Príbeh nášho bestselleru: Tajná tuniská diéta

Raz za čas narazíme na lekársky objav, ktorý zmení svet. To sa stalo aj počas môjho výletu na tuniský vidiek.To, čo som tam našla, ma ohromilo...

image

Viac ako štvrtina obyvateľov žije v chudobe. Ak ste niekedy boli v chudobnej krajine, viete, že jedným z najväčších problémov je potrava.  

V Tunisku väčšina populácie konzumuje vyprážané potraviny a tony sacharidov. To vedie k veľkému problému s obezitou. Za posledných 36 rokov obezita u dospelých v Burkina Faso vyskočila o 1 400 % a o 500 % v Ghane, Benine, Etiópii a Togu. Rovnaký problém vzniká aj v Tunisku. 64,5 % populácie trpí nadváhou. 

Väčšina obyvateľstva trpí nadváhou 

Ale na svojej ceste som navštívila aj jednu malú dedinku, ktorá odporuje všetkej tejto logike. Keď som prišla do dedinky, očakávala som, že uvidím to, čo obvykle: obrovské množstvo obéznych Tunisanov. Ale nie. Prvýkrát som sa snažila nájsť NIEKOHO s nadváhou. A to ma prekvapilo. Ako je to možné?  Viac než polovica krajiny trpí zlým stravovaním, ale v tejto vzdialenej dedinke sú všetci štíhli. Rozhodla som sa, že sa porozprávam s miestnymi ľuďmi, aby som zistila, ako je to možné. 

Bolo ťažké nájsť niekoho, kto by vedel po anglicky, ale nakoniec som našla sprievodcu na dôchodku, ktorý si so mnou dal obed. Sadli sme si do miestnej rodinnej reštaurácie a objednala som si typické jedlo zvané brik (pečené cesto s vajíčkom, petržlenom a tuniakom). V tom ma bývalý sprievodca zastavil a povedal mi, že musím vyskúšať ich miestny ovocný šalát. Keď som sa ho opýtala, čo je na tom šaláte také zvláštne, usmial sa a povedal, že je to ich „šalát života.“

Šalát života s prekvapivými zoštíhľujúcimi účinkami 

Hlavnou zložkou šalátu je sirup zo sladkého ovocia, ktoré pochádza z kaktusu, pokračoval. Tento kaktus sa pestuje všade okolo dedinky, kde žije muž menom Hamed.  


To ma zaujalo. Mohol by to byť dôvod, prečo táto dedinka vyzerá ako oáza uprostred stroskotanej krajiny obezity?  Vysloužilý sprievodca mi vysvetlil, že väčšina miestnych obyvateľov konzumuje toto ovocie každý deň.  Niet divu – je vynikajúce, je ho dostatok a je lacné. Ale je tiež plné živín, ktoré pomáhajú pôsobiť proti zlým vyprážaným jedlám, ktoré obvykle jedli dedinčania. 
 
Bola som v úžase. Toto lahodné ovocie by mohlo byť príčinou, prečo táto dedinka netrpí obezitou. Bola som taká nadšená, že som sa musela vrátiť z výletu predčasne. Skočila som za počítač, aby som okamžite kontaktovala farmaceuta.  Keď som mu o tej dedinke povedala, urobil malý vedecký prieskum. Na prekvapenie nás oboch zistil, že toto ovocie už bolo rozsiahlo a dôkladne testované

A výsledky sú presvedčivé: testy ovocia preukázali, že skutočne podporuje chudnutie. Spôsob, akým to funguje, je skutočný klenot: vláknina v ovocí sa viaže na tuky a znižuje rýchlosť, akou sú v tele absorbované. To zase vedie k zníženiu absorpcie energie a k zníženiu telesnej hmotnosti. Rozpustná vláknina (ako napríklad rastlinné gleje) tiež eliminuje pocity hladu a spomaľuje vstrebávanie cukru po konzumácii jedla a tým udržiava dlhší pocit sýtosti. 
 

Ale to nie je všetko!

 
Náš farmaceut mi tiež povedal, že pridaním niekoľkých ďalších prírodných výťažkov môžeme účinnosť tohto ovocia ešte výrazne zvýšiť! V tej chvíli som vedela, že to musíme rozhlásiť do celého sveta. Ale čelili sme veľkej prekážke. Nájsť vysoko kvalitné prírodné extrakty nebolo náročné. V EÚ sa dajú nájsť veľmi kvalitné zdroje. So samotným ovocím to však už také ľahké nebolo... 

Bolo takmer nemožné dovážať čerstvé ovocie do Európy. Rýchlo sa kazí a stráca väčšinu svojej zázračnej vlákniny. Našťastie nám opäť pomohol náš farmaceut. Prišiel na to, že pomocou špeciálneho procesu sušenia sa môže zoštíhľujúca vláknina, ktorá robí toto ovocie takým úžasným, uchovať. 

Ovocie z farmy na organické kaktusy a ďalšie prírodné extrakty 

Zostal už len tento posledný kúsok skladačky. Ako získať ovocie. E-mailom som kontaktovala vyslúžilého sprievodcu a požiadala som ho, aby ma spojil s Hamedom, ktorý vlastnil kaktusovú farmu, na ktorej sa pestuje toto neuveriteľné ovocie. Hovorili sme o tom, ako organicky sa pestuje a ako by bolo najlepšie sušiť ho priamo v okolí dedinky. Spoločne sme našli spôsob, ako ovocie pripraviť, baliť a posielať priamo do Európy.  

Keď sme prekonali túto prekážku, použili sme špeciálny proces, ktorý kombinuje ovocie v prášku s ostatnými podpornými prírodnými extraktmi. Potom už len stačilo vyskúšať našu unikátu zmes na chudnutie. Vytvorila som reklamu so žiadosťou o dobrovoľníkov, ktorí by vyskúšali tento prírodný liek na podporu chudnutia. Spočiatku sa prihlásilo len málo ľudí. Chápem, nie je ľahké dôverovať nejakej reklame, ktorá tvrdí, že niečo pomáha schudnúť. 

Potom, čo sa objavil prvý príbeh, veci sa zmenili takmer zo dňa na deň...

Alma je kuchárka, ktorá sa tiež rozhodla túto zmes na chudnutie vyskúšať. A jej výsledky ma šokovali. Nečakala som, že to bude fungovať tak dobre. Keď sa objavil jej príbeh, začali sme dostávať desiatky, stovky žiadostí. A príbehov pribúdalo a pribúdalo. 

Petra, 30-ročná zdravotná sestra:  „Hoci som už o tejto zmesi počula toľko chvál, aj tam ma prekvapila: prvé účinky som videla naozaj veľmi rýchlo!"
 
Potom prišla Tiphany: „Po niekoľkých mesiacoch som konečne dosiahla svoj cieľ. Konečne som mala postavu, akú som chcela, a už sa neschovávam pod vrstvami oblečenia."
 
Už som si bola istá – museli sme to povedať svetu. Toto ovocie sa nazýva opuncia, no zmes sme pomenovali po jej účinku – WaterOut Strong, pretože je tiež veľmi účinná na zmierňovanie opuchov a proti zadržiavaniu vody. 

Príbeh nášho bestselleru
 

Čelila som však ďalšiemu, poslednému problému. Náklady na výrobu, sušenie, balenie a výskum, ktorý dokazuje, že to skutočne funguje, začali poriadne narastať. Vedela som však, že by sme mohli cenu nastaviť naozaj vysoko. Mohli sme si vypýtať aj 200 € za 10-dňové balenie a väčšina dobrovoľníkov by bola ochotná toľko zaplatiť po tom, čo na sebe videla účinky. A vzhľadom na všetku tú prácu, ktorá za tým stojí, by bola takáto cena oprávnená.
 
Nikdy by som však nechcela, aby peniaze boli bariérou medzi vami a vaším novým životom. Viem, aké to je, keď bojujeme s tým, ako vyzeráme, s nekonečnými  cyklami diét, nedostatkom spánku a nedostatkom sebadôvery. To je tiež dôvod, prečo som sa rozhodla, že toto úžasné ovocie nebudeme predávam s cieľom veľkého zisku. Snažíme sa len pokryť náklady, ktoré sú nevyhnutné na produkciu takého silného riešenia na chudnutie.  


Preto vám teraz ponúkam tento skvelý prášok z opuncie  – WaterOut STRONG  – za zlomok ceny, iba za 16.90 €.
 
Ale keďže ste si prečítali celý náš príbeh a keďže si naozaj želám, aby ste uspeli, zdvojnásobím ponuku a pridám vám navyše 10-dňovú zásobu prášku z opuncie úplne ZDARMA: 

To znamená, že môžete kliknúť na nižšie uvedený odkaz a objednať si 20-dňovú zásobu WaterOut STRONG len za 19.90 €. Nezabudnite – 10 dní je úplne zdarma.
 
» Kliknite sem a objednajte si 20-dňovú zásobu WaterOut STRONG
 
Viem, že budete WaterOut STRONG milovať, a verím, že to bude fungovať aj u vás. Preto sme pripravení ponúknuť vám 100 % 30-dňovú záruku vrátenia peňazí.  
 
Katarína Veselá,
Špecialistka na výživu v spoločnosti Slimmium