Zmrzlina, koktejly… Je čas sa po lete vrátiť do formy

Leto bohužiaľ končí. Dúfajme, že sa nám podarilo urobiť si pár dobrých spomienok a dobiť baterky.

Ale čo keď sme si okrem suvenýrov z pláže priniesli domov aj nejaké to kilo navyše? Priznajme si to… Pravdepodobne sme na našej dovolenke vyskúšali množstvo sladkých dobrôt a nezdravého jedla. Samozrejme si to každý čas od času zaslúžime! Ale teraz je čas vrátiť sa späť do reality a späť do formy!

image

Čas na odpočinok

Na jar ste tvrdo pracovali, aby ste získali postavu pripravenú na pláž, že? Ale leto je ideálny čas tiež na odpočinok a zábavu. Kto môže povedať nie druhému kopčeku lahodnej zmrzliny? Alebo osviežujúcemu koktejlu alebo vychladenému pivu večer s priateľmi...

Nový začiatok

Bohužiaľ, všetko toto má tiež svoje dôsledky: priberanie, telo, ktoré potrebuje očistu a pauzu… Ale nebojte sa – jeseň je ideálnym obdobím pre nový začiatok!

Prečo je detoxikácia nutnosťou?

Kvôli škodlivým látkam, ktoré prijímame s nezdravými potravinami a toxínmi z prostredia, je naše telo pravdepodobne zaťažené toxínmi. A keď je telo preťažené toxínmi, nemôže správne fungovať, čo vedie k priberaniu.

Áno, veľké svetre môžu veľa skryť, ale…

Nebolo by rozumnejšie začať so zmenami hneď, ako čakať na ďalší rok?

Ešte dôležitejšie je, že zdravé telo dokáže lepšie odolávať vírusom a brániť sa im, čo je obzvlášť užitočné počas chladnejších mesiacov.

Ako na detox?

Najprv sa vyvarujte ťažkému, vyprážanému, slanému jedlu a alkoholu. Skúste jesť zdravú a vyváženú stravu. Zaraďte do svojej každodennej rutiny očistné bylinné čaje a pite veľa vody, aby ste zostali hydratovaní.

Čo jesť?

  • Sezónne ovocie a zeleninu: dodajú telu všetky vitamíny a minerály, ktoré potrebuje
  • Bielkoviny: biele mäso (kuracie a morčacie), ryby (tuniak, treska, losos), nízkotučný jogurt (najmä grécky). Bielkoviny sú nutnosťou, ak sa snažíte vyrysovať aj vaše svaly.
  • Celozrnné pečivo: Chlieb a cestoviny môžu byť počas detoxu prijateľné, ak sú konzumované s mierou a najmä ak sú vyrobené z celozrnnej múky, čo ich robí výživnejšími. Vyhýbajte sa bielemu chlebu a iným výrobkom s bielou múkou.
  • Zdravé tuky: pri varení sa rozhodnete pre olivový olej. Avokádo je skvelým občerstvením, bohatým na zdravé mastné kyseliny a dokonalým doplnkom do smoothies alebo do pomazánok na kúsok celozrnného chleba. Ako rýchle občerstvenie majte po ruke orechy (mandle, lieskové orechy…).

Veľa vlákniny a bielkovín!

Pre pomoc telu vylučovať toxíny je vláknina nevyhnutná: pomáha viazať toxíny a vylučovať ich. Vláknina tiež reguluje a urýchluje trávenie a pomáha vás udržať dlhšie sýtych.

CiderCleanse – detoxikačné kapsuly na chudnutie s jablčným octom:

  • Zastaví chuť a hlad
  • Znižuje príjem kalórií
  • Podporuje čištenie tráviaceho systému a zlepšuje trávenie
  • Zabraňuje vstrebávaniu a ukladaniu tuku
  • Lahodná príchuť jablka, žiadne nevýhody octu, ako je podráždenie krku, zubnej skloviny alebo žalúdku!

Kombinujte CiderCleanse EXTREME s najlepším balíčkom na chudnutie: Zbohom kilá! Balíček obsahuje náš bestseller WaterOut EXTREME pre efektívnu elimináciu zadržiavanej vody v tele, NightBurn EXTREME pre nočné spaľovanie tukov počas spánku a súčasne detoxikuje pečeň, FatBurn EXTREME pre najlepšie spaľovanie tukov aj počas odpočinku a AdipoSlim EXTREME pre spaľovanie aj brušného tuku, a to všetko pre získanie novej energie na ďalšie aktivity na chudnutie! Okrem toho s týmto balíčkom teraz získate 2 darčeky úplne ZDARMA! Využite túto ponuku ešte DNES!

Produkty pre Vás