Štatistiky ukazujú, že 90 % žien sa počas svojho života pokúsilo o nejakú formu chudnutia a že v súčasnosti chudne niečo vyše 40 % svetovej populácie**.

static_0323_micro-influencer-si_nightbex_karin-lipovnik-1

Karin bojuje s nadváhou už od detstva 

Karin Lipovnik, účastníčka známej slovinskej reality šou, priznáva, že s nadváhou bojuje už od detstva. Odhodlaná 26-ročná žena však doteraz dokázala zhodiť úctyhodných 15 kilogramov*.

Vzhľadom na rýchle tempo jej každodenného života a všetko, čo sa okolo nej deje, si Karin nestanovila žiadne konkrétne ciele v oblasti chudnutia. Namiesto toho sa zameriava na pomalé, ale stabilné pokroky pre dosiahnutie dlhodobých výsledkov. Prečítajte si viac informácií o Karininej inšpiratívnej ceste za chudnutím.

Kedy sa začali vaše problémy s priberaním? 

Problémy s hmotnosťou som mala od detstva. Nikdy som nebola štíhla a váha sa stále zvyšovala. Pred niekoľkými rokmi sa mi síce podarilo zhodiť niekoľko kíl, ale rýchlo som zistila, že som opäť pribrala a v krátkom čase dokonca zdvojnásobila svoju hmotnosť.

Čo si myslíte, že bolo príčinou vášho priberania? 

Významným faktorom boli sladkosti a prejedanie sa. Odmalička som milovala čokoládu, sladkosti a podobne. Často som sa pristihla, že po dojedení obedu som šla do chladničky hľadať ďalšie jedlo - akoby som jedla z nudy. Tiež som si všimla, že som jedla hlavne vtedy, keď som sa cítila smutná. Myslím si teda, že hlavným dôvodom môjho priberania bolo emočné prejedanie sa.

Ktorá diéta sa vám v minulosti osvedčila pri chudnutí? 

Vyskúšala som prakticky všetko - od separačnej diéty cez nízkotučné diéty, vyradenie sacharidov až po vaječnú diétu. Najúčinnejším prístupom však pre mňa bolo vyradenie tukov. Týmto spôsobom som schudla 20 kíl, ale bohužiaľ som po ukončení chudnutia nabrala dvojnásobok. Myslím si, že najrozumnejším prístupom k diéte je vyhýbať sa sladkostiama sladkým nápojom a jesť všetko s mierou.

Ako často cvičíte? 

Zvykla som chodiť do posilňovne a na prechádzky, ale v poslednom čase som to trochu zanedbala. Cítim však motiváciu opäť začať. Keď som chodila do posilňovne, 2-3-krát týždenne som spolupracovala s osobným trénerom.

V boji s nadbytočnými kilami vám pomohol aj Slimmium - čím vás presvedčil? 

Veľmi sa mi páči NightBurn XXL. Obsahuje zložky, ktoré pomáhajú spaľovať tuk a zabraňujú jeho hromadeniu v tele a zároveň podporujú lepší spánok. Garcínia kambodžská, čakanka, rohovník a cholín podporujú spaľovanie tukov a zabraňujú ich ukladaniu, zatiaľ čo medovka lekárska a vitamín B6 pomáhajú zmierniť napätie a zlepšiť kvalitu spánku.

Okrem toho výborne chutí a stal sa súčasťou mojej každodennej večernej rutiny.

Čo by ste odkázali tým, ktorí chcú schudnúť, ale majú problém udržať si motiváciu? 

Najprv musíte prijať samých seba, potom sa začnú diať zmeny. A samozrejme, musíte chcieť pre seba niečo urobiť. Na začiatku môžu ľudia vyhľadať pomoc výživového poradcu, ktorý im poradí alebo ukáže konkrétne cvičenia, ktoré sú vhodné pre ich cieľ.  

Ďalším skvelým motivátorom sú rôzne skupiny na sociálnych sieťach, kde sa ľudia navzájom podporujú, posielajú si recepty alebo sa dokonca dohodnú, že pôjdu spolu na prechádzku alebo cvičenie, čo podľa mňa nie je zlé. Výrobky Slimmium môžu byť urýchľovačom pri chudnutí a pri rýchlych výsledkoch aj ďalším motivátorom.

Na odpočinku záleží

Štúdie už dávno preukázali súvislosť medzi spánkom a chudnutím. Keď spíme, naše telo sa spolieha na tukové zásoby. Jednoducho povedané - čím dlhšie a kvalitnejšie spíme, tým viac tuku spaľujeme. NightBurn XXL je jediný spaľovač tukov 4 v 1, ktorý prináša rýchlejšie výsledky pri chudnutí - a to počas spánku! 

NightBurn XXL má mnoho jedinečných výhod: 

  • urýchľuje spaľovanie tukov

  • zabraňuje hromadeniu tuku

  • zabraňuje návalom hladu vo večerných hodinách

  • pomáha uvoľniť sa azlepšuje spánok. 

NightBurn XXL je výživový doplnok s lahodnou citrónovou príchuťou, ktorý vám pomôže rýchlejšie zaspať a lepšie sa vyspať. Ak ste totiž úplne oddýchnutí, je pravdepodobnejšie, že si budete vyberať zdravšie potraviny a rýchlejšie spaľovať tuky.

Vďaka výnimočnej kombinácii vo vode rozpustnej vlákniny, extraktu z garcínie kambodžskej a vitamínu B6 zabraňuje hromadeniu tuku a stimuluje proces jeho spaľovania. NightBurn XXL okrem iného pomáha udržiavať pečeň v dobrej kondícii, čím zabezpečuje najlepšie možné výsledky. 

Na rozdiel od podobných produktov neobsahuje hormóny ani prekurzory hormónov. Prírodné výťažky zlepšujú kvalitu spánku prirodzeným spôsobom. Väčšina doplnkov na chudnutie obsahuje stimulanty, napríklad kofeín, ktoré ich robia nevhodnými na večerné užívanie. 

NightBurn XXL obsahuje bohatú zásobu starostlivo vybraných zložiek: 

  • Garcínia kambodžská pomáha znižovať pocit hladu, redukovať množstvo telesného tuku a zabraňovať jeho ďalšiemu hromadeniu v tele.

  • Cholín prispieva k normálnej činnosti pečene a metabolizmu tukov.

  • Medovka lekárska má upokojujúci účinok, pomáha zaspávať a podporuje nočnú regeneráciu.

  • Plody rohovníka podporujú chudnutie tým, že pomáhajú obmedzovať hlad a chuť na jedlo.

  • Vitamín C pomáha udržiavať vysokú imunitu a dodáva telu energiu.

  • Koreň čakanky podporuje detoxikáciu a trávenie.

Štúdie** ukazujú, že garcínia kambodžská môže urýchliť chudnutie a pomôcť vám rýchlejšie dosiahnuť požadované ciele. Ženy, ktoré užívali HCA (kyselinu hydroxycitrónovú), hlavnú účinnú látku garcínie kambodžskej, schudli až dvakrát viac v porovnaní s užívateľkami, ktoré užívali placebo. Skupina užívajúca placebo schudla po dvoch mesiacoch len niečo vyše 1* kg, zatiaľ čo skupina užívajúca garcíniu kambodžskú schudla v priemere takmer 3* kg. 

Vaše vysnívané telo nemusí byť len snom. So správnou stravou, pravidelným cvičením a vhodnými výživovými doplnkami môžete vyzerať skvele v plavkách už toto leto.

*Upozornenie: Účinky výrobku sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke. Naše výrobky nie sú určené na prevenciu, liečbu alebo vyliečenie akejkoľvek choroby alebo závažného ochorenia. Dôležité je udržiavať vyváženú stravu a zdravý životný štýl.

**Zdroje:  

Santos, I., et al. "Prevalence of Personal Weight Control Attempts in Adults: a Systematic Review and Meta-Analysis". Obesity Reviews, vol. 18, no. 1, 2017, pp. 32-50, https://doi.org/10.1111/obr.12466. Consulté le 14 mars 2023. 
Sivak M. Sleeping more as a way to lose weight. Obes Rev. 2006 Aug; 7(3): 295-6