Joana: „Na konci mesiaca som mala o takmer 5 kg menej“

Dobrý deň, volám sa Joana Tomás. Mám 20 rokov a pracujem vo verejnom sektore, preto je pre mňa môj vzhľad veľmi dôležitý. Som teda človek, ktorému sa páči, keď mu je vždy dobre a vyžaruje zo mňa pozitívna energia.

Napriek tomu som vždy trpela nadváhou, pretože už od detstva som bola vystavená veľa liekom… a kvôli tomu som bola skutočne pribratá. Moja práca tiež zaberá veľa času a príprava zdravých jedál je komplikovaná, čo znamená, že je vždy rýchlejšie a praktickejšie jesť fastfood alebo nejesť celé hodiny.

image

Musela som nájsť rýchly a efektívny spôsob, ako schudnúť, a vtedy som našla stránku Slimmium, ktorá ma presvedčila vyskúšať nápoj pre odvodnenie WaterOUt. Keď som našla stránky Slimmium, všimla som si príbehy skutočných ľudí, a to ma presvedčilo. Ani chvíľočku som tak neváhala…

„Na konci mesiaca som mala takmer o 5 kilogramov* menej!“

Pred dvomi mesiacmi, keď som začala užívať WaterOut, som na rozdiel od iných produktov, ktoré som predtým vyskúšala, okamžite pocítila rozdiel – moje opuchy na tele splaskli a viete, čo je najlepšie? Nebola som jediná, kto si to všimol… Všimli si to aj ľudia, ktorí so mnou každý deň pracujú.

Prvý týždeň som cítila, že môj močový mechúr aj črevá fungujú oveľa lepšie. Cítila som sa viac hydratovaná, menej opuchnutá a viem, že po mesiaci som bola takmer o 5 kilogramov ľahšia*. S takými výsledkami by bolo takmer nemožné nemať zo seba radosť a dobrý pocit. Viem, že mi WaterOUt pomohol a zvýšil moje sebavedomie.

*Účinky používania produktu sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov popísaných na webových stránkach. Účelom našich produktov nie je zabrániť alebo liečiť akékoľvke ochorenie.

„Teraz môžem nosiť oblečenie o dve čísla menšie“

Nikdy som sa necítila veľmi dobre vo svojom tele, v skutočnosti moje sebavedomie nie je príliš veľké. Nerada sa ukazujem, nieto ešte chodím na pláž a trpí tým aj môj partner, pretože sa niekedy hanbím ukázať aj svoje telo.

Teraz mám zo seba skvelý pocit a cítim sa dobre, som oveľa menej opuchnutá, mám menšiu chuť do jedla a nepochybne oblečenie, ach to oblečenie… Teraz môžem nosiť o dve čísla menšiu veľkosť!

S pokojným svedomím môžem všetkým Slimmium odporučiť. Moja skúsenosť bola skvelá a všetko išlo veľmi jednoducho. V skutočnosti to skoro nič nestojí… Spočiatku som sa trochu bála, že by to možno nefungovalo ako iné značky a boli to len vyhodené peniaze, ale nie… Nepochybujem o tom, že to bolo to najlepšie, čo som mohla urobiť.

Samozrejme, každé telo je iné a každé môže reagovať inak. Z mojej skúsenosti ale môžem povedať, že výsledky sú zaručené a môžem im len gratulovať, že sú jednou z mála spoločností, ktoré predávajú skutočne kvalitné produkty.

Nápoj pre odvodnenie WaterOut EXTREME, ktorý Joana vyskúšala a bol nesmierne úspešný

Odvodňovací nápoj WaterOut EXTREME, o ktorém nám Joana hovorí, „s veľmi príjemnou chuťou a jednoduchým užívaním“, je riešením, ktoré zaistí super silný účinok už v prvých dňoch užívania:

  • Zvyšuje elimináciu zadržiavanej vody a toxínov o 27 %
  • zmierňuje opuchy o 60 %
  • Pomáha pri chudnutí

WaterOut EXTREME s účinkom 3 v 1: eliminuje opuchy, urýchľuje chudnutie a odstraňuje celulitídu. Obsahuje 8 prírodných zložiek, ktoré aj napriek urýchlenému vylučovaniu nadbytočnej vody a toxínov udržujú dôležité minerály v tele.

Mohlo by Vás zaujímať