Irma: „Slimmium mi pomohlol schudnúť 15kg*!“

Ľudia z celého sveta si nemôžu prestať pochvaľovať balíček Zbohom kilá! od Slimmium, ktorý obsahuje všetko, čo potrebujete na schudnutie a udržanie hmotnosti.

Jednou zo spokojných zákazníčok, ktorá mala problémy vrátiť sa do formy spred tehotenstva, je Irma. Sadli sme si s ňou, aby sme sa porozprávali o jej ceste od novopečenej mamičky ochudobnenej o energiu k motivovanej, o 15 kg* ľahšej žene.

image

Slimmium: „Irma, čím sa živíte a ako trávite voľný čas?“

Irma: „Pracujem ako asistentka zdravotnej sestry v geriatrickej starostlivosti. Vo voľnom čase milujem prechádzky a starostlivosť  o náš dom a záhradu.“

Životné zmeny môžu narušiť naše telo

Slimmium: „Ako by ste opísali svoj telesný typ a čo viedlo k jeho zmene?“

Irma: „Asi najlepšie by som ho opísala postava hruškovitého tvaru. Kedysi som bola veľmi štíhla, ale s dôležitými míľnikmi v mojom živote - svadbou a otehotnením - sa moja slabá kondícia a nadváha stali skutočnými problémami, s ktorými som nemala energiu sa vyrovnať. Jednoducho som sa nevedela zbaviť nadbytočných kíl!“

Príliš unavená na to, aby konala

„Nenávidela som svoje telo. Nechcela som sa pozerať do zrkadla a veľmi ma rozčuľoval každý, kto ma chcel odfotiť. Bola som nesmierne nespokojná s tým, ako vyzerám a ako sa cítim, ale zároveň som nemala absolútne žiadnu energiu a chuť niečo s tým robiť.“

Našťastie Irma narazila na Facebooku na reklamu Slimmium a sympatická webová stránka ju presvedčila, aby vyskúšala pár výrobkov: „Stránka vyzerala dôveryhodne, s veľkým výberom výrobkov za prijateľné ceny.

Slimmium: „Ktoré výrobky na chudnutie ste doteraz používali, Irma?“

Irma: „Za posledných 7 alebo 8 mesiacov som vyskúšala veľa výrobkov a v súčasnosti si užívam FatBurn Extreme, NightBurn Extreme a WaterOut Extreme.“

Absolútny šampión v chudnutí!

Výrobky, ktoré Irma spomína, ako aj AdipoSlim Extreme sú súčasťou najpredávanejšieho balíka na chudnutie, ktorý vám vystačí na celý mesiac.

Táto kombinácia je vašou stávkou na istotu, pretože vám pomôže spáliť o 24 %* viac tuku,detoxikuje vaše telo a odstráni z neho prebytočnú vodu, zabráni telu ukladať tuk a pomôže vám tiež zmenšiť obvod pása o 7,5 cm a bokov o 6 cm*.

Vďaka svojim patentovaným zložkám dokáže zabrániť jojo efektu.

Rýchle výsledky!

Irma videla prvé výsledky pomerne rýchlo, už po mesiaci. „Vtedy som sa tiež rozhodla začať zdravšie jesť a začala som byť aktívnejšia.

Kombinácia výživových doplnkov, vyváženej stravy a pravidelného cvičenia určite prinesie veľký úspech!“

Vyzerám oveľa lepšie a je to úžasný pocit!

Slimmium: „Ako by ste opísali svoj dnešný vzhľad? A ako sa teraz cítite, keď sa vaše telo zmenilo k lepšiemu?“

„Som oveľa šťastnejšia, čulejšia a mám viac energie ako kedykoľvek predtým. Oveľa lepšie spím, nemám neskoré nočné chute na jedlo a oveľa častejšie sa pristihnem pri pohľade do zrkadla!

Oblečenie mi pekne sedí, pretože moje brucho je oveľa plochejšie. Aj moja tvár sa zoštíhlila. Vyzerám oveľa lepšie a cítim sa úžasne! Už nie som otrávená a nervózna. Dokonca aj keď si občas doprajem nejaký ten pôžitok, dokážem si udržať svoju váhu na uzde.“

Irma schudla neuveriteľných 15 kg* a je úplne spokojná sama so sebou a so svojím životom.

Vyskúšajte Balíček Zbohom kilá!, pretože je naozaj dokonalým spoločníkom počas všetkých fáz a výziev, ktorým čelíte pri chudnutí. Získajte telo, po ktorom ste vždy túžili - Irma je ďalším dôkazom, že je to možné!

Produkty pre Vás

KOMPLETNÉ RIEŠENIE
-67%
Špeciálna cena 35,99 € Bežná cena 107,99 €
Zobraziť produkt