7 príznakov pomalej činnosti štítnej žľazy

7 príznakov pomalej činnosti štítnej žľazy

Mnohí ľudia nemajú o hormonálnej nerovnováhe vo svojom tele ani potuchy, ale pravdepodobnosť, že vaše hormóny nie sú v rovnováhe, je pomerne vysoká, najmä ak nevysvetliteľne hromadíte tuk alebo sa snažíte zoštíhliť svoje telo v tvare obdĺžnika. 

Keď k tomu pripočítate únavu a vyčerpanie, môže ísť o viac ako len o nabitý program a nedostatok pohybu. Pomalá činnosť štítnej žľazy môže spôsobovať rôzne príznaky, ktoré môžu ovplyvňovať hladinu energie, metabolizmus a hmotnosť. 

Rozpoznanie príznakov pomalej štítnej žľazy je prvým krokom k získaniu potrebnej pomoci. Zistite, ako rozpoznať, že vaša štítna žľaza nepracuje tak efektívne, ako by mala, a čo môžete urobiť, aby ste ju vrátili do normálu.

image

Keď štítna žľaza nepracuje správne

Štítna žľaza je žľaza v tvare motýľa, ktorá sa nachádza v dolnej časti prednej časti krku a produkuje hormóny štítnej žľazy - tyroxín a trijódtyronín. Tieto dva hormóny regulujú metabolizmus tela a určujú rýchlosť spaľovania energie. Konečne štítna žľaza všetko rozhýbe a oživí! 

Ak vaša štítna žľaza funguje dobre, všetko bude v poriadku a vy budete mať dostatok energie na celý deň. Niekedy však nefunguje optimálne, zlenivie a neprodukuje dostatok hormónov. To spomaľuje všetky hlavné systémy v tele a zhoršuje celkovú pohodu. Tu sú príznaky nedostatočnej produkcie hormónov štítnej žľazy. 

1. Všetko, čo chcete, je ísť do postele a spať

Bez správnej hladiny hormónov štítnej žľazy sú vaše energetické hladiny v nerovnováhe a je ťažšie vykonávať každodenné úlohy.

2. Vaše myšlienky sú rozptýlené

V dôsledku poklesu energie a zdravia sa pravidelne stretávate s mozgovou hmlou a je pre vás ťažké sústrediť sa na čokoľvek dlhší čas. 

3. Vaša pokožka je suchšia ako šmirgľový papier 

Kožné bunky strácajú rastové signály z hormónov štítnej žľazy, čo znamená, že sa pravidelne neobnovujú. To vedie k suchosti, svrbeniu a odlupovaniu pokožky. 

4. Trpíte vypadávaním vlasov

Podobne ako kožné bunky, aj vlasové folikuly sa môžu prestať regenerovať, čo vedie k nadmernému vypadávaniu vlasov. Nezabudnite, že aj iné hormonálne nerovnováhy môžu spôsobiť neočakávané vypadávanie vlasov. 

5. Vaše hrubé črevo nefunguje tak, ako by malo

Je to ďalšia časť vášho tela, ktorá sa pri poklese produkcie hormónov štítnej žľazy spomaľuje. Máte zápchu a vaše návštevy toalety sú nepravidelnejšie.

6. Máte pocit, ako by ste zabehli maratón 

Spomalený metabolizmus znamená, že telo sa začne spoliehať na katabolizmus - rozklad svalov a iných tkanív na energiu. To vedie k slabosti a bolestiam tela. 

7. Číslo na váhe sa napriek všetkým diétam zvyšuje

Pomalší metabolizmus znižuje spaľovanie tukov a trávenie, čo vedie k hromadeniu tuku po celom tele, ktorého je veľmi ťažké sa zbaviť.

Prečo je chudnutie pri pomalej štítnej žľaze nemožné?

Pomalá činnosť štítnej žľazy narúša metabolizmus, spomaľuje ho a spôsobuje, že telo spaľuje menej kalórií aj v pokoji, čo sťažuje chudnutie. To je nočná mora pre každého, kto sa snaží schudnúť. 

Nezáleží na tom, ako veľmi sa snažíte, ako veľa denne jete a cvičíte... Vaše telo je proti vám. 

Nedovoľte, aby štítna žľaza ovládala váš život a vašu hmotnosť! Tento boj môžete vyhrať správnou kombináciou stravy, cvičenia a výživových doplnkov, aby ste vyrovnali hladinu hormónov štítnej žľazy.

Prevezmite kontrolu nad svojou hmotnosťou s Thyroid Slimming Support

Chudnutie s pomalou štítnou žľazou je boj, ktorému by ste nemali čeliť sami! Produkt Thyroid Slimming Support by mohol byť riešením na chudnutie, ktoré ste hľadali, pretože je špeciálne navrhnutý tak, aby poskytoval podporu štítnej žľazy a pomáhal vyrovnávať hormóny štítnej žľazy. To vám pomôže úspešne zoštíhliť a vytvarovať krivky vášho tela.

Podporou zdravej funkcie štítnej žľazy môže tento doplnok pomôcť zlepšiť váš metabolizmus, čo vám umožní spáliť viac kalórií, aj keď ste v pokoji. Zložky boli optimalizované tak, aby vám pomohli udržať si silné vlasy a nechty a zlepšiť mentálne sústredenie.

Majte na pamäti, že chudnutie je postupný proces a je dôležité, aby ste boli vo svojom úsilí dôslední. Sme však presvedčení, že v krátkom čase môžete úspešne regulovať funkciu štítnej žľazy a dosiahnuť svoje ciele v oblasti chudnutia.

Pozrite si špeciálnu ponuku produktu Thyroid Slimming Support a konečne začnite vidieť pokrok na svojom tele!

Mohlo by Vás zaujímať