Ako Alessandra znovu získala sebadôveru

Sme nadšení zakaždým, keď dostaneme hodnotenie spokojného zákazníka: váš úspech sa rovná nášmu! 

Najnovšou fanúšičkou produktov Slimmium je Alessandra, ktorej sedavé zamestnanie v kancelárii a obmedzené možnosti pohybu počas lockdownu viedli k nadúvaniu a niekoľkým kilám navyše. 

V práci trávi Alessandra veľa času sedením, vo voľnom čase je však pomerne aktívna: „Zvyčajne veľa športujem (hodiny spinningu, baletu, tanca) a rada chodím na túry do prírody.“

image

„Výsledkom karantény je niekoľko kíl navyše“

Na otázku, ako by opísala svoju postavu, Alessandra odpovedá: „Som pomerne štíhla, ale mám tendenciu hromadiť tuk v dolnej časti tela. Lockdown ma však priviedol k tomu, že som nabrala pár kíl navyše!

Týchto pár kíl navyše sa, žiaľ, začalo prejavovať aj na Alessandrinej nálade a sebavedomí.

Potom prišiel Slimmium! 

Alessandra našťastie narazila na Slimmium prostredníctvom reklám na sociálnych sieťach a okamžite ju zaujali prírodné zložky výrobkov. 

Aby Alessandra urýchlila svoju cestu za chudnutím, rozhodla sa vyskúšať najsilnejšie prírodné diuretikum na trhu, AquaSlim EXTREME, a doplnila ho o NightBurn EXTREME a Slimmiccino. 

AquaSlim EXTREME je Alessandriným každodenným spoločníkom už niekoľko mesiacov. Medzi prírodné zložky tohto výrobku patria CactiNea™, koreň sarsaparilly, artičok, čaj z Jávy, červené hrozno, petržlen, ibištek a melón. 

Nedokáže si celkom dobre predstaviť, že by svoje dni začínala bez šálky Slimmiccino - kávy so zoštíhľujúcimi superschopnosťami, a končila ich s NightBurn EXTREME - nočným spaľovačom tukov a potláčateľom chuti do jedla.

„Už po niekoľkých dňoch som začala pozorovať zmeny.“

„Nie som si istá, či NightBurn pomohol znížiť chuť na jedlo, ale môžem s istotou povedať, že funguje! Moje ranné vyprázdňovanie je oveľa pravidelnejšie a ľahšie.“

A najvýznamnejšia zmena, ktorú Alessandra zaznamenala? „Menej opuchov na nohách.“ AquaSlim vyplavuje z tela až 27%* prebytočnej vody, takže nie je prekvapením, že Alessandra je z výsledkov taká nadšená!

AquaSlim Alessandre skutočne pomohol bojovať s následkami toho, že väčšinu dňa trávi v sede.  

„Cítim sa ľahšia a sebavedomejšia!“

Slimmium pomohli zmeniť Alessandrin život: „Produkty mi pomohli urýchliť proces chudnutia, skombinovali zdravé stravovanie a cvičenie. Cítim sa ľahšia a sebavedomejšia vo svojom tele!“ Čo viac si priať?

Rovnako ako Alessandra, aj vy môžete dať zbohom nadváhe, nadúvaniu a opuchom a prvé výsledky môžete mať už o niekoľko dní! AquaSlim EXTREME je teraz k dispozícii vo výhodnej akcii 1+1 ZDARMA!

*Účinky produktu sa môžu líšiť u každého používateľa a môžu sa odlišovať od účinkov popísaných na webových stránkach.

**AquaSlim je iný názov produktu WaterOut. AquaSlim si môžete vychutnať v limitovanej edícii s jahodovou príchuťou. 

Produkty pre Vás