Joana: „Na konci mesiaca som mala až o 5 kg menej!”

Ahojte všetci, volám sa Joana Tomás. Mám 20 rokov a pracujem v oddelení služieb zákazníkom, takže môj imidž je pre mňa veľmi dôležitý. Som človek, ktorý vždy rád vypadá zdravo a sviežo bez ohľadu na to, kde som. 

Od môjho detstva som musela užívať veľa liekov, kvôli ktorým som neustále priberala na váhe a od tej doby trpím nadváhou. Moja práca si teraz vyžaduje množstvo času a príprava zdravých jedál je náročná a komplikovaná, takže je pre mňa jednoduchšie jesť rýchlu desiatu, rýchle občerstvenie alebo proste nejesť aj celé hodiny...

image

Musela som nájsť rýchly a efektívny spôsob, ako schudnúť. A potom som objavila web Slimmium, ktorý ma oslovil a vyzval k otestovaniu odvodňovacieho nápoja WaterOut STRONG**. Keď som našla na ich webe toľko recenzií a názorov od skutočných ľudí, presvedčilo ma to.

„Na konci mesiaca som mala až o 5 kg menej!”

WaterOut STRONG** som začala užívať pred 2 mesiacmi a na rozdiel od iných produktov, ktoré som používala predtým, som pocítila rozdiel – opuchy na tele sa eliminovali, ale viete, čo bolo najlepšie? Nielen ja, ale aj ľudia v mojom okolí si začali všímať moju premenu k lepšiemu!

Už počas prvého týždňa som pocítila, že môj močový mechúr, rovnako ako črevá, funguje omnoho lepšie. Cítila som sa viac hydratovaná, menej opuchnutá a na konci mesiaca som mala až o 5 kg menej!* S takými výsledkami nebolo možné necítiť sa spokojne. WaterOut STRONG** tiež pomohol zvýšiť moju sebaúctu a sebavedomie. 

*[Výsledky sa môžu u každého človeka líšiť. Pri snahe schudnúť je dôležitá pestrá a vyvážená strava a zdravý životný štýl.]

„Teraz môžem nosiť oblečenie menšie o dve veľkosti”

Nikdy som sa necítila príliš dobre vo svojom tele, moje sebavedomie všeobecne nie je veľké. Nepáčilo sa mi ukazovať telo, napr. na pláži a kvôli tomu trpel aj môj partner, pretože som sa často hanbila aj pred ním.

Dnes sa sama so sebou cítim dobre, zbavila som sa nadúvania a mám menšiu chuť do jedla. Teraz môžem nosiť oblečenie aj o dve veľkosti menšie, čo je obrovské plus. 

Rozhodne môžem odporučiť Slimmium. Moja premena bola obrovská a stálo ma to veľmi málo. Spočiatku som bola trochu skeptická a bála som sa, že to nebude fungovať tak, ako iné podobné značky a že len vyhodím peniaze do luftu, ale nič z toho nebolo! Nepochybujem o tom, že to bolo to najlepšie, čo som pre seba mohla urobiť. 

Každý organizmus je samozrejme odlišný a reaguje inak. No zo skúsenosti môžem povedať, že produkty Slimmium naozja fungujú a môžem len poblahoželať – je to jedna z mála spoločností predávajúcich vysoko kvalitné produkty. 

Odvodňovací nápoj WaterOut STRONG**

WaterOut STRONG** je drenážny nápoj, o ktorom Joana hovorí, že je „veľmi príjemný a použitie je jednoduché“. Toto riešenie poskytuje veľmi silný účinok už v prvých dňoch užívania: 

  • zvyšuje vylučovanie zadržiavanej vody a toxínov až o 27 %*
  • znižuje opuchy a nadúvanie o 60 %*
  • pomáha schudnúť

*[Výsledky sa môžu u každého človeka líšiť. Pri snahe schudnúť je dôležitá pestrá a vyvážená strava a zdravý životný štýl.]

WaterOut STRONG** 3 v 1: eliminuje nadúvaine, urýchľuje proces chudnutia a eliminuje celulitídu. Obsahuje 9 prírodných ingrediencií, ktoré zvyšujú množstvo vylučovanej nadbytočnej vody a toxínov a zároveň v tele uchovávajú dôležité minerály. 

**Zákazník použil predchádzajúce verziu tohto produktu. Vyskúšajte vylepšenú verziu už teraz!

Produkty pre Vás