Alma: „Moje najobľúbenejšie sukne mi boli po niekoľkých týždňoch veľké!“

Alma Rekić je vynikajúca kuchárka a cukrárka, v Slovinsku známa najmä vďaka TV-show MasterChef, v ktorej bola najprísnejšou členkou komisie.

Kto by si pomyslel, že aj skvelá kuchárka, ako je Alma, túži po nezdravom jedle. A práve to ju priviedlo k nadváhe, ktorej sa nijako nevedela zbaviť – kým nezačala užívať drenážne dvojičky: dennýnápoj WaterOut Strong** a večerné kapsuly WaterOut Strong Night**. Za dva mesiace schudla 7 kíl a stratila 9 cm z pásu!

image

„Aj ja som mala podobné problémy ako mnoho iných žien – trápili ma kilogramy navyše a celý čas som bojovala s nafukovaním,“ hovorí Alma. Hlavné dôvody sú dva: na jednej strane ju láka kulinárske umenie, ktoré majstrovsky tvorí každý deň, na druhej strane sa často pristihne, že celý deň nič nejedla, lebo je v časovom zhone.

„Keď sa večer konečne trochu upokojím, dostanem chuť na niečo extra nezdravé.“

Keď sa stratí adrenalín z denných povinností, ozve sa hlad, ktorý ju, ako hovorí Alma, vždy nahovára na to isté: to, čo je najkalorickejšie a najmastnejšie. „Dostanem chuť napríklad na biely chlieb so slaninou.“ Pre mnohé povinnosti jednoducho nemá čas a energiu ani na cvičenie: „Cvičenie bolo to posledné, na čo by som pomyslela!“ To znamená, že metabolizmus ostal spomalený, nadbytočné kalórie sa nespotrebovávali. Často je nedostatok fyzickej aktivity v kombinácii s nepravidelnou a nedostatočne vyváženou stravou dôvodom nafukovania, čo robilo problémy aj Alme.

„Aby som sa necítila ešte viac nafúknutá, pila som menej vody...“

„Netrápili ma len kilá, cítila som sa aj nafúknuto. Preto som menej pila, lebo som si myslela že ma priveľa vody ešte viac nafúkne. Chyba! Cítila som sa ešte horšie!“ Alma, ktorá mala už predtým pozitívne skúsenosti s výrobkami Slimmium, sa preto rozhodla chudnúť s novými drenážnymi produktmi – WaterOut EXTREME a NightBurn EXTREME. Ide o denný a večený nápoj, ktoré pomáhajú vylúčiť z tela nadbytočnú voducez deň a intenzívne spaľovať tuk aj v noci.

image

„Chcela som rýchle výsledky – toto sú jediné výrobky, ktoré mi pomohli.“

„Chcela som rýchle výsledky, pretože ak čo najskôr nevidím žiadne účinky, rýchlo stratím motiváciu. Práve preto som sa rozhodla pre oba výrobky WaterOut Strong** – denný aj nočný. Chcela som sa čím skôr zbaviť nafúknutosti, nadváhy a toho, že som sa stále cítila zle. A čo môže byť lepšie, ako to, že sa tuky spaľujú aj v noci,“ vysvetľuje svoje rozhodnutie pre oba výrobky.

„Moje najobľúbenejšie sukne mi zrazu boli veľké.“

Alma bola nadšená, keď sa už po niekoľkých dňoch cítila podstatne menej nafúknuto. „Moje najobľúbenejšie sukne mi boli po niekoľkých týždňoch veľké! Vtedy som schudla už 2,5 kila a bola som nadšená, že najrýchlejšie mizne tuk z pásu a brucha.“ Ako zdôrazňuje Alma,WaterOut Strong** a WaterOut Strong Night** sú jediné produkty, ktoré jej pomohli, „a to vo veľmi krátkom čase.“

„Teraz užívam WaterOut každý deň, pretože mám pocit, že každý deň urobím niečo pre svoje telo.“**

Alma si už nevie predstaviť deň bez WaterOutu, ktorý jej pomohol za dva mesiace schudnúť 7 kíl. „Som šťastná, že najprv šli kilá dole rýchlo a potom postupne, ale isto. Zmena je najviac viditeľná okolo pásu, nafukovanie je preč, trávenie je super. Cítim sa skvele!“

 Víťazné produkty s efektívnymi zoštíhľujúcimi účinkami. Vyskúšajte ich aj vy.

**Zákazník použil predchádzajúce verziu tohto produktu. Vyskúšajte vylepšenú verziu už teraz!

Produkty pre Vás