Prekvapte na svojej svadbe – pripravte sa za mesiac!

Hádame, že nervy a stres zo svadby zajedáte, nespíte dobre a frustráciu si vybíjate na úbohej pani z kvetinárstva. Dá sa vôbec pred svadbou dodržiavať plán diéty a cvičenia? 

image

Sme tu, aby sme vám ponúkli solídne riešenie, ktoré vám pomôže zbaviť sa kíl rýchlo a zároveň na dlhú dobu. Ušetrený čas môžete využiť na panikárenie z nejakého iného dôvodu :) 

Predstavujeme náš 3-fázový program, vďaka ktorému sa zbavíte kíl, ktoré ohrozujú váš čarovný deň! 

Krok 1 – diéta

Po prvé – nebojte sa, nikomu neodporúčame diéty, ktorých základom je len stopkový zeler  – nechceme mať na rukách nevestinu krv! Jediné, čo musíte urobiť, je zbaviť sa 2 hlavných nepriateľov: soli a uhľohydrátov.

To sú hlavní obžalovaní v prípade nárastu telesnej hmotnosti a extra pomalého chudnutia.

Viete, že 1 gram soli spôsobuje zadržiavanie až 1 kilogramu vody v tele? A viete že, uhľohydráty z 1 zemiaku spôsobia, že váš organizmus zadrží štvrť kila vody?

Čo to znamená? Ak sa nechcete každé ráno budiť s ďalším kilom zadržiavanej vody navyše, musíte obmedziť príjem soli a uhľohydrátov. Na ochucovanie používajte bylinky namiesto soli a ako náhrada uhľohydrátov poslúžia kvalitné bielkoviny a zelenina.  

Potrebujete niečo spoľahlivé?

Nanešťastie niekedy ani najväčšie úsilie nie je dosť. Ak je vaším cieľom skvelý pocit zo samej seba na vašej svadbe, potom pravdepodobne nechcete riskovať. 

Našťastie máme v rukáve niekoľko trikov, ktoré zaručia, že budete vyzerať a cítiť sa absolútne výnimočne!  

Krok 2 – nadbytok vody

Mali ste už nočnú moru, v ktorej sa budíte v deň vlastnej svadby celá opuchnutá a s 1,5 kila nadbytočnej vody v tele? Stres zvyšuje hladinu kortizolu a kortizol spôsobuje, že telo zadržiava ešte viac vody. Poznáte tie vtipné videá s nevestami, ktorým sa pri oltári nedá nastoknúť na prst obrúčka? Ani nám sa to absolútne nezdá smiešne! 

S nápojomWaterOut EXTREMEmôžete pokojne spať a byť si istá, že vám sa to nestane.  

image

WaterOut EXTREME je úplne prírodný diuretický nápoj s malinovou príchuťou, ktorý nenarúša minerálnu rovnováhu organizmu. Obsahuje petržlen, vodný melón, extrakt z plodov opuncie a extrakt z listov červeného hrozna, vďaka čomu znižuje zadržiavanie vody v tele o 27%, eliminuje opuchy a pocit ťažkosti a zaistí, že počas vášho magického dňa budete vyzerať a cítiť sa úžasne.  

A čo je najlepšie? WaterOut EXTREME zabezpečuje okamžité výsledky. Je absolútny „must have” na svadobné ráno (aj dni pred ním).

Krok 3 – tuk

Ak už máte pod kontrolou zadržiavanie vody, môžeme sa presnúť k tuku. Kapsuly AdipoSlim EXTREME nabude váš metabolizmus,  pričom nespôsobujú pocit nervozity a triašky – to sa občas stáva pri spaľovačoch tukov. Obsahujú 100% prírodné extrakty z čierneho korenia, zeleného čaju, červeného pomaranča a kapsaicín z kajenského korenia. Mnohé výskumy dokázali, že tieto prírodné zložky pomáhajú spaľovať kalórie a prispievajú k spaľovaniu tuku. A čo vravia čísla?

Výskumy dokázali, že ingrediencie obsiahnuté v AdipoSlim EXTREME redukujú brušný tuk až  o 50 %! Osoby užívajúce tento výživový doplnok odbúrali až 7,5 cm z obvodu pásu a až 6 cm z obvodu stehien. Kapsuly AdipoSlim sú 10-krát účinnejšie a fungujú rýchlejšie ako podobné produkty na trhu. 

Slimmium balíček prichádza s prvou pomocou!

Aby ste si mohli byť istá, že si vás zapamätajú ako najkrajšiu nevestu všetkých čias, vyskúšajte balíček Rapid Start STRONG, ktorý spája AdipoSlim STRONG a WaterOut STRONG. Oba produkty fungujú v synergii a zaisťujú komplexnú podporu! 1 balenie AdipoSlim EXTREME a 2 balenia WaterOut EXTREME vám vystačia na mesiac a pomôžu vám dosiahnuť váš cieľ.  

Produkty pre Vás