PÚPAVA – BURINA, KTORÁ CHRÁNI PEČEŇ!

Sú vaše lýtka opuchnuté? Prstene sú tesnejšie ako obyčajne? Cítite sa ako balón po obede? Riešenie týchto problémov môže rásť pri najbližšom trávniku či lúke. Čítajte ďalej a zistite viac.

image

Púpava nepotrebuje žiadne predstavenie – niektorí ju považujú za nepotrebnú burinu a naopak pre niektorých predstavuje jarnú delikatesu.

Púpava bola využívaná v tradičnej medicíne už niekoľko storočí

Len niektorí poznajú jej ohromujúce ozdravujúce účinky, ktoré pomáhajú ľuďom už niekoľko storočí. V arabskej a čínskej medicíne je púpava využívaná kvôli jej diuretickému efektu (odvodňovanie) a na zlepšenie trávenia, a to preto, lebo zlepšuje funkciu pečene a žlčníka.

Účinná pri odstraňovaní zadržiavanej vody v tele

Poznatky z tradičnej medicíny boli klinicky dokázané rôznymi štúdiami. Jej diuretické účinky sú porovnateľné s účinkami značkového lieku Furosemide. Preto je púpava považovaná za prírodné diuretikum. Keďže je bohatým zdrojom draslíka, zabraňuje jeho strate v dôsledku zvýšeného objemu moču.

A čo je na púpave najlepšie, popritom ako regeneruje pečeň, močový mechúr a obličky nemá žiadne nežiaduce vedľajšie účinky, ktoré syntetické diuretiká majú.

Niektoré štúdie tiež poukazujú na jej potenciál pri znižovaní množstva cukrov, a to vďaka inulínu (rozpustná vláknina) nájdená v koreni púpavy. Pomáha znížiť apetitít, posilniť trávenie a dodať telu minerály a vitamíny.

Zrýchľuje vyplavenie toxínov z tela

Najnovší výskum ukázal, že púpava urýchľuje vyplavenie toxínov z tela. Jeden z týchto toxínov je tetrachlórmetán, ktorý sa nachádza v mnohých čistiacich prostriedkoch, ktoré obsahujú bielidlo (odstraňovač škvŕn) i napriek tomu, že je to jeden z najnebezpečnejších toxínov ubližujúci pečeni.

Výskum z roku 2008 odhalil veľké množstvo tetrachlórmetánu v obyčajných čistiacih prostriedkoch. K tomuto dochádza kvôli tomu, že sa do čistiacich prostriedkov pridáva chlórnan sodný (bielidlo).

Púpava vám môže pomôcť:

  • eliminovať prebytočnú vodu z tela
  • eliminovať toxíny
  • regenerovať pečeň
  • detoxikovať organizmus
  • znížiť apetít

WaterOut STRONG– má všetky pozitívne účinky púpavy bez akýchkoľvek negatív

Ak si prajete využiť výnimočnú detoxikačnú silu púpavy a zbaviť sa nadúvania, opuchov a pár kilogramov, odporúčame chutný malinový nápoj WaterOut Strong. Okrem toho, že obsahuje púpavu, skladá sa ešte z ďalších prírodných zložiek ako sú extrakty prasličky roľnej, opuncie, artičoku, pestreca mariánskeho, petržlenu, sarsaparily, jávskeho čaju a listov z vínnej révy. Klinické štúdie ukázali, že WaterOut zvyšuje eliminináciu vody a toxínov a redukuje nadúvanie a opuchy. Keďže zlepšuje lymfatický systém a cirkuláciu, taktiež sa zbavuje celulitídy.