Opuncia: kaktus, ktorý zmenil všetko, čo sme vedeli o chudnutí, a zachárnil Tunisanov pred chudobou

Kto by si pomyslel, že obyčajný kaktus by mohol mať taký obrovský vplyv na životy mnohých ľudí? Opuncia je komerčne najúspešnejší kaktus na svete. Napriek tomu však nenájdete úžasnejší príbeh o opuncii, ako je ten Hamedov.  

image

Opuncia je superstar medzi kaktusmi. Môžeme ju konzumovať len tak v celku alebo z nej vyrobiť zdravý nápoj, pretože poskytuje neuveriteľnú pomoc pri chudnutí. Pre niektorých je dokonca vstupenkou do lepšieho života.

image

Vďaka svojim vzácnym liečivým účinkom a silným schopnostiam zbavovať telo nadváhy jej moderný svet nikdy nemá dostatok. Najviac opuncií sa vypestuje v Mexiku a Tunisku. Ale nie všetci pestovatelia opuncie majú také šťastie ako Hamed  – tuniský farmár, ktorému sa vďaka opuncii zmenil život. 

Ako opuncia zmenila Hamedov život?

V Tunisku žije takmer štvrtina obyvateľov pod hranicou chudoby. Mnoho Tunisanov nemá vo svojich domoch prístup k elektrine a dokonca ani k vode. Krajina bojuje s neúspešným systémom zdravotnej starostlivosti, ktorú si môžu dovoliť len ľudia s dostatočným príjmom. Problémom je aj negramotnosť, najmä vo vidieckych oblastiach Tuniska

Hamedova dedina nebola výnimkou. Hamed celé roky bojoval o dôstojný život a vzdelanie pre  svoje deti. Jeho žena umrela pri pôrode svoj štvrtého dieťaťa. V dedine nebol žiadny lekár, a keby aj bol, mohlo by si ho dovoliť len pár vyvolených. 

Keď Hamed dostal príležitosť rozšíriť svoju farmu, neváhal. „Všetko sa to stalo tak rýchlo! Nikdy by to nebolo možné bez podpory môjho syna a dcér.“

image

Dnes môžu všetky štyri Hamedove deti navštevovať školu, ktorá je zároveň financovaná Hamedovou farmou na opuncie. V jeho dedine sú okrem toho už aj lekári, pretože Hamed chcel obyvateľom dediny poskytnúť dobré životné podmienky a tú najlepšiu starostlivosť. 

Väčšina dedinčanov pracuje na Hamedovej opunciovej farme a Hamed je veľmi rešpektovaný za to, ako pomohol tejto kedysi veľmi chudobnej dedine.  

image

Po úspešnom zbere úrody nič nevyjde na zmar: listy, stonky a iné nepoužiteľné časti rastliny sú výdatnou potravou pre zvieratá a plody sa menia na koncentrovaný extrakt, vďaka čomu sa znižujú náklady na dopravu a vplyv na životné prostredie

Ak viete, ako na to, opuncia vám môže zmeniť život

Liečivá sila opuncie

Zaujíma vás, čo pre vás môže opuncia naozaj urobiť? Toto sú jej najznámejšie účinky:  

  • čistí telo od toxických látok,
  • zlepšuje cirkuláciu krvi a znižuje krvný tlak,
  • antibakteriálne a protizápalové účinky,
  • zabraňuje rastu tukových buniek,
  • posilňuje imunitný systém,
  • zlepšuje trávenie a zabraňuje zápche,
  • posilňuje zuby a kosti,
  • eliminuje opuchy a reumatizmus,
  • urýchľuje regeneráciu po nadmernej konzumácii alkoholu.

Opuncia je tiež nazývaná „superpotravinou“ a má to dobrý dôvod. Obsahuje veľké množstvo vitamínu C, vitamínov skupiny B, horčíka, draslíka, vápnika, medi, vlákniny a ďalších antioxidantov.

Opuncia je účinný nástroj na chudnutie, pretože zabraňuje ukladaniu tuku v tele. Taktiež bolo dokázané, že vďaka obsahu rozpustnej vlákniny drasticky znižuje chuť do jedla a budete sa cítiť oveľa dlhšie sýti, okrem toho spomaľuje vstrebávanie cukrov.

My sme urobili opunciu ešte silnejšou

Spolupracujeme s francúzskymi špecialistami, aby sme vytvorili tú najefektívnejšiu prírodnú zmes. Vzali sme prírodnú silu opuncie a urobili ju ešte silnejšou. Opuncia je tak obsiahnutá v našom produkte WaterOut STRONG, ktorý bol starostlivo navrhnutý na účinné redukovanie telesnej hmotnosti. Sila a účinnosť WaterOut STRONG už ohromila tisíce našich zákazníkov.

V roku 2019 sme uviedli na trh už tretiu generáciu tohto produktu a ešte nikdy nebol taký silný, ako je teraz. Obsahuje vysoko kvalitné ingrediencie, ktoré sa vzájomne dopĺňajú a umožnia vám dosiahnuť vašu vysnívanú postavu rýchlo a jednoducho.