ANA: ČO SA MI STALO PO JEDNOM TÝŽDNI POUŽÍVANIA WATEROUT STRONG?

Ana je úspešná baletka v SNG opere a baletu v Ľubľane a je matkou 2-ročného syna. 33-ročná Ana je neustále zaneprázdnená hektickým pracovným i osobným životom, a to prináša so sebou i svoju daň. Najmä pred nástupom na javisko máva pocit nadúvania kvôli stresu a nepravidelnej strave. Obtiahnuté šaty a dokonalé pohyby sú súčasťou jej práce, takže vždy musí vyzerať čo najlepšie. Udržať si dokonalú postavu jej pomáha WaterOut STRONG.**

image

WaterOut STRONG** začala používať po novom roku s účelom prečistenia tela, aby sa zbavila nadúvania a opuchov. Ana tiež priznáva, že sa rozhodla prečistiť svoje telo aj kvôli dôsledkomz prejedania sa zo sviatkov. Nástrojom baletiek je predovšetkým ich telo, a preto naň musí neustále dávať pozor, tak ako i na stravu. Počas dňa sa väčšinou stravuje ľahkou stravou, aby ju nenadúvalo.

V prípade nadúvania Ana používa nápoj WaterOut STRONG.**

Po jednom týždni s nápojom WaterOut STRONG** si všimla viditeľný rozdiel 

Ako tvrdí Ana, nápoj má výnimočne dobrú chuť. Nadúvania sa zbavíte už po pár dňoch pitia nápoja WaterOut STRONG.**

Znovu som na pódiu, bez nafúknutého brucha, znova mám pocit ľahkosti, ktorý je pri baletkách tak dôležitý. Odkedy používam nápoj WaterOut STRONG** si taktiež uvedomujem, že mám viac energie,“ hovorí Ana.

Ako sa jej to podarilo? Nápoj obsahuje 9 prírodných ingrediencií, ktoré sa postarajú o úspešné vylúčenie zadržiavanej vody a toxínov z tela, a to tak, že zároveň zadržia všetky minerály v tele.

Menej nadúvania až o 60 %

Nápoj intenzívne pomáha k vylučovaniu nadbytočnej, zadržiavanej vody a toxínov z tela až o 27 %, čo znižuje opuchy a nadúvanie až o 60 % v jednom týždni.

Extrakt z listov hrozna v boji proti celulitíde

Ana však nepoužíva WaterOut STRONG** iba kvôli boju proti nafúknutému bruchu, ale aj na prevenciu proti tvorbe celulitídy. WaterOut STRONG** obsahuje extrakt z listov hrozna, čo zlepšuje podkožnú mikrocirkuláciu a tým zmenšuje riziko vzniku celulitídy.

Nápoj odporúčam všetkým, ktorí si prajú prečistiť svoje telo, zároveň i schudnúť a i tým, ktorí mávajú zažívacie ťažkosti,“ radí Ana.

**[Ana používala WaterOut STRONG, ktorý sme vylepšili na WaterOut EXTREME.]

Produkty pre Vás

KOMPLETNÉ RIEŠENIE
-67%
Špeciálna cena 35,99 € Bežná cena 107,99 €
Zobraziť produkt