image

Regina: „Cítim sa ľahšia a oblečenie mi opäť dobre sedí.“

Napriek svojmu nabitému programu, keďže pracuje ako kaderníčka, si Regina nájde čas na tréning 6-krát do týždňa. Celkom pôsobivé, však? Ste zvedaví, čo Reginu viedlo k tomu, aby sa vydala na cestu zdravšieho životného štýlu?

Prečítajte si viac
image

Dana vďaka Slimmium dosiahla neuveriteľné výsledky!

Dana je krásne dievča, ale bohužiaľ, pár kíl navyše jej nepridávalo na pohode. Ale po objavení produktov Slimmium a zlepšení stravovacích návykov sa konečne s radosťou pozerá do zrkadla a cíti sa spokojná!

Prečítajte si viac
image

Daniela: „Za 2 mesiace som schudla 8 kíl!“*

Volám sa Daniela, som manikérka a matka troch úžasných detí.Už niekoľko rokov bojujem so svojou váhou, od posledného tehotenstva. S tromi malými deťmi doma som už nemala čas na seba...

Prečítajte si viac
image

Manuela: „Za 4 mesiace som dosiahla neuveriteľné výsledky!”

Manuela pracuje v kancelárii a má veľkú vášeň pre prekladateľstvo. Od detstva mala problémy s nadváhou a podobne ako mnohí iní vyskúšala v živote mnoho prípravkov na chudnutie...

Prečítajte si viac
image

Produkty Slimmium motivovali Syndiu k cvičeniu a zdravšej strave

Syndia sa ako slobodná matka stará o svoje deti a pracuje ako podnikateľka v oblasti office managementu.

Prečítajte si viac
image

Andrea: „Výsledky sa dostavili už v priebehu prvého mesiaca“

Andrea pracuje v banke a má veľmi rušný a dynamický životný štýl. Stres je súčasťou jej života. Nanešťastie, stres často sprevádza zvýšená chuť do jedla a priberanie na váhe. Prečítajte si, ako Andrea tento problém vyriešila!

Prečítajte si viac