Starostlivosť o pleť a chudnutie len s jedným produktom

S pribúdajúcim vekom sa naše telo mení a niekedy si to ani neuvedomujeme. Náš metabolizmus sa spomaľuje a kilá sa môžu postupne hromadiť a my o tom ani netušíme. Chudnutie sa stáva oveľa ťažším. Okrem toho telo prestáva produkovať určité látky, ktoré pomáhajú udržiavať elasticitu pokožky, napríklad kolagén.

image

Ale nezúfajte! Existujú spôsoby, ako s tým bojovať a udržať sa vo forme, napríklad zvýšiť fyzickú aktivitu a správne sa stravovať. Niekedy sú však potrebné prírodné výživové doplnky, ktoré dodajú to, čo naše telo už nedokáže dostatočne produkovať, ako je napríklad kolagén. Vďaka tomu je možné doplniť chýbajúce látky a pomôcť našej pokožke zachovať si pružnosť a hladkosť.

Je dôležité vedieť, ako kolagén funguje a aký typ je najlepšie užívať, pretože nie všetky prípravky fungujú rovnako. Čítajte ďalej a dozviete sa viac o výhodách kolagénu a najlepšom spôsobe jeho užívania.

Čo je kolagén

Kolagén je najrozšírenejší proteín v ľudskom tele. Jeho hlavnou funkciou je udržiavať pružnosť, pevnosť a odolnosť rôznych tkanív a orgánov, ako sú koža, kĺby, kosti a chrupavky.

S pribúdajúcim vekom sa naša metabolická kapacita znižuje spolu s produkciou kolagénu a naša pokožka stráca pružnosť a pevnosť. Odhaduje sa, že od 20. roku života strácame 1% produkcie kolagénu každý rok. Preto je kvalitný kolagénový doplnok nevyhnutný na udržanie nášho zdravia. Hydrolyzovaný morský kolagén je najúčinnejší, pretože je to kolagén v najčistejšej forme a v tele sa najľahšie vstrebáva. Tento druh kolagénu poskytuje najviac výhod.

Ako užívať kolagén pre dosiahnutie maximálneho účinku

Hlavným faktorom pri užívaní kolagénu nie je jeho zdroj, ale technika použitá na zlepšenie jeho vlastností a maximalizáciu účinkov. Hydrolyzovaný kolagén sa ukázal ako najúčinnejší, pretože prechádza dôkladným procesom čistenia a uľahčuje extrakciu aminokyselín a peptidov, ktoré pomáhajú našej pokožke udržiavať pružnosť a pevnosť.

Hydrolyzovaný morský kolagén, ktorý sa nachádza najmä v rybách, je ten, ktorý poskytuje najviac výhod. Je to najlepší kolagénový prostriedok pre vašu pokožku a ostatné orgány, ktorým pomáha udržiavať pružnosť a pevnosť.

Schudnite a zachovajte si pružnosť pokožky

Collagen Night Burner je vysoko účinný produkt, ktorý bojuje proti strate kolagénu a pomáha zvyšovať úbytok hmotnosti počas spánku! Je to prvý produkt svojho druhu na trhu a vďaka svojmu revolučnému zloženiu dokáže riešiť dva problémy súčasne: bojuje proti prejavom starnutia a podporuje metabolizmus, čím zvyšuje spaľovanie tukov.

Obsahuje Naticol®, vysokokvalitný kolagén typu I, ktorý je prirodzene prítomný v našom tele. Ide o hydrolyzovaný morský kolagén, čo znamená, že obsahuje vysoko absorbovateľné peptidy s klinicky preukázanými účinkami proti starnutiu.

Collagen Night Burner preukázateľne redukuje vrásky o 16,5 %* a pomáha obnoviť hladinu kolagénu, čím obnovuje hladkosť a pevnosť pokožky. Na rozdiel od iných kolagénových doplnkov s nepríjemnou rybacou príchuťou sa tento ľahko užíva, pretože je vo forme nápoja s jahodovou príchuťou!

Hydrolyzovaný kolagén od Slimmium obsahuje aj Sunphenon® 90D, špeciálny extrakt zo zeleného čaju, ktorý stimuluje termogenézu, teda premenu tukov na energiu, a pomáha nášmu telu spaľovať kalórie aj počas odpočinku. Navyše neobsahuje kofeín, takže nenarušuje náš spánok. Je 100 % čistý, vysoko účinný a úplne bezpečný.

Postarajte o zvýšenie produkcie kolagénu a boj proti priberaniu pomocou kvalitného výživového doplnku, založeného na prírodných ingredienciách. Neoľutujete!

*Účinky sa môžu u každého človeka líšiť.

Zdroje:
https://www.farmaciaserra.com/blog/tipos-y-beneficios-del-colageno.html
https://www.guiadesuplementos.es/colageno-marino/

Produkty pre Vás