Neverili vlastným očiam - výsledky už po 1 týždni!

Ste trochu netrpezliví a chcete rýchlo schudnúť do plaviek? Boli by ste oveľa motivovanejších, keby ste skvelé výsledky videli už počas prvého týždňa alebo dvoch? Netrápte sa, všetci sme takí. Je pochopiteľné, že všetci chceme rýchle výsledky a našťastie je to tiež celkom možné ... s trochou pomoci.

image

Zoznámte sa s Andreou a Leom. Andrea, mladá mama, a Leo, 67 ročný dedko - obaja bojovali s prebytočnými kilami, ale z rôznych dôvodov. Ani jeden z nich nemal čas ani energiu, aby podstúpil extrémne diéty alebo prísny cvičebný režim. Výsledky však napriek tomu hovoria za seba!

"Viac ako kilogram týždenne je úžasný úspech. Už mi na opasku začali chýbať dierky! To je úspech s veľkým Ú!"

- Leo

image

"Po 1 týždni som skoro nemohla uveriť, ako rýchlo išla kilá dolu. Bola to aj prebytočná voda a som šťastná, že som sa jej zbavila."

– Andrea

image

A ako to dosiahli?

Lukáš a Andrea sa začali zdravo stravovať a zvýšili denný výdaj energie, ale bez hladovania, časovo náročného cvičenia a drastických zmien životného štýlu. Používali zdravý rozum a rovnakú taktiku, ktorú poznáme všetci, keď sa snažíme schudnúť. Tak prečo nie všetci dosiahnu dobré výsledky?

Okrem toho však užívali aj tieto dva produkty:

WaterOut , nápoj, ktorý zmešuje obvod pása a odstraňuje zadržiavanú vodu o 27%*.

AdipoSlim XXL**, kapsuly, ktoré zvyšujú spaľovanie tukov o 33%* a zabraňujú hromadeniu tukových buniek

Tieto dva produkty línie Slimmium sú preslávené svojimi rýchlymi výsledkami. Keď ich budete užívať naraz, dosiahnete skvelé výsledky počas jedného mesiaca. Fungujú už po prvom týždni užívania, ale môžete ich bezpečne používať aj dlhšie, ak budete chcieť pokračovať v chudnutí.

image

Vedecky overené tojomstvo ich moci

Výsledkom je rýchle chudnutie!

* Fakt: Náš lymfatický systém sa často preťažuje kvôli hormónom, stresu a zlej strave.

 * Fakt: Výsledkom je zadržiavanie vody. Naše telo obsahuje toxíny a prebytočnú vodu, čo navodzuje pocit, že sme pribrali.

* Fakt: V tejto fáze je strata hmotnosti extrémne ťažká, pretože náš lymfatický systém a pečeň (hlavné orgány zodpovedné za znižovanie hmotnosti) sú ochromené.

 * Fakt: Zbaviť sa prebytočnej vody je najlepší spôsob, ako spustiť proces chudnutia.

* Fakt: WaterOut je navrhnutý tak, aby z vášho systému vyplavil prebytočnú vodu a toxíny. To spôsobí okamžité zníženie hmotnosti a otvorí cestu k redukcii tuku.

Spolu s niekoľkými ďalšími prírodnými silnými detoxikačnými látkami obsahuje WaterOut  patentovanú prísadu - Cacti-Nea ™.

Klinická štúdia zložky Cacti-Nea ™ ukázala, že redukuje až 27%* nadbytočnej vody v porovnaní s kontrolnou skupinou! 80 % užívateľov s tým bolo spokojných!

Najväčšie tajomstvo metabolizmu tuku

* Fakt: Máme dva druhy tuku - hnedý a biely tuk. Hoci hnedý tuk predstavuje iba 1,5 % našej telesnej hmotnosti, je absolútne zásadné pre optimálny metabolizmus tukov.

* Fakt: Môžeme zvýšiť náš metabolizmus tukov, ak stimulujeme hnedé tukové tkanivo.

* Fakt: endokrinológ dr. Aaron Cypess dokázal, že aktiváciou hnedého tukového tkaniva môžeme spáliť až dvojnásobok kalórií, než normálne.

* Fakt: kapsuly AdipoSlim XXL** sú navrhnuté tak, aby stimulovali hnedý tuk a zlepšili metabolizmus tukov o 33%*. Môžu znížiť objem tuku v oblasti brucha až o 50%* a zabraňujú jeho ukladaniu.

AdipoSlim** + WaterOut ZADARMO

Spojte účinky WaterOut s AdipoSlim ** a získate najlepšieho spojenca pri rýchlom chudnutí. Kombinovaný efekt týchto dvoch produktov vám prinesie výsledky, aké dosiahli Leo aj Andrea.

Ste pripravení? Vyskúšajte!

image

*Účinky produktu sa môžu líšiť u každého používateľa a môžu sa odlišovať od účinkov popísaných na webových stránkach.

** AdipoSlim Extreme je teraz AdipoBurn Extreme: Zložky a všetky výhody produktu zostali rovnaké, zmenil sa len názov.

Produkty pre Vás

DETOX A CHUDNUTIE
-60%
Špeciálna cena 19,99 € Bežná cena 49,99 €
Zobraziť produkt
KOMPLETNÉ RIEŠENIE
-67%
Špeciálna cena 35,99 € Bežná cena 107,99 €
Zobraziť produkt